Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

bende cok tedirgin oldum ondan bir iki ay oncesinde gittim doktora hic bir sorun yoktu gebeliğin ilk belirtileri hakkinda bilgi veririmisin canim.. aslinda ben sadece takvime odaklandim sizin gibi akıntıyi vucut degisimini takip etmedim öncesinde olmuş olabilirmi acaba

Evet ben gibi şubat reglini bekleyen var mı çalışmaya başlamak için :)

Tulperde bat 10 mart
Alevcicek bat 9 mart
Tekirdagli4219 bat 5 mart
Gzmdncr33 bat 1 mart
Love you91 bat 6 mart
Busraangell bat 8 mart
merhaba beni de ekler misiniz? bat 5 mart

Bat
Bat ne zaman kan tahlili yaptır ovulasyondan sonra en az 6 gün geçtiyse çıkar kanda

Çok erken yapmışsın. Kaç aydır deniyorsunuz bence de en güzeli adet geciktiğinde yapmak testleri
5 _6 ay dır düşünuyoruz hemen olur sandim ama kolay değilmiş cok stresliyim ve cok yoruldum rabbim hayirlisini nasip etsin insallah adrt duzensizligim var di normalde 2 aydir duzenli inşallah yumurtlama gunumde olmustur

5 _6 ay dır düşünuyoruz hemen olur sandim ama kolay değilmiş cok stresliyim ve cok yoruldum rabbim hayirlisini nasip etsin insallah adrt duzensizligim var di normalde 2 aydir duzenli inşallah yumurtlama gunumde olmustur
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir yinede adet gününü bekle geçerse test yap canım strese sokma kendini

Stres yapma canım oluruna bırak Allah kısmet edecek en doğru zamanda öyle düşün ben daha ilk ay denememize rağmen gebe kalamazsam bir dahaki ay ovulasyon takvimini takip etmeyi bırakma kararı aldım sırf bunları düşünmek araştırmak bile stres yapıyo her öğrendiğimi bi de eşime anlatıyorum o da bıktı artık :dd bi de hadi bugün ilişkiye girmemiz lazım falan diyorum onun istediği gün olmaz takvime uymuyo falan diyorum :dd yok yok bunların hepsi kafa karışıklığı dediğim gibi bu ay tutmazsa bir daha da takvim falan kollamayacağım zaten düzenli ilişkiye giriyoruz bir ay tutar elbet

kızlarr iyi geceler herkese . beni de yazarmısınız bat 26 subat.. ben de bu ay takvime hıc baknadım cunku takvıme bakınca vucut ıster ıstemez strese gırıyor oyuzden akıntı tkıbı yaptım ve o akıskan sumuksu akıntıyı yakalayınca cok sukur degerlendırdık. bakalım artık ınsallah rabbim nasıp eder bize de saglıklı sıhhatli bebis..isteyen herkese yuce rabbim evlat nasip etsin insallah :)) bu arada heyecanlanmadan da duramıyorum bata 3 gun kaldı kızlaaaarrrr :):):):)

aynen ya cok güldüm ayni seyleri 2 3 aydir yasiyorum eşim bezdi vallahi takvim iyice strese sokuyor beni bende senin aldigin karari alayim eger olmazsa akışına birakmak gerekiyor galiba ya stresle olacak iş degil ki ben cok hassas biriyim en kucuk seyi kafama takiyorum bakalim ya nasip artik bundan sonra cok kafama takmayacam hayirlsii

O gün benm doğum günüm canım:))) inşallah sana şans getirir Şubat ayı hamissindir umarım varmı belirti hiç:) az kalmış

O gün benm doğum günüm canım:))) inşallah sana şans getirir Şubat ayı hamissindir umarım varmı belirti hiç:) az kalmış
aaaaa sımdıden dogum gunun kutlu mutlu olsuuunnn :))))) sımdılık hıc belırtı yok. sadece ıkı uc undur arada hafıf arada sert basagrısı oluyo o kadar baska da bır degısıklık yok henuzz

aaaaa sımdıden dogum gunun kutlu mutlu olsuuunnn :))))) sımdılık hıc belırtı yok. sadece ıkı uc undur arada hafıf arada sert basagrısı oluyo o kadar baska da bır degısıklık yok henuzz
Tessekurler canım güzel dileklerin içn hadi bakalım sakın bir şekilde bekle inşallah bebis gobektedir

Üzülme ya bende ondan önce hiç olmadı sadece ovilasyon günü oldu senin bir gün önceden olmuş oda iyi sperm ler ıcerde yaşıyor sonucda bugün değerlendir birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…