Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. 3 aylık evliyim. Evlendikten sonra adetlerimde gün ve miktar olarak azalma oldu. Aranızda benim gibi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. ..

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. 3 aylık evliyim. Evlendikten sonra adetlerimde gün ve miktar olarak azalma oldu. Aranızda benim gibi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. ..
Doğum kontrol hapı kullanıyorsan o azaltıyor

Benim de 4 güne düştü bir yıldır ama hap kullanmıştım ben hapı bıraktıktan 3 ay sonra ilk defa bu ay yine eskisi gibi 6 gün sürdü hormon tahlili yaptırdı mı hiç belki değerlerin değişmiştir

Yok yaptirmadm canım. Devam ederse giderim doktora. Teşekkür ederim:)

Selam kizlarr ben persembe gunu 3 gunum var bata demistim size hopp cuma gunu adet oldum bu ay olmadi yani anlayacaginiz. Nasip degilmis demekki..bugun de bal+corek otu+tarcin kurune basladim 12 gun boyunca kullanilmasi gerekiyormus. Bakalim etkisinolaxak mi kizlar insallah nasipte vardirr

Valla Şubat 8 de başladık çalışmalara. Bugün reglim günüm henüz olmadım. Dün idrar testi tek çizgiydi?umutlanayim mi kızlar? 9 yıl aradan sonra

Merhaba ben ocak ayının sonlarında başladım ama maalesef dün adet oldum pko var bende üstelik. daha üç aylık evliyim pko sorunum yüzünden bebeği ertelemeyeyim dedim adet bitsin çalışmaya devam :) halbuki bu ay yumurtam çokta kaliteliymiş doktor öyle dedi inofolic başladık inşallah çok beklemek zorunda kalmam allah herkesin gönlüne göre versin inofolicle hsmile kalan çok bayan var isteyen herkesede versin rabbim inşallah

Canim bir şey soracam pko nun belirtisi var mı? Şikayet üzerine mı Dr a gittin yoksa genel kontrolde mi pko nun olduğunu anladın. ?

Canim bir şey soracam pko nun belirtisi var mı? Şikayet üzerine mı Dr a gittin yoksa genel kontrolde mi pko nun olduğunu anladın. ?
Var tabiki canım olmaz mı bendeki ilk belirtisi adet gecikmelerim ve tüylenme artışıydı adet olamadığım için gitmiştim ve pko olduğumu öğrendim ve aşırı kilo almaya başlamıştım çok hızlı bi şekilde üstelik. 16 ysşımdan bu yana çekiyorum bu hastalığı şimdi 31 yaşındayım

Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder insallah

Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim
Sende mi pko olduğundan şüpheleniyorsun aslında pko sinsi bi hastalık adet gecikmelerin vs varsa görün bence bi doktora zayıf olan ve mensleri düzenli olan kadınlarda hemen kendini göstermeyebiliyor bu meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…