y0k artık :ŞD
ben burdayım cnm
daha yenı eve gırdm gez dolas derken
bırazdan yemek yıcem
sonrada folıc asıtımı ıcıcem
bugun gunduz cok yeyınce aksama az yemegım kaldı
karnımı doyurcak bısıler arıyorum ondan
Selam kızlar benimde regl 4 şubattainşallah hayırlısı ile olmayız, hayırlı güzel haberler alırız bende ekimden beri çalışıyorum, olmadı hep kırmızı hep kırmızı artık bu ay müjdeleniriz inşallah. Birbirimizi haberdar edelim :79:
aman sedacım dikkat et kendine
çalışın çalışınçok da gün saymak hep düşünmek istemiyorum olumsuz etkiliyormuş sanırım... neyse arada sohbet olur günleri geçiririz
kızlarr
adet oldum
Nabalım hayırlısı boyleymıs :26:
Ama buda ıyı bır sey oldu hıc olmazsa ıkı ay ustuste duzenlı adet gormus oldum buda demektırkı yumurtlama gunumu hesaplıyabılcem bu ay
Yınede sukurler olsun saglıklıyız
Ben bu ay sınıfta kalanlardanım
Hadı bakalım ınsallah bır suru hamısımız cıkar topıgımızden
kızlar benimde regl tarihim 4 şubat sizde şimdiden belirtiler varmı kasığımda batma oluyor ara ara hamilelik belirtisi olabilirmi?
inşallah gormessın cnm kırmızı felan
Canım daha çok gençsin neden olmasın bebişin.. Burda olumsuz düşüncelere yer yok, Rabbim nasip ederse nedne olmasın biz yeter ki dua edelim gerekenleri yapalım gerisi nasip işi...
Ben de 27 yaşındayım...
Annem korunan hanımlara pek bi kızardı bana da der kızım sakın korunmayın ilki bi olsun 2. de korunursun... Sen korunmayı bıraktığın zaman bu sefer de Allah aratır o çocuğu sana diye...Aslında öyle yaş da müsaitse ilk çocuğu yapmak gerek 2. de düşünürüz
Kesinlikle dogru söylemis annen canim ben cok pismanim simdi korunduguma sanki birakinca hemen oluyo gibi. Benim kimse desteklemi bekleyin daha erken dedi cok biliyo millet valla simdi olmicak die taktim kafaya hele tutmazsa 2-3 ay Allah yandim ki ne yandim takarim da takarim ben kafaya Allah hayirlisiylan tez zamanda yardim eder insallah
merve1
inşallah canım inşallah görmeyiz kırmızıııııııı geçen ayda çook çalıştım, kırmızı kartı yiyince gelecek maçlara bakalım dedim 4 şubatta deplasmanda devam kararı alırız inşallah
bencede sonra ınsallah aynı topıkde bebıslerımıze neler qaldık dıye paylasırız cnmHacer22
canımm benimm olsuun seninkide benimkinin yanında yine bu ay desene..gelcekler elbet şimdilik takılsınlar kardeş kardeş..bu ay bende umutlu değilim çünkübak içime doğuyor bizim veletler aynı anda gelecek annelerine..üzülme relaxx
ayy canım benimde öyle batma, ağrı felan oluyo, inşaallah gebeliktir bunlar, ne bilim artık hem adet belirtileri, hem gebelik belirtileri birbirine o kadar yakınki artık karıştırıyoruzinşallah hamişizdir ben çok sabırsız bekliyorum , artık reklamlardaki gibi kırmıızıı diyince saklanıyorum
kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim tam 9 ay oldu neyse atlattım çok şükür o yüzden eşimde çok istiyor artık..
Merhabalar kizlar,
Bende istiyorum artik bir bebis bizde bu ay ilk denememizi yaptik. Ama sanirsam tutmiyacak regli tarihim 10 subat simdiden gögüsler sisti hafifte yumurtalik agrisi yani her ayki gibisanirim olmiycak bakalim nasip genede. Bu olmazsa subata yalniz benim esim benim kadar istemiyo bebek herzamanki gibi yalnizim valla banane yaparimda büyütürümde kendi bebisimi
insallah hepimizin istedigi olur hayirlisiylan :)
Valla Sedacim sordugumda istiyorum diyor ama bana bunu pek göstermiyor. Zaten ilk baslarda istememisti simdi ben istiyorum hep hayalini kuruyorum die oda istiyo gibi gözüküyor sanki. aman neyse iste caninizi sikmayayim sizinde simdi bunu kendi aramizda halletmemiz lazim yani umarim halledebilirz
Subat herkonuda bize ugur getirsin insallahhamis olalim gari :))
herkese merhaba benimde sat 2 şubat
artık gelsin bebeğim 8 aydır bekliyorummmm
seyma4
kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim tam 9 ay oldu neyse atlattım çok şükür o yüzden eşimde çok istiyor artık.. .
bende sabırsızlanıyorum 1 subata az kaldı allah her ısteyene cocuk sevgısını tattırsın benım 1 kızım var ıkıncıyı ıstıyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?