kızlar merhaba benimde adetim 4 şubat ikinci ay denememiz bakalım ne olucak sabırsızlanıyorum adete yakın en erken ne zaman öğrenebiliriz?[/QUOTE
kişiden kişiye değişebiliyor ama regl günü ögrenebilirsin
sabırsızlıkla bekliyorum 4 şubatı:18:
inş aynı gün test yapalım o zaman:)Sen daha önce hamilelik geçiridnmi olumlu veya olumsuz?
Selam kızlar Ocak da olmadı inşallah Şubat olur bebis Şubat'ta tam 1 sene olck bebis isteyeli hiç bi sorunumuz yok adetlerim COK düzenli 21 yaşındayım isvicredeyim :13: hadi bakalim
hoşgeldin canım inşallah bu ay olur hepimizin
merhabalar hanımlar bende ocak topiğinden mecburen çıkıp şubat topğine geldim..ocak ayı negatif kapandi..bakalım beklenmeyen adet tarihi 6 şubat bizimde şubat ayı 4.denememiz olacak ama ben şubattanda ümitli değilim çünkü çok exın olmadı bu ay eşim çok yoğun çalıştıı..e tabi evde çalışamadı bu yüzden napalım kısmet sizin güzel haberlerinizi duyarım inşllah..hadi bakalım gelsin bebişleerr:)
Slm kızlar benim ocak adetim hala gelmedi doktora gittim adet düzensizli dedi bana duphaston diye hap verdi ben hamile kalmak istiyorum yumurtlama günümü nasıl anlıycam şimdii
benim bu ay 4 denemem olacak.denemelerimden once bir kürtaj birde düşüğüm var.clearblue hamilelik monitörü(yumurtlama günü hesaplama cihazı) hakkında bilginiz yada kullananınız varmı
4. denemede tutacakmı bakalım...
geçen ay acaip umutlanmıştım belirtiler falan psikolojikmiş
adet olunca bütün belirtiler yokoldu....
artık kafama takmıyorum olur yada olmaz kafaya takınca olmuyor...
bide buraya girip belirtileri okudukca daha çok belirtiler hissetmeye başladım
belirti falanda okumayacam
kendiliğine bıraktım....
hamiş kalırsam burda ilan edecem zaten
bnakalım şubatın ilk müjdesini kim verecek
Cnm kan testınde ılıskıden 12 gun sonra felan tamamen sonuc verırkızlar merhaba benimde adetim 4 şubat ikinci ay denememiz bakalım ne olucak sabırsızlanıyorum adete yakın en erken ne zaman öğrenebiliriz?
Selam kızlar Ocak da olmadı inşallah Şubat olur bebis Şubat'ta tam 1 sene olck bebis isteyeli hiç bi sorunumuz yok adetlerim COK düzenli 21 yaşındayım isvicredeyim hadi bakalim
arkadaşlar ben de geldim bende şubat başı gibi olmam lazım ama inşallah olmam 5. denememiz bu ay inşallh Hamileimdir
Yok Seda hap kullanmadım
Esim korundu
slm bizde 6 aydır coıcuk düşünüyoruz bu ay klomen kullandım ovştrelle iğne vuruldum 3 subat beklenmeyen adet tarihim inş olmam.
teşekkürler seda_cım hoşbulduk hepimizin hakkında hayırlı olsun tabii..geç olsun ama güç olmasın elbette: meleğim benimle ama sadece aynı bedende değiliz okadar oda olacak inşllah..saatimizi bekliyoruz..insanoğlu sabırsız oluyoruz iştee..yardan hayırlısını versin..Hepinize allah gönlünüzdekini versin arkadaşlar..bir an önce meleklerinze kavuşun inşllah:)
elisaist
Herkese merhaba... Ben de bebiş isteyenlerdenim ve i.netteki hesaba göre bugün ovulasyon günüm.. Beklenmeyen adet tarihim 9 şubat... 23-24-25-26 Ocak ta çalıştık ve ilk denememiz..Bundan sonrası nasip kısmet rabbim dilerse olur...Şubatta hepimiz böyle oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?