- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Rahim dinlendirme pozitif sonucu arttırabiliyormuş canım hayırlısı olsun hakkında inşallahMerhabalar, benim de serüvenim yeniden başladı. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Bu benim 3. Denemem ve dün 2 tane sağlıklı embriyom donduruldu ve gittiğim özel merkez 5. Gün embriyoyu hemen transfer etmiyor bir ay bekletip rahimi destekleyici ilaçlar verip,dinlendirip 1 ay sonra transfer yapıyor. Umarım hayırlısı olur.
Aynen öyle canım benimVardır bir bildikleri demekten başka bişi gelmiyor elden
Ay inşallah sen de hayırlı haberler alırsın biran önceAnladım canım hayırlısı olsun inşallah 6 tane çok iyi sayı. Benimde bugün belli olacak bakalim
Kaçıncı gün embriyosu donduruyor canım şuanKızlar beni şimdi doktorum aradı 6 tane 1.kalite embriyo var yarın transfer var dedi ikiz istiyorum dedim yüz yüze konuşalım dedi iyi mi sizce kızlar ben tutunacağını düşünüyorum dedi embriyolog o yüzden 5.güne bekleyip riske atmayalım en azından elimizde yumurta kalsın dondurabileceğimiz dedi bana dua edin kızlar yaa
Yarın 3. Gün, kalanları 5. Güne kadar bekletip mi donduracakmış?Kızlar beni şimdi doktorum aradı 6 tane 1.kalite embriyo var yarın transfer var dedi ikiz istiyorum dedim yüz yüze konuşalım dedi iyi mi sizce kızlar ben tutunacağını düşünüyorum dedi embriyolog o yüzden 5.güne bekleyip riske atmayalım en azından elimizde yumurta kalsın dondurabileceğimiz dedi bana dua edin kızlar yaa
Evet kuzum öyle dedi bende çok heyecanlıyım bir yandan da korkular başladı ya tutunamazsa diye Allah büyüktür bizim de duamızı kabul eder inşallah Rabbim hepimizin emeğinin karşılığı meleklerimize kavuşturur inşallah kızlarYarın 3. Gün, kalanları 5. Güne kadar bekletip mi donduracakmış?
Yavrum çok heyecanlı bee
Yarın 3.gün oluyo kuzum opu dan sonraki yarın transfer yapacakmış işteCanım sen şimdi yarın mı transfer olcaksın? Yoksa 5. Günü mü ben anlamadım bugün kaçıncı günHayat su 0606
Hee şimdi anladımYarın 3.gün oluyo kuzum opu dan sonraki yarın transfer yapacakmış işte
Ayy ne güzel canımGeçen hafta salı oldum bende transfer kızlar en zoru beklemek Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Canım o aşamada gonal f 150 ünite ve merional kullanmıştım ben sonra cetrodite verdi öyleMerhaba bende pazartrsi basladim tedaviye acaba hangi ilaclari kullaniyorsunuz
5.gün embriyosuydu canım taze transfer oldum ben ilk denemem insallah olumlu olur pazartesi test günüAyy ne güzel canıminşallah mucizene kavuşursun bian önce tahmin edebiliyorum bu aşamalar böyleyse o aşama nasıldır kim bilir sen kaçıncı güb embriyosu oldun taze mi dondurulmuş mu
Anlafm bu benim 5.denemem daha once sadece gonal f kullanmistim bu sefer 3 ilac kullaniykrum da merak ettim sizleri o yuzden bende gonal f merional bide humatrop kullaniyorumCanım o aşamada gonal f 150 ünite ve merional kullanmıştım ben sonra cetrodite verdi öyleşuan folik asit d vitamini devam ediyorum ben
Nasıl hissediyorsun kuzum bir belirti var mı transfer den sonra ne yapmak ne yiyip içmek gerekiyor biliyo musun gebelik testi ne zaman yapılacakGeçen hafta salı oldum bende transfer kızlar en zoru beklemek Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Canım normalde çatlatma iğnesinden sonra olabiliyor evet ama opudan sonra benim bu kez olmadı bu tarz ağrılarım bence ondan olmayabilir yani inşallah da öyledir5.gün embriyosuydu canım taze transfer oldum ben ilk denemem insallah olumlu olur pazartesi test günükasıklarm da batma var ara ara gögslerm de hassasiyet ama aldıgmz hormnlardan da olabilir hepsi hiç birine güvenmiyorum
Doktorumuz yaşınız küçük çift olmaz demişti ama embriyologla konuşun demişti bana da hemşire yumurtalara bağlı demişti bende bugün embriyolog arayınca biz çift istiyoruz dedim o da yarın yüz yüze konuşalım dedi bakalım nasip se inşallahHee şimdi anladımcanım heyecan yapma korkma taze olduğunda 3. Gün yapabiliyorlar inşallah müjdenide demek nasip olur sanada mı çift yapacaklar
Anladım canım bende 3 tane kullandım çoğu kişi öyle kullanıyorAnlafm bu benim 5.denemem daha once sadece gonal f kullanmistim bu sefer 3 ilac kullaniykrum da merak ettim sizleri o yuzden bende gonal f merional bide humatrop kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?