şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Rahim dinlendirme pozitif sonucu arttırabiliyormuş canım hayırlısı olsun hakkında inşallah

Kızlar beni şimdi doktorum aradı 6 tane 1.kalite embriyo var yarın transfer var dedi ikiz istiyorum dedim yüz yüze konuşalım dedi iyi mi sizce kızlar ben tutunacağını düşünüyorum dedi embriyolog o yüzden 5.güne bekleyip riske atmayalım en azından elimizde yumurta kalsın dondurabileceğimiz dedi bana dua edin kızlar yaa

Kaçıncı gün embriyosu donduruyor canım şuan

Yarın 3. Gün, kalanları 5. Güne kadar bekletip mi donduracakmış?
Yavrum çok heyecanlı bee

Yarın 3. Gün, kalanları 5. Güne kadar bekletip mi donduracakmış?
Yavrum çok heyecanlı bee
Evet kuzum öyle dedi bende çok heyecanlıyım bir yandan da korkular başladı ya tutunamazsa diye Allah büyüktür bizim de duamızı kabul eder inşallah Rabbim hepimizin emeğinin karşılığı meleklerimize kavuşturur inşallah kızlar

Geçen hafta salı oldum bende transfer kızlar en zoru beklemek Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Ayy ne güzel canım inşallah mucizene kavuşursun bian önce tahmin edebiliyorum bu aşamalar böyleyse o aşama nasıldır kim bilir sen kaçıncı güb embriyosu oldun taze mi dondurulmuş mu

Ayy ne güzel canım inşallah mucizene kavuşursun bian önce tahmin edebiliyorum bu aşamalar böyleyse o aşama nasıldır kim bilir sen kaçıncı güb embriyosu oldun taze mi dondurulmuş mu
5.gün embriyosuydu canım taze transfer oldum ben ilk denemem insallah olumlu olur pazartesi test günü kasıklarm da batma var ara ara gögslerm de hassasiyet ama aldıgmz hormnlardan da olabilir hepsi hiç birine güvenmiyorum

Canım o aşamada gonal f 150 ünite ve merional kullanmıştım ben sonra cetrodite verdi öyle şuan folik asit d vitamini devam ediyorum ben
Anlafm bu benim 5.denemem daha once sadece gonal f kullanmistim bu sefer 3 ilac kullaniykrum da merak ettim sizleri o yuzden bende gonal f merional bide humatrop kullaniyorum

Geçen hafta salı oldum bende transfer kızlar en zoru beklemek Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Nasıl hissediyorsun kuzum bir belirti var mı transfer den sonra ne yapmak ne yiyip içmek gerekiyor biliyo musun gebelik testi ne zaman yapılacak

5.gün embriyosuydu canım taze transfer oldum ben ilk denemem insallah olumlu olur pazartesi test günü kasıklarm da batma var ara ara gögslerm de hassasiyet ama aldıgmz hormnlardan da olabilir hepsi hiç birine güvenmiyorum
Canım normalde çatlatma iğnesinden sonra olabiliyor evet ama opudan sonra benim bu kez olmadı bu tarz ağrılarım bence ondan olmayabilir yani inşallah da öyledir

Hee şimdi anladım canım heyecan yapma korkma taze olduğunda 3. Gün yapabiliyorlar inşallah müjdenide demek nasip olur sanada mı çift yapacaklar
Doktorumuz yaşınız küçük çift olmaz demişti ama embriyologla konuşun demişti bana da hemşire yumurtalara bağlı demişti bende bugün embriyolog arayınca biz çift istiyoruz dedim o da yarın yüz yüze konuşalım dedi bakalım nasip se inşallah

Anlafm bu benim 5.denemem daha once sadece gonal f kullanmistim bu sefer 3 ilac kullaniykrum da merak ettim sizleri o yuzden bende gonal f merional bide humatrop kullaniyorum
Anladım canım bende 3 tane kullandım çoğu kişi öyle kullanıyor inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…