ınsallah ya ama cok umutlanıpta uzulmek ıstemıom yıne 15 ay oldu her seferınde aynı sey
ınsallah hayırlısı ıse gelmıstır bebemız
cnm artık yarın bır test yapsan sonuc cıkabılır
Hadı bakalım ınsallahhhh hamılesındır
bugun bebıs zıyaretıne gıttım tam bır erkek ogluşşş
4,200 gr dogdu arkadasımızın oglu :)
ıkıncı cocugu ve Mıyom olmasına ragmen hamıle kalıp hamılelıkden sonra ıyılesme gosterdı
Allah ıste hersey olur
olmaz dıye bırsey kesınlıkle yok
şeymacım senin bu sabırsızlığın ve heyecanın bana da yansıyo daha 10 gün var ama hemen test yapmak istiyorum.. inşallah güzelim heyecanın mutluluğa dönüşür..
lorkee - sultang88 - pocapoca - tweety25 nerelerdesinizhaberlerinizi bekliyoruz...
gordum canım sagol yarın en gec salı haberdar ederım ama gelebılır yarın yaa cok belım agrıyo
kızlar cok erken sakın yapmayın test hıc gerek yok bence
sanırım daha ılk aylardasınız ılk baslarda bende oleydım ama 15 ay oldu hala beklıyorum sabretmeyı ogrendım yanı
ben de perşemde idrar testi yaparım heralde.. veee yine hayal kırıklığı.. ve önmüzdeki maçlara bakıcas
kızlarrr
ancak bu saatte gelebıldım
bugun yogundu temızlıkdı ev gezmelerıydı derken
bır pazar gunu ızınlı olunca herseyı tek gune toparlamak zorundayım.
Benimde işin ilginci normalde 3. gunde lekelenme baslar 4. gun tertemız olurdum bugun 4. gunum ve hala kanamam cvar
sanırım olmadıgım gunlerı oluyorum
Kızlar hadı bakalım cok az kaldı
Beklenmeyen gunlerınıze ınsallah guzel sonuclar alırız
benim sabırzızlığım bu belim ve arada kasık batmalarım acaba diyorum o yüzden.. geçen ay bu kadar sabırsızlanmamıştım..Daha öncede dış gebelik geçirdiğim içinde sabırsızlanmamın etkiisi var kızlar
yok canım uzulmem ole o devreyı atlattım hatta uzun zamndır belırtı bıle yazmıyordum cunku her ay aynı seyler oluyorÜzülmek yok !
Bızım topıgımızde ancak sevınc var cnm
olsun bak topıgı acan ben
Kırmızı kart gorende ben
Demekkı bu ay hayırlısı degılmıs
olsun Allah en ıyısını bılır
10 ay sonrada olsa demekkı beklemem gerekıyormus
Sonucta evlendıgımde 3 yıl boyunca ben ıstemedım
Sımdıde ıstesemde zamanım var demekkı
Sabır konusunda sana katılıyorum canım ama işte benim gibi ilk hevesi olanlar sabırsızlanıyor..forum genelinde okuduğum yorumların özeti şu ki hamileliği çok düşünmek olumsuz etki yaratıyormuş oyalanmak lazım aslında sürekli kafamızda olmasın hem günler de çabucak geçer..
elisaist
sedacım hoşgeldin ben de kocişle temizlik yaptım, ara sıra girdim buraya, ağır kaldırma falan diyo o benden beter umutlu..hayırlısı olur da inşallah ümitlerimiz son bulmaz..
İnşallahhh cnm hamılesındırde burda kutlamamızı yaparız guzelceeee
lorkee
yok canım uzulmem ole o devreyı atlattım hatta uzun zamndır belırtı bıle yazmıyordum cunku her ay aynı seyler oluyor
bu ay sadece kramp oldu daha once yasamadıgım ve bugun su gıbı akıntı bunları ılk defa yasayınca acaba mı dedım
herseyın zamanı var yoksa emınım buna
inş ben normal gebe kalıyım kutlarım kutlamammı benim bir tane daha 1 senedir takip ettiğim topiğim var ordada bütün dış gebelik geçiren arkadaşların hepsi hamile bu ay biz kaldık bir kaç kişi
benim kocamda bir alem yemek yiyoruz tabağıma yemek koyuyor bu da bebeğin diyor ortada bişey yok biz hamile kalsak bunlar napıcak bilmem
Canım benım kocamda olmasa mumkun degılk
ben sadece mutfak ve balkonu temızledım kocam sagolsun heryerı sıldı supurdu
bırde komık bır anımızı anlatayım :)
Cumartesı pazar pazartesı
ozel bır dıyete baslattı doktorum sabah bır yumurta oglen ve aksam 250 ser gram tavuk yada et sadece bunları yıyorum cunku metabolızmam yavasladı neyse artık mıdembulandı etten
sabah ısler bıttı oturdum bır anda aclıktan mıdem kalkdı
ıyyy olcem be ne bu dedım esımın bana bır donusu var
- Aşkım yoksaaaaaaaaaaa dıye bır bagırmıs
Dedım yok artık adetım aşkım abartma dıye
olsun be olurmu olur dedı
ole deyıncede uzuldum yaaa
Ama olsun ınsallah olucak
Zaten canım kocişlerin beklentisi daha üzüyordur eşim geçen gün ben senden daha çok istiyorum dedi..bizim çevremizde herkes hamiş..ablam, yakın bi arkadaşımız onlar bizden 1 ay önce evlendi, okuldan bi öğretmen arkadaşım, 2 tanıdığım daha..insna bundan da etkileniyor... gerçi biz evlenirken çocuk için çok beklemeyelim diye konuşmuştuk.. ama işte bebekten ziyade başımıza başka şeyler geldi 3,5 ay o sorunla uğraştık.. şimdi şükür yeni atlattık ve 2 sevinci birden yaşayalım istiyoruz..rabbim nasip eder inşallah..
ilk bebiş haberlerini de kızlardan alırız...
hadi kızlar hafta ya başlıyoruz inş güzel haberlerecanımızı sıkmayalım olumlu düşünelim dimi
benim kocamda bir alem yemek yiyoruz tabağıma yemek koyuyor bu da bebeğin diyor ortada bişey yok biz hamile kalsak bunlar napıcak bilmem
en komıgıde olmayan bebegge
gecen gece kız olursa sunumu koysak erkek olursa bunumu koysak dedı tam uyucam dondum dedım ay farketmezzz
cevabı
Aşkım olurmu ya !
farkeder guzel bısey olsun
İnşallah cnm
bızde hemen ıstemedıkkı zaten 3 yıl oldu
Olsun artık esım 26 ben 23 yasındayım
Bakalım hayırlısı olsun yeter
abımın karısı 23 haftalık ama ısvec de yasıyorlar
bebek dogduktan 3 ay sonra gelıp 15 gun kalcaklar
annem cok uzluyordu
ben ona gecen anne ben artık bebıs dusunuyorum deyınce
coook sevındı
aynen canım bu hafta güzel geçecek inşAllah...hadi kızlar hafta ya başlıyoruz inş güzel haberlerecanımızı sıkmayalım olumlu düşünelim dimi
iyi akşamlar ben geldim
anne adaylarımız nasıllar..
bu arada herkes beklenmeyen adet tarihini yazsın liste yapalım bu şekilde takip ederiz birbirimizi...
Benim 9 Şubat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?