dördünüz de hamiş olursunuz inşallah şu açılış bi yapılsa gerisi gelecek de sabır sabır...
ben spor ayakkabılara bayıldım çok şekerler alıyoruz da inşAllah kullanmak giydirmek nasip olur..
dış gebelik geçirdiğim hamilleliğimde almıştım bende bebek kıyafetleri malum olumsuz olunca kaldılar görünce üzülüyorum sakladımki üzülmeyeyim diye
inş inş inş..kendinizi hamileymiş gibi hissediyormuusnuz?
dış gebelik geçirdiğim hamilleliğimde almıştım bende bebek kıyafetleri malum olumsuz olunca kaldılar görünce üzülüyorum sakladımki üzülmeyeyim diye
Aslinda evet acele davranip alisveris yapmamak lazim, hamile kalsak Allah in izniyle cok vakit olur alisveris icin :)) Sen uzulme canim, Rabbim tez zamanda versin sana sagliklisindan...[/QUOT sağol duaların için amin herkese inş..Evet önce hamile kalalım herşeyi alırız valla bebişlerimize
canım hamilelik belirtilerini okuyorum ama ben de olağan şeyler yaşanıyor bugün temizlik yaptık belim ağrıdı her temizlik sonrası ağrır zaten..akıntı fazla ama ben de durum hep böyleydi kuruluk yoktu diye hatırlıyorum ama dikkat etmezdim ki kendime akıntı nasıl kuruluk varmı yok şeffaf mı uzuyo mu..hatta doğrusunu söylemek gerekirse bilmiyordum bile..
bazı arkadaşlar yumurtlama döneminden 2 gün sonra belirtileri sıralıyor psikolojik mi nedir bilmiyorum ama ben de nedense hiç bir belirti yok..gerçi daha 10 günüm var..hayırlısı...
şubatın 10 unda eşimin annesi ve babası gelecekler..baba 2 gün kalıp dönecek ama kayınvalidem 1 hafta biz de.. tam da zamanına denk geliyor.. az önce eşimi tembihliyorum annenlere hemen söyleme döndükleri zaman telefonda söylersin diye sanki hamile kalacağım kesin deAllah söyletiyor deyip ümitleneyim ben de
Belkide oyledir, Allah soyletiyordur insallah :)
napıyosunuz kızlar ben geldim regl tarihi 4 şubat olan 4 kişi olmuşuz dördümüzden bir gebe çıkarırız herhalde
arkadaslar akıntı yumurtlama dönemnde mi cok olur yoksa hamileysek o zaman mı?
arkadaslar akıntı yumurtlama dönemnde mi cok olur yoksa hamileysek o zaman mı?
canım adetten sonraki 1 hafta akıntı azalır kuruluk dönemi denir, 2. hafta yumurtlama dönemine girileceği için akıntı başlar ve yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama günü şeffaf, iki parmak arasında uzayan bir akıntı olur.. sonraki hafta akıntı yine azalır ve 2. kuruluk dönei başlar ve sonrasında adet oluruz.. eğer ki yumurtlamadan sonra adete 1 hafta kala akıntı azalmazsa kuruluk olmazsa bil ki hamilesin...hamilelikte akıntı çok olur..
3 subatta adet olmam lazım ve dün cok fazla akıntım oldu. hamile olabilirmiyim şimdi ben yaaa? keşke. bugün gebelik testi yapdım duramadım negatif cıktı.
3 subatta adet olmam lazım ve dün cok fazla akıntım oldu. hamile olabilirmiyim şimdi ben yaaa? keşke. bugün gebelik testi yapdım duramadım negatif cıktı.
kızlar ben artık cıkıyorum
yarın pcmı goturcem ısyerıne
ozaman ordanda devam ederız zaten :)
Gorusmek uzere herkese ıyı geceler
Insallah yarın yada maksımum 5 gun sonra bol bebıslı haberler alırız ınallah
inş inş inş..kendinizi hamileymiş gibi hissediyormuusnuz?
korunmayı bıraktıktan sonra 24-25 olan döngüm 3-4 aydır 30-31 güne döndü ve kasık batmaları yaşadım ilk defa.. bu ayda aynı şekilde.. belkide tutunmaya çalışıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?