Kolay gelsin :) özellikle ovulasyonu değerlendir canımBende istiyorum bat 1 mart bugünden itibaren yeniden başlıcaz çalışmalara
Bata göre şu sıralar ovulasyonda olmalısınBizde basladik bakalim calismalara. Bat 22subat. Ovulasyon testi kullanmaya basladim bi kac gundur. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah. Olursa ikinci cocugum olacak :)
Stres yapma canım olcak inşallahSlm kızlar ben 5 aydır deniyorum tık yokeylülde kürtaj olmuştum doktora gittim sorun yok dedi peki niçin şuan reglyim çalış çalış nere kaaa :'(
Ben de 10 ay kadar hap kullandım canım hapı bıraktıktan sınra hemen hamile kalmak istemedim 3 aydır da prezervatifle korunduk ilk defa bu ay korunmasız ilişki olacak tutarsa ilk korunmasız ilişkide hamile kalmış olucam inşallahYaklaşık 4 buçuk sene yasmin kullandım. Bu ay ilaca devam etmedim ve korunmuyoruz eşimle. Uzun süre ilaç kullanığım için korkuyorum kolayca hamile kalamayacağım diye. Şuan o kadar istiyorum ki baya efor harcamaya başladık bile, ilk ay sorunsuz hamile kalanları duydukça umutlanıyorum. Benim durumda olan var mı?
Ben de bir an önce adet olsam da çalışmalara başlasam diyorum bat 9 şubat inşallah sonrasında tam gaz çalışmalar :):))) pek ümidim yok ben şubatt ayını değerlendirim artik:)
Haha ay aynı bende ya adet olsamda başlasak 6 gün sürüyor çünkü:) 8 subat baslicak bitene kdr 13Şubat :)))Ben de bir an önce adet olsam da çalışmalara başlasam diyorum bat 9 şubat inşallah sonrasında tam gaz çalışmalar :)
Zaman zaman oluyor beyaz akıntı iç çamaşırımda görüyorumSeninde az kalmış birşey sorcam akıntı oluyor mu beyaz sende şuan?
Anladım canım bende akıntı olunca dedim acaba adet az kaldı sadece bende mi oluyor şuan diyeZaman zaman oluyor beyaz akıntı iç çamaşırımda görüyorum
Yok canim yapamadim daha misafirlerim vardi bugun alacagim ins yarin ilk idrarla mi yapmam gerekTest yaptın mı
Canım bence yapma bekle az kaldı eğer çarşamba olmazsan yap hamile değilsen boşuna para gitmesin bence gününü bekle az kalmış benimde çarşamba bekliyorum geçerse günüm yaparım senin için diyorumYok canim yapamadim daha misafirlerim vardi bugun alacagim ins yarin ilk idrarla mi yapmam gerek
Sende haklisin aslinda bir gun kaldi insan heyecan yapıyor isteCanım bence yapma bekle az kaldı eğer çarşamba olmazsan yap hamile değilsen boşuna para gitmesin bence gününü bekle az kalmış benimde çarşamba bekliyorum geçerse günüm yaparım senin için diyorum
Bekle canım az kalmış alma paran gitmesin cikmicak hem üzülürsün hem paran gidicek boşuna ama günün geçerse tabiii o zaman al yap :)) ben hiç özenmiyorum alıp hemen test yapmak için istesem alırım ama gerek yok az kalmış çarşamba olcam olmazsam o gün bittikden sonra alırımSende haklisin aslinda bir gun kaldi insan heyecan yapıyor iste
İnşallah canım olursak da üzülme bu ay güzel degerlendirirz ben geçen ayı hiç degerlendirmedim yumurtlama dönemini falan bu ay insallah guzel degerlendirirm:)Bende hic almadim daha test bakalim ins olmayiz carsamba gunu
Ben de 10 ay kadar hap kullandım canım hapı bıraktıktan sınra hemen hamile kalmak istemedim 3 aydır da prezervatifle korunduk ilk defa bu ay korunmasız ilişki olacak tutarsa ilk korunmasız ilişkide hamile kalmış olucam inşallah
Evet cnm bi kac gundur yapiyorm ovulasyon testlerini. Ikinci net cizgiyi dün yakaladik ve degerlendirdik. Bugunse ikinci cizgi silik sekilde cikti. Ayin 7 yada 8 i tahmini yumurtlama gunumdu benim hesaplarima gore demekki oyle degilmis. Testi kullanmaya devam edicem. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallahBata göre şu sıralar ovulasyonda olmalısın
Saol canım :) ovulasyon testi aldım onu takip etmeye çalışcam hergün mü yapmam gerekiyor sence nasıl yapayım kullandın mı hiçKolay gelsin :) özellikle ovulasyonu değerlendir canım
Hiç kullanmadım canım bana sorarsan bu testler kafa karışıklığı bence en güzeli gün aşırı ilişkiye girmekSaol canım :) ovulasyon testi aldım onu takip etmeye çalışcam hergün mü yapmam gerekiyor sence nasıl yapayım kullandın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?