Aynen canım bende 23 ve 24Aynen canım dünü değerlendirdik biz de artık
Benim 11 gun var :) bugün bitti yarına geçiş olunca 11 kalıyor13 gün nasıl bekleyeceğim ben :dd
Benim de 12 kaldı o zaman :ddBenim 11 gun var :) bugün bitti yarına geçiş olunca 11 kalıyor
Doğum kontrol hapı kullanıyorsan o azaltıyorKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. 3 aylık evliyim. Evlendikten sonra adetlerimde gün ve miktar olarak azalma oldu. Aranızda benim gibi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. ..
Yok kullanmadim hiç. Eskiden 7 gün surer di yogun olurdu. Şimdi 4 5 günde bitiyor ve daha az oluyor.Doğum kontrol hapı kullanıyorsan o azaltıyor
Yok yaptirmadm canım. Devam ederse giderim doktora. Teşekkür ederim:)Benim de 4 güne düştü bir yıldır ama hap kullanmıştım ben hapı bıraktıktan 3 ay sonra ilk defa bu ay yine eskisi gibi 6 gün sürdü hormon tahlili yaptırdı mı hiç belki değerlerin değişmiştir
Benide eklermisiniz Bat 26 subatmerhaba beni de ekler misiniz? bat 5 mart
Konu sahibi ben değilim:) bat bugünmüş oldunuz mu?Benide eklermisiniz Bat 26 subat
Canim bir şey soracam pko nun belirtisi var mı? Şikayet üzerine mı Dr a gittin yoksa genel kontrolde mi pko nun olduğunu anladın. ?Merhaba ben ocak ayının sonlarında başladım ama maalesef dün adet oldum pko var bende üstelik. daha üç aylık evliyim pko sorunum yüzünden bebeği ertelemeyeyim dedim adet bitsin çalışmaya devam :) halbuki bu ay yumurtam çokta kaliteliymiş doktor öyle dedi inofolic başladık inşallah çok beklemek zorunda kalmam allah herkesin gönlüne göre versin inofolicle hsmile kalan çok bayan var isteyen herkesede versin rabbim inşallah
Var tabiki canım olmaz mı bendeki ilk belirtisi adet gecikmelerim ve tüylenme artışıydı adet olamadığım için gitmiştim ve pko olduğumu öğrendim ve aşırı kilo almaya başlamıştım çok hızlı bi şekilde üstelik. 16 ysşımdan bu yana çekiyorum bu hastalığı şimdi 31 yaşındayımCanim bir şey soracam pko nun belirtisi var mı? Şikayet üzerine mı Dr a gittin yoksa genel kontrolde mi pko nun olduğunu anladın. ?
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder insallahVar tabiki canım olmaz mı bendeki ilk belirtisi adet gecikmelerim ve tüylenme artışıydı adet olamadığım için gitmiştim ve pko olduğumu öğrendim ve aşırı kilo almaya başlamıştım çok hızlı bi şekilde üstelik. 16 ysşımdan bu yana çekiyorum bu sorundan şimdi 31 yaşındayım
Sende mi pko olduğundan şüpheleniyorsun aslında pko sinsi bi hastalık adet gecikmelerin vs varsa görün bence bi doktora zayıf olan ve mensleri düzenli olan kadınlarda hemen kendini göstermeyebiliyor bu meretAmin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?