bakalım galiba bende martta kalıcam eşimin doğumgünü martta hamile kalırsam onun için doğum günü hediyesi olur
Saol canim su ovulasyon testleri hskkinda biraz bilgi verirmisin bu ay kullanmak istiyorum
Cnm benim hic sikma canini
aynisi abimin esinin basina geldi
kurtaj oldu ve sonra 5 ay sonra hamile kaldi
simdide 22 haftali hamile yengem
Allah isteyen herkese versin
ba benimde subata kaldi bu ay ikinci denememiz olcak
hem anne olmak zor beklemek ve sabir gostermek zorundayiz sukurler olsunki saglikliyiz geriside gelir evelAllah
Cnm ben bu ay yumurtlama gunumu hesaplicam Allahim izin verirde tutarsa 27 subatta adet olmazsam subat annesinden olucam
sende ole cnm
Cok saol canim bende hayirlisi demistim hep bu ay psikolojik olarak bir suru belirti yasadim cunku adetin 12. Gunu dr.a gittim yumurtan olusmus dedi gun asiri iliski onerdi oyle yaptim bu yuzden emindim birazda ama olmadi ben anladimki benimki tamamen psikolojik yine bir yogunluk yasayip kafamdan uzaklastirmam lazim bu dusunceyi
Saol canim su ovulasyon testleri hskkinda biraz bilgi verirmisin bu ay kullanmak istiyorum
Canim bende gün asiri girdim iliskiye 10. günden bi basladim 14. güne kadar sonra pil bitti bizdegerci ben yumurtalama dönemimi kendim hesepladim nekadar dogrudur bilemem.
15. gündede bi basladim aglamaya olmucak galiba die. Insan isteyince hemen olsun istiyo olmayincada üzülüyor. Aslinda o stresi atmak lazim düsünmemek lazim ama cikmiyo iste aklimdan. Hergün aklimda olsun bizde bölekaliriz hem aklimizda olsun hem karnimizda :)))
Ben bi yemek yiyip geleyim aciktim cokk hadi görüsürüz yine...
canım çok üzüldüm. kafana takma. hayırlısıyla olur. ben üç kez yaşadım kürtajı . çok kötü bir tecrübe. ama kendini bu psikolojiden kurtarıp önündeki güzel günlere bakmalısın. bebeğin en kısa zamanda gelecektir. bol şans.Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katilanlardanim uzun suredir takip ediyorum ama artik uye olup bende icimdekileri dokmek istedim 1buck senelik evliyim evlendigimizden beri esimde bende hep cocuk istedik ama ilk on ay olmadi her ay bekliyordum ama ay sonu husran oluyordu artik benim cocugum olayacak galiba diye dusunurken bu sene agustosta yani ramazan ayinda ramazan telasiyla cocuk fikrini aklimdan farkinda olmadan cikarmisim ama ay sonu bir baktim omrumde ilk defa adetim gecikti cok sasirdim gittim test aldim evde yaptim ikinci cizgi silik inanamadim kan testi yaptirdim iki haftalik hamileyim hayatimin en guzel aniydi bir turlu inanamiyordum mutluluktan ayaklarim yerden kesilmisti ama kisa surdu ekimde bir kontrol sirasinda bebegimin kalbimin durdugunu ogrendim icinde en istedigin seyin canindan bir parcanin olu oldugunu bilerek yasamak tattigim en aci duyguydu iki gun sonra kurtaj oldum ve uc ay korunduk ocakta biraktik bu ay boyunca heyecanla bekledim ama olmadi cuma gunu tsm gununde adet oldum butun umutlarim subata kaldi allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin yine basa donduk diye cok uzuluyorum
canım çok üzüldüm. kafana takma. hayırlısıyla olur. ben üç kez yaşadım kürtajı . çok kötü bir tecrübe. ama kendini bu psikolojiden kurtarıp önündeki güzel günlere bakmalısın. bebeğin en kısa zamanda gelecektir. bol şans.
Bende bu ay alayim bakalim birde onunla deneyelim nolcak
Canim tabiki seve seve
ayni gebelik testi tarzinda bir kit
28 gunde bir adet olanlar icin adetin 1. gunden sayip 12. gun yapiyorsun idrarinla bu testi eger pozitifse o gun itibariyle iliskiye girebilirsin
ayrica adet gunun kac gunse ona gore icinde ciar icinden bir kullanma klavuzun ben bu ay uygulucam
ona gore ilisiye giricem
bakalim bu sekilde cok kisiler hamile kalabiliyor cnm cunku onemli olan surekli iliski degil yumurtlama gununde beraberlik
cnm meslektaşız sanırım . öğretmen misin? branşın ne?
şuan silikde çıksa hamilesin dicektim ama ilaç kullandığın için farklı sonuçlar çıkabiliyor sen kan tahlili yaptır canım kesin sonucu alırsın.bebeğe ilaç zararına gelince 4üncü haftadan sonra tehlikeli sen erken kullandığın i için bebeğe zarar vermezkızlar yaa benim adetim 4 şubat ama üç gündür arka arkaya test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, önce sevindim .... geçen hafta penisilin gurubu bi antibiyotikten 3 tane kullanmak zorunda kaldım, sonra aklıma bu geldi, araştırdım biraz, sanırım penisilin gurubu antibiyotikler idrarda yanlış pozitif sonuç verebiliyomuş :44: bilgisi olan varmı yaa çok kafam karıştı, bide eğer hamişsem bunun bi zararı olurmu bebişe, gerçi prospektüsünde B sınıfı diyor ama....
kızlar yaa benim adetim 4 şubat ama üç gündür arka arkaya test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, önce sevindim .... geçen hafta penisilin gurubu bi antibiyotikten 3 tane kullanmak zorunda kaldım, sonra aklıma bu geldi, araştırdım biraz, sanırım penisilin gurubu antibiyotikler idrarda yanlış pozitif sonuç verebiliyomuş :44: bilgisi olan varmı yaa çok kafam karıştı, bide eğer hamişsem bunun bi zararı olurmu bebişe, gerçi prospektüsünde B sınıfı diyor ama....
canım antibiyotiğin prospektüsünü okudun mu ne yazıyor, eczaneye de sorabilirsin ama en iyisi doktora danış yarın sağlık ocağına git ve orda bi test yaptır.. inşallah hamişsindir ve bi yan etkisi olmaz...haberlerini bekliyoruz..
merve1 adetin 4 şubattaysa test çıkıyormu bu kadar erken bende yarın yapayım o zaman benimde 4 şubat çıkar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?