Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haklısın cnm bnmde 2.5 yıllık ewlıyım kısmet bunlar cnm ya allah kararlaştırmıstır emınım kiş en doğru zamanda bebişimize kawusuruz inşallah

arkadaşlar bugün klomene başlayacaktım(ilk aşılamam) ama endişem vardı hap az geliştirir diye o yüzden dr gittim beni rahatlattı hormonların gayet iimiş sağda 12 solda 8 folükül varmış yani yumurta sayımda gayet iimiş ben onları kist zannetmiştim ve çok korkmuştum bukadar kistim vardiye ama raharladım eşiminde 40 milyon hareketli spermi varmış onada ii dedi bakalım hayırlısı inşallah ilkinde tutar hepimize sabırlar diliyorum

ay cok sewindim cnm hadi bakalım hayırlısı artık bu kdr der etmeye gerek yokmuş dimi cnm bak hersey normal allah dualarını kabul etsin inşallah hepimizin cnm ...............

merhaba arkadaşlarr bende şubat sonuna doğru aşılama yaptırcam....adetimi bekliyorumm 10 gün kaldı göbekten iğnelere başlıcam adetimin 3.günü....allah hepimizin gönlüne göre versinnn....inşallah ik deneme de sonuç alıp meleklerimize kavuşmak nasip olurr................

arkadaşlar benim aşılama işi yattı galiba ben bu ay histereskopi yapılcak martta heralde aşılama olacak

ah cnm hoşgeldin bnm de adetım 11 subattan sonra o aralar gelıcek we başlıcaz iğnelere cnm aynı zamanlarda oluccak galıba aşılamam mız hayırlısıyla olur inşallah bu ay pko musun sende cnm bu arada hengi iğne yı werdı sana dr cnm

arkadaşlar benim aşılama işi yattı galiba ben bu ay histereskopi yapılcak martta heralde aşılama olacak

olsun cnm ya üzülme hayırlısı olsun bakalım belki böylesi daha iii olmusturda aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun cnm hıstereskopi ne peki rahımın içine bakma mıydı cnm tam bılmıom da ne için yapılıyor o peki cnm ..........

ay cok sewindim cnm hadi bakalım hayırlısı artık bu kdr der etmeye gerek yokmuş dimi cnm bak hersey normal allah dualarını kabul etsin inşallah hepimizin cnm ...............

teşekkürederim desteğin için inşallah sonucuda olumlu biter ben biraz panik biriyim en ufak aksilikte isyan ederim ama inşallah hepimizin duaları kabul olur

beni de beni de yazın....ben de aşılama olcam bu ay içersinde hatta tahminimce 1,2 gün içersinde:)

bu liste şubatta aşılama yaptıracakların listesi cnm ilk başta da yazmıstım zaten okumadın herhalde neyse ugur getırsın bıze bırbırımıze destek olalım beraber gün sayalım die actım bu konuyu sonucta bırbırımızın sıkıntısını en iyi yıne bızler anlarız öyle diil mi arkadaşlar...........

canım peki kullandığı bu ilaçlar işe yaramadımı ssen pko liydin demi

tramissu1986
elif23
bircan

ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415
idilengin
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm

canım peki kullandığı bu ilaçlar işe yaramadımı ssen pko liydin demi

keşke yarasaydı be cnm ama olmadı ben aslında sedece testosteron hormonum yuksek dr tam pko diilsin dedi cunku kistim fln yok aslında bu hormonu dusurmek içinde ilaç werdi ama oda işe yaramıo cnm malesef bakalım bu ay belki.................

ben pazartesi günü doktora gittim yumurtalıklarda hiç folikül yok menogondan günde 1 kullnıyordum dozu 1.5a çıkardık ama ümitli değilim cuma günü yine gideceğim belki önümüzdeki aya kalır bilemiyorum:1no2:

merhaba arkadaşlar ben geçen ay hsg çektirdim kanllar açık adetin 3.günü dr.gititm sağ yumurtalıkta kist oluşmuş dr bana desolett doğum kontrol hapı verdi şubat ayı içinde aşılama yapılacaktı ama kist yüzünden ertelendi bi fikriniz varmı lütfen ban yardımcı olun canım sıkıldı ya

inan cok zor cnm hem bebiş istiyosun hemde dogum kontrol hapı kullanıosun ama bıldıgım kadarıyla kıstı olan herkes d.k. hapı kullanıyor cnm inşallah kistin bu ay biterde hayırlısıyla martta aşılama yaparsın cnm daha önceki aylarda başka ilaçlar fln kullandın mı dırek aşılama mı??

canım nasıl hiç folokül yok sen nezaman gittin dr a adetliykenmi yoksa ilacı belli bir süre kullandıktan sonramı senin öncedendemi hiç folokül oluşmuyodu yoksa oluşuyoda çatlayamıyomu yani pko mi var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…