Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar merhaba benimde adetim 4 şubat ikinci ay denememiz bakalım ne olucak sabırsızlanıyorum adete yakın en erken ne zaman öğrenebiliriz?

inş aynı gün test yapalım o zaman:)Sen daha önce hamilelik geçiridnmi olumlu veya olumsuz?

Selam kızlar Ocak da olmadı inşallah Şubat olur bebis Şubat'ta tam 1 sene olck bebis isteyeli hiç bi sorunumuz yok adetlerim COK düzenli 21 yaşındayım isvicredeyim :13: hadi bakalim

Selam kızlar Ocak da olmadı inşallah Şubat olur bebis Şubat'ta tam 1 sene olck bebis isteyeli hiç bi sorunumuz yok adetlerim COK düzenli 21 yaşındayım isvicredeyim :13: hadi bakalim

hoşgeldin canım inşallah bu ay olur hepimizin

slm arkadaşlar ben de geldim bende şubat başı gibi olmam lazım ama inşallah olmam 5. denememiz bu ay inşallh hamişimdir

Oncelıkle topıgımıze hosgeldın cnm
Olsun hayırlısı olsun
geç olsunda guc olmasın dımı ama

Slm kızlar benim ocak adetim hala gelmedi doktora gittim adet düzensizli dedi bana duphaston diye hap verdi ben hamile kalmak istiyorum yumurtlama günümü nasıl anlıycam şimdii

Cnm aynı sekılde bende gıttım PKO deyıp duphaston verdı bende hem dıyet yaptıgımdan hemde bebıs ıstedıgımden ıcmedım ve 6 gun sonramı ne adet oldum tek doktorlada kalmamak lazım bazen

benim bu ay 4 denemem olacak.denemelerimden once bir kürtaj birde düşüğüm var.clearblue hamilelik monitörü(yumurtlama günü hesaplama cihazı) hakkında bilginiz yada kullananınız varmı

Kullanmadım ama bılgım var bende KİTİ var ısvecceydı bendekı yengem bırakmısdı bana
Bu monıtor tamamen yumurtlama gunu hesaplama ve gordugum kadarıyla ıse yarayan bır durum
Bende bellı bır sure olmazsa monıtor alırım heralde
adet duzensızlıgı yasayanlarda bence yumurtlama gunu hesaplamak ısteyenler ıcın ıdeal

En ıyısını yapıyorsun cnm kafana takmamak en ıyısı bencede
Hosgeldın bu arada aramıza

kızlar merhaba benimde adetim 4 şubat ikinci ay denememiz bakalım ne olucak sabırsızlanıyorum adete yakın en erken ne zaman öğrenebiliriz?
Cnm kan testınde ılıskıden 12 gun sonra felan tamamen sonuc verır

Selam kızlar Ocak da olmadı inşallah Şubat olur bebis Şubat'ta tam 1 sene olck bebis isteyeli hiç bi sorunumuz yok adetlerim COK düzenli 21 yaşındayım isvicredeyim hadi bakalim

Cnm daha kucuksun
Gercı bende 23 yasındayım
Yanı cok takma kafana ama sen hıc korundunmu =
Dogum kontrol hapı ıle
Istersen bır doktora gorunmen yerınde olmazmı ?

arkadaşlar ben de geldim bende şubat başı gibi olmam lazım ama inşallah olmam 5. denememiz bu ay inşallh Hamileimdir

Hadı bakalım ınsallah

slm bizde 6 aydır coıcuk düşünüyoruz bu ay klomen kullandım ovştrelle iğne vuruldum 3 subat beklenmeyen adet tarihim inş olmam.

Yok Seda hap kullanmadım
Esim korundu

Ozaman cnm bır doktora gozukmelısın
hıcbırsey yok ve 1 yıldır korunmadıgınız halde hamılelık yoksa belkı bır yerlerde kucucukde olsa bır doktor gormesı gereken bır yer vardır olamazmı ?
ama sakın canını sıkma bu dedıklerıme fakatr dedıgım gıbı bır
doktora gorunmen bence cok ıyı olur

slm bizde 6 aydır coıcuk düşünüyoruz bu ay klomen kullandım ovştrelle iğne vuruldum 3 subat beklenmeyen adet tarihim inş olmam.

İnşallah olmazsın cnmda burda mutluuuu haberlerını duyarız :)
BEnde 3 aydır felan duzensızım eger bu ay duzelırse gecen aya gore 29 ocak adetım :)
olmıyım ya

Selam bende geldim. Bir oğlum var. 4 aydır ona kardeş istiyoruz. Bugün regl oldum ne kadarda heveslenmiştim :26: Geçen ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. 28 günde bir oluyorum. Gelecek regl günüm 24 şubat.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Herkese merhaba... Ben de bebiş isteyenlerdenim ve i.netteki hesaba göre bugün ovulasyon günüm.. Beklenmeyen adet tarihim 9 şubat... 23-24-25-26 Ocak ta çalıştık ve ilk denememiz..Bundan sonrası nasip kısmet rabbim dilerse olur...Şubatta hepimiz böyle oluruz inşallah

Son düzenleme:
teşekkürler seda_cım hoşbulduk hepimizin hakkında hayırlı olsun tabii..geç olsun ama güç olmasın elbette: meleğim benimle ama sadece aynı bedende değiliz okadar oda olacak inşllah..saatimizi bekliyoruz..insanoğlu sabırsız oluyoruz iştee..yardan hayırlısını versin..Hepinize allah gönlünüzdekini versin arkadaşlar..bir an önce meleklerinze kavuşun inşllah:)

Ne kadar dogru soluyorsun cnm
hayırlısı olsun yeterkı
ayhh benımde adetıme son ıkı gun
ama umutlu degılım
goguslerım felan agrıyorrr :2:

Hoşgeldin cnmm
Hayırlı haberlerını alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…