merhaba arkadaşlarr bende şubat sonuna doğru aşılama yaptırcam....adetimi bekliyorumm 10 gün kaldı göbekten iğnelere başlıcam adetimin 3.günü....allah hepimizin gönlüne göre versinnn....inşallah ik deneme de sonuç alıp meleklerimize kavuşmak nasip olurr................
arkadaşlar benim aşılama işi yattı galiba ben bu ay histereskopi yapılcak martta heralde aşılama olacak
ay cok sewindim cnm hadi bakalım hayırlısı artık bu kdr der etmeye gerek yokmuş dimi cnm bak hersey normal allah dualarını kabul etsin inşallah hepimizin cnm ...............
canım ya inşallah hamile kalırız da güzel haberleri birbirimize veririrz canım hergün dua ediyorum allahıma bana ve benim gibi bebek isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun diye bigün mutlaka olacak ben buna inanıyorum canım:teselli:
ya arkadaşlar ben bu listeyi anlayamadım.yukarıdakiler aşılama yaptıracakların mı listesi?tramissu1986
elif23
bircan
ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415
idilengin
pikapika
seherbayer
<yumyum> ................
merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllkı ewlıyım 6 ay korunduk 1 yıl duphaston kullandım 6 ay da klomen we ovıtrelle kullandım 3 aydır da ara werdim we şubat 11 gibi adet olucam hani inşallah olmam ama hiç umudum yok adetımın 2. günü merional iğne ile yumurtaları buyutucez sonra uyguın boyutta çatlatıcaz ovitrelle ile ardından da 1. aşılamam yapılacak
belki erken açtım konuyu ama cok meraklı , heyecanlı we tedirginim we aynı zamanda da çok korkuyorum benimle aynı durumda olan warmı arkadaşlar??????????*
size hangi ilaçları werdiler ???????????
siz şuan neler hissediyorsunuz ???????????????
canım peki kullandığı bu ilaçlar işe yaramadımı ssen pko liydin demi
merhaba arkadaşlar ben geçen ay hsg çektirdim kanllar açık adetin 3.günü dr.gititm sağ yumurtalıkta kist oluşmuş dr bana desolett doğum kontrol hapı verdi şubat ayı içinde aşılama yapılacaktı ama kist yüzünden ertelendi bi fikriniz varmı lütfen ban yardımcı olun canım sıkıldı ya
ben pazartesi günü doktora gittim yumurtalıklarda hiç folikül yok menogondan günde 1 kullnıyordum dozu 1.5a çıkardık ama ümitli değilim cuma günü yine gideceğim belki önümüzdeki aya kalır bilemiyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?