şeyma4 canım inşallah hamişimdir ve inşallah bebişe bi zarar vermez bu durum gidip kan tahlili yaptırcam, inşallah hayırlı sonuçlar çıkar...
bu kadar erken yan etkisi olmuyor bebeğe bende daha önce araştırmıştım ondan bilgim var..
canım ben zaten her ay yumurtlama gününden sonra başlıyorum test yapmaya, artık o kadar takıldım yani düşünama geçen aylarda en ucuz testte ikinci çizgi görsem bile biraz daha pahalı testte kocaman bir tek çizgi çıkıyordu, ama bu ay ayın 27. 28. ve 29. da yaptım hem iyi hem kötü test kasetlerindede iki çizgiyi silikte olsa gördüm, yani hamileyim dedim kendi kendime ama sonradan aklima geldi ayın 25 ve 26 sında iki gün içinde 3 tane penisilin antibiyotik kullandım , sanırım bunlardan böyle çift çizgi çıktı diyorum
Herkese merhaba... Ben de bebiş isteyenlerdenim ve i.netteki hesaba göre bugün ovulasyon günüm.. Beklenmeyen adet tarihim 9 şubat... 23-24-25-26 Ocak ta çalıştık ve ilk denememiz..Bundan sonrası nasip kısmet rabbim dilerse olur...Şubatta hepimiz böyle oluruz inşallah
ben de senin gibi biliyorum canım arkadaşım şuan 4 aylık hamile kurban bayramında ilaç almış hastaymış iğne falan da olmuş..bayram dönüşü hamile olduğunu öğrenmiş ama şükür hiç bir zararı olmadı doktor da hemen etki etmez demiş..işte yine de insan şüphede kalıyor.. ben farenjit oldum üstüne ağır grip ama hiç bir ilaç antibiyotik almadım ne olur ne olmaz diye...
canım maşallah sizebenimde beklenmeyen adet tarihim 9 şubat, ama biz sizin gibi dolu dolu geçiremedik ovulasyonumuzu
ayy canım bende çok dikkat ederdim, hiç ilaç felan almazdım, başım ağrısa tülbentle sıkardım ama geçen hafta idrar yollarımı üşütmüşüm, tuvalette kıvranıyodum, baktım geçmiyo, enfeksiyonla hamile kalmaktansa, ilaç kullanıyım dedim, eczacı bi tanıdık var, oda bana ilaç yollamış, ben kutunun içinden 3 tane içtim sonra korktum ilacıda bıraktım, yani 3 tanecik içmiş oldum, çok şükür ertesi günede geçti ağrılarım, bol bol su içerek atlattım, ama korku varya işte içini kemiriyo insanın, artık Allah kerim hakkımda hayırlısı neyse öyle olur inşallah.. hepimizin inşallah.
canım ekledim listeye, bizim de ilk denememiz heyecandan değerlendirelim dediknasip artık...
idrar yolları rahatsızlığı bende de var.. geçmiş olsun canım... havalar soğuk dikkat etmek lazım.. ben afedersiniz wc ye gittiğimde yanma oluyor, idrarın rengi sarı koyu gibi, tüylerim resmen diken diken oluyor... üşütünce hep böyle oluyorum... o yüzden ben de bu ay beklemiyorum ama nasip...
canım sanada geçmiş olsun, çok feci bi durumdu seni çok iyi anlıyorum.. ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum, iştende çıkıyorum, evde internet yok, sonucu pozitifsekomşudan girer yazarım, ama negatifse yarın işe gelince yazarım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Hayırlı akşamlar kızlar, hoşça kalın
ben yokumbat 23 şubat
İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 --------------- 1 Şubat
pocapoca --------------- 2 Şubat
tweety25 --------------- 3 Şubat
seyma4 --------------- 4 Şubat
elatugba --------------- 4 Şubat
apsaras --------------- 4 Şubat
merve1 ---------------- 4 Şubat
pelin67 --------------- 5 Şubat
Hacer22 --------------- 6 Şubat
civciv89 --------------- 8 Şubat
elisaist --------------- 9 Şubat
tenniterenne --------------- 9 Şubat
aborjinos --------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy --------------- 14 Şubat
aygunes --------------- 19 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ----------------- 23 Şubat
LoveLy_ --------------- 24 Şubat
kızlar unuttuğum varsa ekleyim.. sedacım sen şubatın sonlarıydın tam zamanı biliyorsan ekleyim
ne zaman test yapmayı düşünüyon hayırlısı olsun[/
Adet tarihim gecsin ondan sonra istiyorum,umutlandirmak istemiyorum kendimirabbim cümlemizin hakkinda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?