Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

ınsallah ya ama cok umutlanıpta uzulmek ıstemıom yıne 15 ay oldu her seferınde aynı sey
ınsallah hayırlısı ıse gelmıstır bebemız

Üzülmek yok !
Bızım topıgımızde ancak sevınc var cnm
olsun bak topıgı acan ben
Kırmızı kart gorende ben
Demekkı bu ay hayırlısı degılmıs
olsun Allah en ıyısını bılır
10 ay sonrada olsa demekkı beklemem gerekıyormus
Sonucta evlendıgımde 3 yıl boyunca ben ıstemedım
Sımdıde ıstesemde zamanım var demekkı

tabıkı umutsuzda degılım ama gunum gecmeden kan testı yapma taraftarı degılım o daha cok uzuyo benı
yarın belkı ıdrar testı yaparım negtıf bıle olsa kafam rahatlar
eger gelen gıden olmazsa salı sabah kan verırım sanırım

benim sabırzızlığım bu belim ve arada kasık batmalarım acaba diyorum o yüzden.. geçen ay bu kadar sabırsızlanmamıştım..Daha öncede dış gebelik geçirdiğim içinde sabırsızlanmamın etkiisi var kızlar

Sabır konusunda sana katılıyorum canım ama işte benim gibi ilk hevesi olanlar sabırsızlanıyor..forum genelinde okuduğum yorumların özeti şu ki hamileliği çok düşünmek olumsuz etki yaratıyormuş oyalanmak lazım aslında sürekli kafamızda olmasın hem günler de çabucak geçer..

ben de perşemde idrar testi yaparım heralde.. veee yine hayal kırıklığı.. ve önmüzdeki maçlara bakıcas

bak işte bu kadar olumsuzluk da olmasın, dur daha perşembeye var canım moral bozmak yok hem diyelim ki olmadı nasip değilmiş deriz Rabbim en güzel zamanı şüphesiz bilir..

sedacım hoşgeldin ben de kocişle temizlik yaptım, ara sıra girdim buraya, ağır kaldırma falan diyo o benden beter umutlu..hayırlısı olur da inşallah ümitlerimiz son bulmaz..

İnşallahhh cnm hamılesındırde burda kutlamamızı yaparız guzelceeee

yok canım uzulmem ole o devreyı atlattım hatta uzun zamndır belırtı bıle yazmıyordum cunku her ay aynı seyler oluyor
bu ay sadece kramp oldu daha once yasamadıgım ve bugun su gıbı akıntı bunları ılk defa yasayınca acaba mı dedım
herseyın zamanı var yoksa emınım buna

kesınlıkle ole ılk bebek ve ılk denemelerse ınsan cok merak edıo sonrada cok uzuluyo ama zamanla hepsıne alısılıyo
ınsallah sız benım kadr beklemzsınız

elisaist
sedacım hoşgeldin ben de kocişle temizlik yaptım, ara sıra girdim buraya, ağır kaldırma falan diyo o benden beter umutlu..hayırlısı olur da inşallah ümitlerimiz son bulmaz..

Canım benım kocamda olmasa mumkun degılk
ben sadece mutfak ve balkonu temızledım kocam sagolsun heryerı sıldı supurdu
bırde komık bır anımızı anlatayım :)
Cumartesı pazar pazartesı
ozel bır dıyete baslattı doktorum sabah bır yumurta oglen ve aksam 250 ser gram tavuk yada et sadece bunları yıyorum cunku metabolızmam yavasladı neyse artık mıdembulandı etten
sabah ısler bıttı oturdum bır anda aclıktan mıdem kalkdı
ıyyy olcem be ne bu dedım esımın bana bır donusu var
- Aşkım yoksaaaaaaaaaaa dıye bır bagırmıs
Dedım yok artık adetım aşkım abartma dıye
olsun be olurmu olur dedı
ole deyıncede uzuldum yaaa
Ama olsun ınsallah olucak

İnşallahhh cnm hamılesındırde burda kutlamamızı yaparız guzelceeee

inş ben normal gebe kalıyım kutlarım kutlamammı benim bir tane daha 1 senedir takip ettiğim topiğim var ordada bütün dış gebelik geçiren arkadaşların hepsi hamile bu ay biz kaldık bir kaç kişi

Tabıkı cnm hayırlısı olsun yeterkı

benim kocamda bir alem yemek yiyoruz tabağıma yemek koyuyor bu da bebeğin diyor ortada bişey yok biz hamile kalsak bunlar napıcak bilmem

inş ben normal gebe kalıyım kutlarım kutlamammı benim bir tane daha 1 senedir takip ettiğim topiğim var ordada bütün dış gebelik geçiren arkadaşların hepsi hamile bu ay biz kaldık bir kaç kişi

Olsun cnm senınde olur ınsallah
bende bu ay ovulasyoın testımle denıcem oldu oldu
olmadı doktora gıdıp tyumurtlamama bakdırcam
cunku artık yumurtlamamadan suphelendım
Hayırlısı olsun
ben kucuklugumden berı hep bır lafım vardır
cocugum olmassa Allahtandır
ve tup bebek yerıne
evlatlık alırım ona dokucegım oparayı kanımdan olmasada masum bır bebısle omrumu gecırmek ıcın ılk adımımı atarım
tabı yanlıs anlasılmasın tup bebege ASLA LAF ETMIYORUM
bu sadece benım gorusum
Allah ısteyen herkese ınsallah bır sekılde verırı bebıslerını

benim kocamda bir alem yemek yiyoruz tabağıma yemek koyuyor bu da bebeğin diyor ortada bişey yok biz hamile kalsak bunlar napıcak bilmem

en komıgıde olmayan bebegge
gecen gece kız olursa sunumu koysak erkek olursa bunumu koysak dedı tam uyucam dondum dedım ay farketmezzz
cevabı
Aşkım olurmu ya !
farkeder guzel bısey olsun

Zaten canım kocişlerin beklentisi daha üzüyordur eşim geçen gün ben senden daha çok istiyorum dedi..bizim çevremizde herkes hamiş..ablam, yakın bi arkadaşımız onlar bizden 1 ay önce evlendi, okuldan bi öğretmen arkadaşım, 2 tanıdığım daha..insna bundan da etkileniyor... gerçi biz evlenirken çocuk için çok beklemeyelim diye konuşmuştuk.. ama işte bebekten ziyade başımıza başka şeyler geldi 3,5 ay o sorunla uğraştık.. şimdi şükür yeni atlattık ve 2 sevinci birden yaşayalım istiyoruz..rabbim nasip eder inşallah..
ilk bebiş haberlerini de kızlardan alırız...

İnşallah cnm
bızde hemen ıstemedıkkı zaten 3 yıl oldu
Olsun artık esım 26 ben 23 yasındayım
Bakalım hayırlısı olsun yeter
abımın karısı 23 haftalık ama ısvec de yasıyorlar
bebek dogduktan 3 ay sonra gelıp 15 gun kalcaklar
annem cok uzluyordu
ben ona gecen anne ben artık bebıs dusunuyorum deyınce
coook sevındı

hadi kızlar hafta ya başlıyoruz inş güzel haberlere canımızı sıkmayalım olumlu düşünelim dimi

hadi kızlar hafta ya başlıyoruz inş güzel haberlere canımızı sıkmayalım olumlu düşünelim dimi

kesınlıkle cnm olumlu dusunelımkı keyfımız yerıne gelsın
hem stres gercekden en kotusu bunu unutmayalımmm :)
Neyse kızlar ben yıne dıet yemegımı hazırlıcam 9 10 gıbı ancak bakabılırım sanırımmmm
Hayırlı haberler olsun ınsallahhhh

en komıgıde olmayan bebegge
gecen gece kız olursa sunumu koysak erkek olursa bunumu koysak dedı tam uyucam dondum dedım ay farketmezzz
cevabı
Aşkım olurmu ya !
farkeder guzel bısey olsun

demek ki tek şaşkın benimki değilmiş biz de daha ilk tanıştığımız dönemlerde tel.de konuşuyoruz..konu çocuk sahibi olmaya ve isme geldi..ben dedim erkek çocuk olursa hep düşündüğüm bi isim var onu koymayı çok istiyorum diye o da demesin mi benim de aklımda bi isim var yıllardır o ismi düşünürüm diye..aynı anda isimleri söyleyelim dedik ikimizde aynı ismi söyledik... rabbim nasip ederse ve şayet erkek olursa ismi Yağız olcak..gerçi düşünmek istemiyorum bazen olumsuz şeyler geliyor aklıma neyse biz iyi düşünelim sonumuz iyi olsun...

selam kızlar...yeni haftada güzel haberler alırız inş...ben bu hafta salı günü anneme gitcem o yüzden cok sevincliyıım bide hamile oldugumu ögrenirsem hayırlısıyla sevincim kat kat artacak inş...

canım ben 27, eşim 28 yaşında o yüzden biz fazla beklemeyelim dedik tam zamanı yani..benim annem daha nişanlıyken derdi korunmayın hemen olsun diye hayırlısı olsun artık

aynen canım bu hafta güzel geçecek inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…