- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Bana da doktorlar oyle dedi hap dogurganligi engellemiyor diye. Ama suana kadar hormon testlerim vs hep yapildi esimin sperm testleri de. Ovulasyon testi ile yumurtlama gunlerim de takip ediyorum hic bi engel.yokken olmuyo:/ benim de aklima tek bu haplar geliyo sebep olarak :/ insaALLAH tadariz o duyguyu bizler deHapın doğurganlığı etkilemediğini söylüyor doktorlar sadece bıraktıktan sonra 3 ay bebek düşünmeyin diyorlar o kadar ben de bırakalı tam 3 ay oldu bu ay ilk defa bebek deniyoruz bakalım tutacak inşallah öyle hissediyorum
Benim ovi yarın ama hiç birşey yapamadık eşim usutmus o yüzden bugün olmadı normalde yarın ama bakalım eğer yarın iyi olursa tek bir şans yarın yarında bitti mi bu ay zaten ümit yokBenim yumurtlama gecti kizlar cok sukur bi oncesini bi sonrasini degerlendirdik bakalim ins tutar hepimizin ki son 11 gun benim
:dd gözün aydın canım yarını da değerlendir muhakkak yumurta hücresi en fazla 24 saat canlı kalıyor hatta sabah bile yapabilirsinizKızlar selam nasılsınız
İnanamazsınız ay dedim artık olmaz eşim rahatsızdı usutmus idrarda wc gidip geliyordu dedim.bitti artık olmaz 1 saat öncede yumurtayı yakalamazmiyim parmak kadar akıntı serçe parmağı kalınlığında ilk defa görüyorum dedim ama olmaz birde ne olsun mucize gibi oldu herşey değerlendirdik şimdi keyfini çıkarıyorum uzanıp :)) yarında değerlendirz olmadı olmadı günlerdir tam gununde oldu Vala şükürler olsun ya
Aynen canım ya bu ay o kdr ters bir ay oldu ki benim için gerçekten umutluydum ama eşim böyle olunca dedim bitti hersye birde çok araştırdım bu yumurta takibini burda sonunda 1 saat önce yakaladim üstüne ilişkide oldu valla benden mutlusu yok:dd gözün aydın canım yarını da değerlendir muhakkak yumurta hücresi en fazla 24 saat canlı kalıyor hatta sabah bile yapabilirsiniz
Görevimizi yaptık artık geriye batları beklemek kaldı :)Aynen canım ya bu ay o kdr ters bir ay oldu ki benim için gerçekten umutluydum ama eşim böyle olunca dedim bitti hersye birde çok araştırdım bu yumurta takibini burda sonunda 1 saat önce yakaladim üstüne ilişkide oldu valla benden mutlusu yok
Canm ben ilk defa takip ettim çok araştırdım burda belki ağrıdı karnım ağrıdı adet olcakmisim gibi sonra akşam 8 ilk defa akıntı oldu beyaz ama az dedim bu değildir sonra 9 buçuk gibi serçe parmağım kadar uzun ve kalın döküldü peçeteye kaskati böle dedim tamam son iş esimdeydi ümidim yoktu ama hastaydı ay oda oldu çok mutluyum:)))) uzaniyorum şuan yastık koydum sırtımaSen akintidan mi anliyorsun canim kasik agrin falan oluyor mu bende kasik agrimin oldugu gun yumurtladigimi dusunuyordum da
Canım adet dışı kanamaların hepsi araştırılmalı diyor uzmanlar normal değil yani bir de gebeliğin ilk haftası yerleşme kanaması oluyor ama sen ovulasyon dönemi hemen sonrasında demişsin kanamayı yerleşme kanaması o kadar erken olmaz diye biliyorum beklersin gebelik yoksa ve bu tarz kanamalar devam ederse bir doktora görünürsünkizlar meraba bende araniza yeni katildim yunurtlama gununde kahverengi leke geliyormu ben takvim uygulamasini kullaniyorum bu ay takip ettim yunurtlama günü ve 2 gun birlesme oldu sonrasi kahverengi leke geldi bende korktum birlesme olmadi bilginiz varmi veya yerlesme kanamasi olabilirmi normalde adete 12 gun falan vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?