Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

şeyma4 canım inşallah hamişimdir ve inşallah bebişe bi zarar vermez bu durum gidip kan tahlili yaptırcam, inşallah hayırlı sonuçlar çıkar...

sen kafana takma bu kadar erken bebeğe zarar vermez hatta seninle adetimiz aynı günmüş bi sitede hesaplayıcıda hesaplatmıştım bebeğin dış etkenlerden ve ilaçlardan yan etki görebileceği tarih 30 ocak yazıyordu sen geçen haftadan bahsediyorsun bişey olmamıştır

bu kadar erken yan etkisi olmuyor bebeğe bende daha önce araştırmıştım ondan bilgim var..

ben de senin gibi biliyorum canım arkadaşım şuan 4 aylık hamile kurban bayramında ilaç almış hastaymış iğne falan da olmuş..bayram dönüşü hamile olduğunu öğrenmiş ama şükür hiç bir zararı olmadı doktor da hemen etki etmez demiş..işte yine de insan şüphede kalıyor.. ben farenjit oldum üstüne ağır grip ama hiç bir ilaç antibiyotik almadım ne olur ne olmaz diye...

Cnm hıc sıkma canını otekı sayfalardada belırttım benım yengemde korunmayı bıraktıktan sonra 12.ayda hamıle kaldı kac doktora gıttı oda ama hap bıraz fazla koruyucu sanırsam
Hıc sıkma canını ovulasyon gunlerını tamamen takıp edıyormusun tam bır yılın dolduysa doktorunuda degıstırebılırsın cnm[/QUOTE]

evet seda ovilasyon günlerini takip ediyorum.hastanede çalışıyorum bu yüzden sürekli takip altındayım.doktor şuan tedavilik bi durum yok bekle diyor.umarım ilerde bu bekleyişten pişmanlık duymam acaba doktorumu değiştirsem gerçekten

bende merak ediyorum ama daha hiç yapmadım test yarın yapayım bende pek umudum yok ama..sen inş hamilesindir ama ilaçdan dolayı kan testi kesin sonuç canım..

canım maşallah size benimde beklenmeyen adet tarihim 9 şubat, ama biz sizin gibi dolu dolu geçiremedik ovulasyonumuzu

ayy canım bende çok dikkat ederdim, hiç ilaç felan almazdım, başım ağrısa tülbentle sıkardım ama geçen hafta idrar yollarımı üşütmüşüm, tuvalette kıvranıyodum, baktım geçmiyo, enfeksiyonla hamile kalmaktansa, ilaç kullanıyım dedim, eczacı bi tanıdık var, oda bana ilaç yollamış, ben kutunun içinden 3 tane içtim sonra korktum ilacıda bıraktım, yani 3 tanecik içmiş oldum, çok şükür ertesi günede geçti ağrılarım, bol bol su içerek atlattım, ama korku varya işte içini kemiriyo insanın, artık Allah kerim hakkımda hayırlısı neyse öyle olur inşallah.. hepimizin inşallah.

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

tenniterenne --------------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy --------------- 14 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

kızlar unuttuğum varsa ekleyim.. sedacım sen şubatın sonlarıydın tam zamanı biliyorsan ekleyim

Son düzenleme:
canım maşallah size benimde beklenmeyen adet tarihim 9 şubat, ama biz sizin gibi dolu dolu geçiremedik ovulasyonumuzu

canım ekledim listeye, bizim de ilk denememiz heyecandan değerlendirelim dedik nasip artık...

idrar yolları rahatsızlığı bende de var.. geçmiş olsun canım... havalar soğuk dikkat etmek lazım.. ben afedersiniz wc ye gittiğimde yanma oluyor, idrarın rengi sarı koyu gibi, tüylerim resmen diken diken oluyor... üşütünce hep böyle oluyorum... o yüzden ben de bu ay beklemiyorum ama nasip...

canım sanada geçmiş olsun, çok feci bi durumdu seni çok iyi anlıyorum.. ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum, iştende çıkıyorum, evde internet yok, sonucu pozitifse komşudan girer yazarım, ama negatifse yarın işe gelince yazarım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Hayırlı akşamlar kızlar, hoşça kalın

mervecim güzel haberlerle dönersin inşAllah... kutlama yapacak bi müjde verirsin halay çekeriz beraber hoşçakal

ben yokum bat 23 şubat

ekledim canım düzelttim...

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy --------------- 14 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

haftanın ilk hamişlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...Rabbim hepimize, dileyen herkese nasip eder inşAllah....

meraba kizlar benim de adet tarihim 2 subat..ilk denemeiz bakalim sonuclari buradan yazicam :79: :79:

merve hadi güzel haberlerle gel bizede umut ver yarında ben test yapıcam merveden umutlandım

benide ekleyinnn lütfeeen 2 subat

kızlarrr ancak gelebıldım
Elisait cımbenımkı 27 Şubat cnmmm
Insallah olmayan tarıh olur

Bende ısten cıkdım arkadasla gezdık gezdık sehrın otekı ucuna kadar gıttık arabayla
Arkadasım hamıle sonra bır dukkana gırdık
bebek magazası 3 katlı koccaman bır yer
superdı
arkadasıma hedıye hastane cıkısını felan aldım
ama bır gormelısınız
hamıle ben olsam herseyı alırım sanırım
off superdı hersey

Insallah bu ay cok cok hamıslerımız olur
alısaıst cım obezlık bendede var cnm

Kizlar biraz önce pembe bisey geldi kan heralde ama cok az yani 1-2 damla .sanirim sonrasi gelicek adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…