Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Saol canim su ovulasyon testleri hskkinda biraz bilgi verirmisin bu ay kullanmak istiyorum

Cnm ben bu ay yumurtlama gunumu hesaplicam Allahim izin verirde tutarsa 27 subatta adet olmazsam subat annesinden olucam
sende ole cnm

ay insallah canim benim benim subata yetismez ama subatta hamile kalabilirim :))

siftahi sen ac madem bizde gerisini getirelim ay insallah insalllahhhh

Canim bende gün asiri girdim iliskiye 10. günden bi basladim 14. güne kadar sonra pil bitti bizde gerci ben yumurtalama dönemimi kendim hesepladim nekadar dogrudur bilemem.
15. gündede bi basladim aglamaya olmucak galiba die. Insan isteyince hemen olsun istiyo olmayincada üzülüyor. Aslinda o stresi atmak lazim düsünmemek lazim ama cikmiyo iste aklimdan. Hergün aklimda olsun bizde böle kaliriz hem aklimizda olsun hem karnimizda :)))

Ben bi yemek yiyip geleyim aciktim cokk hadi görüsürüz yine...

Son düzenleme:
Saol canim su ovulasyon testleri hskkinda biraz bilgi verirmisin bu ay kullanmak istiyorum

Canim tabiki seve seve
ayni gebelik testi tarzinda bir kit
28 gunde bir adet olanlar icin adetin 1. gunden sayip 12. gun yapiyorsun idrarinla bu testi eger pozitifse o gun itibariyle iliskiye girebilirsin
ayrica adet gunun kac gunse ona gore icinde ciar icinden bir kullanma klavuzun ben bu ay uygulucam
ona gore ilisiye giricem
bakalim bu sekilde cok kisiler hamile kalabiliyor cnm cunku onemli olan surekli iliski degil yumurtlama gununde beraberlik

Tamam cnm afiyet bal seker olsun sana

canım çok üzüldüm. kafana takma. hayırlısıyla olur. ben üç kez yaşadım kürtajı . çok kötü bir tecrübe. ama kendini bu psikolojiden kurtarıp önündeki güzel günlere bakmalısın. bebeğin en kısa zamanda gelecektir. bol şans.

İnsallah saol canim isteyen herkesicin tez zamanda gelsin

Bende bu ay alayim bakalim birde onunla deneyelim nolcak

cnm meslektaşız sanırım . öğretmen misin? branşın ne?

Evet canim anasinifi ogretmeniydim ama bu sene biraktim artik evdeyim bebis yuzunden dusuk tehlikem vardi dr yatacaksin dedi iki ay yattim ama sonucta yine gitti bende simdi ev hsnimligi yapiyorum

off ya site yarim saatir acilmiyordu anca acildi
neyse diyetisyenimden geldim
gecen hafta hic kg verememisdim
78 79 arasiydim
bu hafta 78 sabitlenmisim
sevindim
ayrica gobegim artikk 91
eskiden 110 ustundeydiiii
.)
paylasmak istedim

selam kızlar
geçmişi tam okuyamadım müjdeli haberler var mı? lorkeecim senin mesajını okudum kısmet değilmiş mart başı müjdeyi verirsin inşAllah..
sabah geç kalktık bi ara okula geç kaldım diye panik oldum kocişle gezmeye gittik, bugün feci başım döndü sanırım tansiyonum düştü.. kokulara karşı zaten hassastım iyice hassaslaştım bugün.. yemek konusunu çok abarttım feci yedim eşim diyo doydun mu hayır diyemedim kızlar hamile değilim daha var günüm ama obezim sanırım

kızlar yaa benim adetim 4 şubat ama üç gündür arka arkaya test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, önce sevindim .... geçen hafta penisilin gurubu bi antibiyotikten 3 tane kullanmak zorunda kaldım, sonra aklıma bu geldi, araştırdım biraz, sanırım penisilin gurubu antibiyotikler idrarda yanlış pozitif sonuç verebiliyomuş :44: bilgisi olan varmı yaa çok kafam karıştı, bide eğer hamişsem bunun bi zararı olurmu bebişe, gerçi prospektüsünde B sınıfı diyor ama....

şuan silikde çıksa hamilesin dicektim ama ilaç kullandığın için farklı sonuçlar çıkabiliyor sen kan tahlili yaptır canım kesin sonucu alırsın.bebeğe ilaç zararına gelince 4üncü haftadan sonra tehlikeli sen erken kullandığın i için bebeğe zarar vermez

canım antibiyotiğin prospektüsünü okudun mu ne yazıyor, eczaneye de sorabilirsin ama en iyisi doktora danış yarın sağlık ocağına git ve orda bi test yaptır.. inşallah hamişsindir ve bi yan etkisi olmaz...haberlerini bekliyoruz..

merve1 adetin 4 şubattaysa test çıkıyormu bu kadar erken bende yarın yapayım o zaman benimde 4 şubat çıkar belki

şeyma4 canım inşallah hamişimdir ve inşallah bebişe bi zarar vermez bu durum gidip kan tahlili yaptırcam, inşallah hayırlı sonuçlar çıkar...

bu kadar erken yan etkisi olmuyor bebeğe bende daha önce araştırmıştım ondan bilgim var..

merve1 adetin 4 şubattaysa test çıkıyormu bu kadar erken bende yarın yapayım o zaman benimde 4 şubat çıkar belki

canım ben zaten her ay yumurtlama gününden sonra başlıyorum test yapmaya, artık o kadar takıldım yani düşün ama geçen aylarda en ucuz testte ikinci çizgi görsem bile biraz daha pahalı testte kocaman bir tek çizgi çıkıyordu, ama bu ay ayın 27. 28. ve 29. da yaptım hem iyi hem kötü test kasetlerindede iki çizgiyi silikte olsa gördüm, yani hamileyim dedim kendi kendime ama sonradan aklima geldi ayın 25 ve 26 sında iki gün içinde 3 tane penisilin antibiyotik kullandım , sanırım bunlardan böyle çift çizgi çıktı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…