şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Keyfi içmemek degilde ben çalışıyorum aşırı uyku bas dönmesi psikolojik etkiler falan yazinca tedirgin oldum sadece..
Canım bende kullandım dostinex bana hiç yan etkisi olmadı korkma bence bide çok önemli benim doktorum da kesinlikle iç dedi zaten gebe kalınca bırakılacak galiba bide dozu da önemli ben üç günde bir yarım içiyorum

Buarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Canım ben kullandım hemde 2 kez bi geçen yıl seninle aynı nedenden dolayı kullandım o zaman biraz etkilemişti ama reçetesinde yazan gibi değil halsizlik falandı bu içişimde gece yatmadan aldım ve daha çok kullandım ama tek baş ağrısı yaptı kullanabilirsin canım

Yaaa oylemi diyosunuz yarin iceyim ozaman simdi başka ilacta aldim..tsk ederim

Yaaa oylemi diyosunuz yarin iceyim ozaman simdi başka ilacta aldim..tsk ederim
Canım ben 2 antibiyotik folik asit kan ilacı d vitamini adet söktürücü hepsini aynı kullandım korkma bişey olmaz dostinex yatmadan hemen önce al bence canım hem çok güzel uyuyorsun

Sizin kaçıncı denemeniz sanki daha önce de görmüştüm sizi karıştırıyor muyum acaba
Görmüştünüz Eylülde denemiştim bir deBen de sizi hatırladım Şimdi yeniden denedim yedeğim yoktu yeniden hormonlar yeniden opu vs derken nakilin 4. Günündeyim 6 tane de donmuşum var iyi olcak umarım herşey

Kızlar merhaba, beni aradılar 5.Güne gelen 16 embriyom dondurulmuş. Hepsinin kaliteli olduğunu söylediler ve kalite sıralaması için ve dondurma fiyatı için tekrar arayacaklarını söylediler. Şimdi benim aklıma takılan şu oldu tedavinin başında bana bir dondurma fiyatı verildi zaten şuan yumurtam çok diye yeni bir fiyat mi verecekler? is yerinde olduğum için rahat konuşamadım ve soramadım da bu embriyo dondurma ücretinde belirti bir sayı falanmı var? Sizlerinki nasıldı ve ne kadar ödeme yaptınız acaba

İlk defa duydum böyle bir şey ! Ödeme almak için demiş olabilirler hepsinin kalitesi olmasına maşallah benim 9 tanesi 5. Günü gördü 8i iyi kalitede dediler. Zaten birini taze transfer yaptılar. Diğerlerini de 1-2-2-3 şeklinde dondurdular

Ya bilmiyorum ki dün is yerinde öyle alel acele konuştum sonra akşam kafama takıldı bu benim. Ben kalite olarak sıralaması nasıl dedim onu daha embriyolog bize vermedi yazılı olarak verecek ozaman sana gönderirim fiyatı da söyleyeceğim dedi de fiyatı zaten önceden söylemişti. Tedavinin başında embriyo dondurma ücreti şu kadar dendi ama ne onlar tek embriyomu hepsimi belli bir sayıya kadar mi bu fiyat diye açıklama yaptılar nede benim sormak aklıma geldi. Bugün arasammi beklesemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…