Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

hımm ben ayakkabı bakmadım dur onlarada bakayım

dış gebelik geçirdiğim hamilleliğimde almıştım bende bebek kıyafetleri malum olumsuz olunca kaldılar görünce üzülüyorum sakladımki üzülmeyeyim diye

Aslinda evet acele davranip alisveris yapmamak lazim, hamile kalsak Allah in izniyle cok vakit olur alisveris icin :)) Sen uzulme canim, Rabbim tez zamanda versin sana sagliklisindan...

inş inş inş..kendinizi hamileymiş gibi hissediyormuusnuz?

dış gebelik geçirdiğim hamilleliğimde almıştım bende bebek kıyafetleri malum olumsuz olunca kaldılar görünce üzülüyorum sakladımki üzülmeyeyim diye

canım hamilelik belirtilerini okuyorum ama ben de olağan şeyler yaşanıyor bugün temizlik yaptık belim ağrıdı her temizlik sonrası ağrır zaten..akıntı fazla ama ben de durum hep böyleydi kuruluk yoktu diye hatırlıyorum ama dikkat etmezdim ki kendime akıntı nasıl kuruluk varmı yok şeffaf mı uzuyo mu..hatta doğrusunu söylemek gerekirse bilmiyordum bile..
bazı arkadaşlar yumurtlama döneminden 2 gün sonra belirtileri sıralıyor psikolojik mi nedir bilmiyorum ama ben de nedense hiç bir belirti yok..gerçi daha 10 günüm var..hayırlısı...

şeymacım her şeyin bi sırası var rabbim nasip edecek inşAllah üzülme sen. şubattan sonra bebişlerimize neler aldık diye konuşuruz inşAllah

Son düzenleme:

iki ay once dıyetısyenım herzamankı gıbı vucut olcumu alırken sedacım yumurtlama gunun bugun cok sısmıs karnın demısdı hesaplamısdım netten bakıp oleydı
Ben bu ayda dıyetısyenımemı sorsam
Ayy işin esprisine kucuk not
yumurtlamadan 2 gun once ılıskıye gırıp bırdaha gırmezsek KIZ
yumurtlama gunuıtıbarıyle ıse erkekmıs
tabıkı saglıklı olsunnn

şubatın 10 unda eşimin annesi ve babası gelecekler..baba 2 gün kalıp dönecek ama kayınvalidem 1 hafta biz de.. tam da zamanına denk geliyor.. az önce eşimi tembihliyorum annenlere hemen söyleme döndükleri zaman telefonda söylersin diye sanki hamile kalacağım kesin de Allah söyletiyor deyip ümitleneyim ben de

Belkide oyledir, Allah soyletiyordur insallah :)

arkadaslar akıntı yumurtlama dönemnde mi cok olur yoksa hamileysek o zaman mı?

canım adetten sonraki 1 hafta akıntı azalır kuruluk dönemi denir, 2. hafta yumurtlama dönemine girileceği için akıntı başlar ve yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama günü şeffaf, iki parmak arasında uzayan bir akıntı olur.. sonraki hafta akıntı yine azalır ve 2. kuruluk dönei başlar ve sonrasında adet oluruz.. eğer ki yumurtlamadan sonra adete 1 hafta kala akıntı azalmazsa kuruluk olmazsa bil ki hamilesin...hamilelikte akıntı çok olur..

3 subatta adet olmam lazım ve dün cok fazla akıntım oldu. hamile olabilirmiyim şimdi ben yaaa? keşke. bugün gebelik testi yapdım duramadım negatif cıktı.

kızlar ben artık cıkıyorum
yarın pcmı goturcem ısyerıne
ozaman ordanda devam ederız zaten :)
Gorusmek uzere herkese ıyı geceler
Insallah yarın yada maksımum 5 gun sonra bol bebıslı haberler alırız ınallah

3 subatta adet olmam lazım ve dün cok fazla akıntım oldu. hamile olabilirmiyim şimdi ben yaaa? keşke. bugün gebelik testi yapdım duramadım negatif cıktı.

bu kadar erken belli olmayabilir gebelik testi sen adet olmazsan 3 şubatta bir daha yap..

canım adet öncesi eskiye oranla nasıldı akıntın..şayet önceden kuruluk dönemi yaşamışsan hamiş olabilirsin..ama bence gününü bekle geç döllenme olmuşsa adet günün dahi olsa testte çıkmayabilir.. 3-4 gün sabret sonra hayırlı haberlerini buraya yazarsın inşAllah...

aminnn canım iyi geceler, sevgiler...

korunmayı bıraktıktan sonra 24-25 olan döngüm 3-4 aydır 30-31 güne döndü ve kasık batmaları yaşadım ilk defa.. bu ayda aynı şekilde.. belkide tutunmaya çalışıyor..

inş inş inş..kendinizi hamileymiş gibi hissediyormuusnuz?

genelde adet dönem,inde akıntı olurdu ama bu kadar cok olmazdı. hayırlısı inş.

inşş hepimiz güzel haberler veririz inşş hamişlerin sayısı artar. Allah bütün isteyenlere tattırsın inşş

bendede yumurtalıklarda batma oluyor kasıklarda. ama ben bu ay catlatma iğnesi oldum ondandır diye düşünüyordum . kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…