Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Ben de 10 ay kadar hap kullandım canım hapı bıraktıktan sınra hemen hamile kalmak istemedim 3 aydır da prezervatifle korunduk ilk defa bu ay korunmasız ilişki olacak tutarsa ilk korunmasız ilişkide hamile kalmış olucam inşallah

Ben de bir an önce adet olsam da çalışmalara başlasam diyorum bat 9 şubat inşallah sonrasında tam gaz çalışmalar :)
Haha ay aynı bende ya adet olsamda başlasak 6 gün sürüyor çünkü:) 8 subat baslicak bitene kdr 13Şubat :)))

Seninde az kalmış birşey sorcam akıntı oluyor mu beyaz sende şuan?

Yok canim yapamadim daha misafirlerim vardi bugun alacagim ins yarin ilk idrarla mi yapmam gerek
Canım bence yapma bekle az kaldı eğer çarşamba olmazsan yap hamile değilsen boşuna para gitmesin bence gününü bekle az kalmış benimde çarşamba bekliyorum geçerse günüm yaparım senin için diyorum

Sende haklisin aslinda bir gun kaldi insan heyecan yapıyor iste

Sende haklisin aslinda bir gun kaldi insan heyecan yapıyor iste
Bekle canım az kalmış alma paran gitmesin cikmicak hem üzülürsün hem paran gidicek boşuna ama günün geçerse tabiii o zaman al yap :)) ben hiç özenmiyorum alıp hemen test yapmak için istesem alırım ama gerek yok az kalmış çarşamba olcam olmazsam o gün bittikden sonra alırım

Ben de öyle düşünüyordum, 3 ay korunayım dedim ama sonra Kayınvalidemle konuştum. Arkadasının kızı bir senedir uğraşıyormuş hiç korunma hemen olmaz belki dedi aklıma girdi. Umarım kötü şeyler olup pişman olmam. Hepimizin hayırlı güzel hamiş haberleri gelir inşallah

Bata göre şu sıralar ovulasyonda olmalısın
Evet cnm bi kac gundur yapiyorm ovulasyon testlerini. Ikinci net cizgiyi dün yakaladik ve degerlendirdik. Bugunse ikinci cizgi silik sekilde cikti. Ayin 7 yada 8 i tahmini yumurtlama gunumdu benim hesaplarima gore demekki oyle degilmis. Testi kullanmaya devam edicem. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Saol canım :) ovulasyon testi aldım onu takip etmeye çalışcam hergün mü yapmam gerekiyor sence nasıl yapayım kullandın mı hiç
Hiç kullanmadım canım bana sorarsan bu testler kafa karışıklığı bence en güzeli gün aşırı ilişkiye girmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…