- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Guzel haber verin insallah. Bizede dua edin bende reglimi bekliyorum ilk testler icin.Geçen hafta salı oldum bende transfer kızlar en zoru beklemek Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Hayırlısı olsn canım hep iyi düşün iyi olsunGuzel haber verin insallah. Bizede dua edin bende reglimi bekliyorum ilk testler icin.
Canım bende kullandım dostinex bana hiç yan etkisi olmadı korkma bence bide çok önemli benim doktorum da kesinlikle iç dedi zaten gebe kalınca bırakılacak galiba bide dozu da önemli ben üç günde bir yarım içiyorumKeyfi içmemek degilde ben çalışıyorum aşırı uyku bas dönmesi psikolojik etkiler falan yazinca tedirgin oldum sadece..
Bana uc gunde bir 1 tablet yazdi işte bilemedimCanım bende kullandım dostinex bana hiç yan etkisi olmadı korkma bence bide çok önemli benim doktorum da kesinlikle iç dedi zaten gebe kalınca bırakılacak galiba bide dozu da önemli ben üç günde bir yarım içiyorum
Canım ben kullandım hemde 2 kez bi geçen yıl seninle aynı nedenden dolayı kullandım o zaman biraz etkilemişti ama reçetesinde yazan gibi değil halsizlik falandı bu içişimde gece yatmadan aldım ve daha çok kullandım ama tek baş ağrısı yaptı kullanabilirsin canımBuarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Ayy ilk tam sökülmedi heralde canım şimdi normale döndüÇok az değil ama azAma ben zaten normalde de 2-3 ayda bir toplu olduğum için normali buymuş herhalde diyorum tam 28. Günde olmayalı yıllar olmuştu
Yaaa oylemi diyosunuz yarin iceyim ozaman simdi başka ilacta aldim..tsk ederimCanım ben kullandım hemde 2 kez bi geçen yıl seninle aynı nedenden dolayı kullandım o zaman biraz etkilemişti ama reçetesinde yazan gibi değil halsizlik falandı bu içişimde gece yatmadan aldım ve daha çok kullandım ama tek baş ağrısı yaptı kullanabilirsin canım
Benim ilk 2 gün çoook aşırı geldi şimdi az az normali bu galibaAyy ilk tam sökülmedi heralde canım şimdi normale döndü
Canım ben 2 antibiyotik folik asit kan ilacı d vitamini adet söktürücü hepsini aynı kullandım korkma bişey olmazYaaa oylemi diyosunuz yarin iceyim ozaman simdi başka ilacta aldim..tsk ederim
Benimde çok az geldi şimdi söküldü canımBenim ilk 2 gün çoook aşırı geldi şimdi az az normali bu galiba
4 sayfa yazışmışsınız valla yarın okuyacamBenimde çok az geldi şimdi söküldü canım
Sağol canım bende çok sevindim4 sayfa yazışmışsınız valla yarın okuyacamçoook sevindim regl olmana da
Görmüştünüz Eylülde denemiştim bir deSizin kaçıncı denemeniz sanki daha önce de görmüştüm sizi karıştırıyor muyum acaba
Evet 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldı. Sizin nasıl durumlarHayırlı olsun inşallah pozitifleri de görürüz sizin çift embriyomu benim de 13.20 de oldu bugün . Kaçıncı gün embriyosu sanırım 5
İlk defa duydum böyle bir şey ! Ödeme almak için demiş olabilirler hepsinin kalitesi olmasına maşallah benim 9 tanesi 5. Günü gördü 8i iyi kalitede dediler. Zaten birini taze transfer yaptılar. Diğerlerini de 1-2-2-3 şeklinde dondurdularKızlar merhaba, beni aradılar 5.Güne gelen 16 embriyom dondurulmuş. Hepsinin kaliteli olduğunu söylediler ve kalite sıralaması için ve dondurma fiyatı için tekrar arayacaklarını söylediler. Şimdi benim aklıma takılan şu oldu tedavinin başında bana bir dondurma fiyatı verildi zaten şuan yumurtam çok diye yeni bir fiyat mi verecekler? is yerinde olduğum için rahat konuşamadım ve soramadım dabu embriyo dondurma ücretinde belirti bir sayı falanmı var? Sizlerinki nasıldı ve ne kadar ödeme yaptınız acaba
Hadi hayırlı olsun :) kaldı bir döngüBenimde çok az geldi şimdi söküldü canım
Hayırlı olsun kuzum benim kan testi ni ne zaman yapıcaksın bugün kaçıncı günündü test yaptın darısı hepimize inşallah
Ya bilmiyorum ki dün is yerinde öyle alel acele konuştum sonra akşam kafama takıldı bu benim. Ben kalite olarak sıralaması nasıl dedim onu daha embriyolog bize vermedi yazılı olarak verecek ozaman sana gönderirim fiyatı da söyleyeceğim dedi de fiyatı zaten önceden söylemişti. Tedavinin başında embriyo dondurma ücreti şu kadar dendi ama ne onlar tek embriyomu hepsimi belli bir sayıya kadar mi bu fiyat diye açıklama yaptılar nede benim sormak aklıma geldi. Bugün arasammi beklesemmi bilemedimİlk defa duydum böyle bir şey ! Ödeme almak için demiş olabilirler hepsinin kalitesi olmasına maşallah benim 9 tanesi 5. Günü gördü 8i iyi kalitede dediler. Zaten birini taze transfer yaptılar. Diğerlerini de 1-2-2-3 şeklinde dondurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?