Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

aman sedacım dikkat et kendine

çalışın çalışın çok da gün saymak hep düşünmek istemiyorum olumsuz etkiliyormuş sanırım... neyse arada sohbet olur günleri geçiririz

canımm benimm olsuun seninkide benimkinin yanında yine bu ay desene..gelcekler elbet şimdilik takılsınlar kardeş kardeş..bu ay bende umutlu değilim çünkübak içime doğuyor bizim veletler aynı anda gelecek annelerine..üzülme relaxx

kızlar benimde regl tarihim 4 şubat sizde şimdiden belirtiler varmı kasığımda batma oluyor ara ara hamilelik belirtisi olabilirmi?

kızlar benimde regl tarihim 4 şubat sizde şimdiden belirtiler varmı kasığımda batma oluyor ara ara hamilelik belirtisi olabilirmi?

ayy canım benimde öyle batma, ağrı felan oluyo, inşaallah gebeliktir bunlar, ne bilim artık hem adet belirtileri, hem gebelik belirtileri birbirine o kadar yakınki artık karıştırıyoruz inşallah hamişizdir ben çok sabırsız bekliyorum , artık reklamlardaki gibi kırmıızıı diyince saklanıyorum

inşallah gormessın cnm kırmızı felan

inşallah canım inşallah görmeyiz kırmızıııııııı geçen ayda çook çalıştım, kırmızı kartı yiyince gelecek maçlara bakalım dedim 4 şubatta deplasmanda devam kararı alırız inşallah

Merhabalar kizlar,
Bende istiyorum artik bir bebis bizde bu ay ilk denememizi yaptik. Ama sanirsam tutmiyacak regli tarihim 10 subat simdiden gögüsler sisti hafifte yumurtalik agrisi yani her ayki gibi sanirim olmiycak bakalim nasip genede. Bu olmazsa subata yalniz benim esim benim kadar istemiyo bebek herzamanki gibi yalnizim valla banane yaparimda büyütürümde kendi bebisimi
insallah hepimizin istedigi olur hayirlisiylan :)

Kesinlikle dogru söylemis annen canim ben cok pismanim simdi korunduguma sanki birakinca hemen oluyo gibi. Benim kimse desteklemi bekleyin daha erken dedi cok biliyo millet valla simdi olmicak die taktim kafaya hele tutmazsa 2-3 ay Allah yandim ki ne yandim takarim da takarim ben kafaya Allah hayirlisiylan tez zamanda yardim eder insallah

[
Cnm hosgeldın ılk basta ama takma kafana bu kadar
yalnız esın nıye ıstemıyor
Yada ıstemıyor degılde korkularımı var acaba ?
Hanı ya zor olursa gıbı merak etme cnm her baba delı gıbı cocuk ıster bundan emın ol
sen ıstıyorsan bıtmısdır mıllete bakma sen onemlı olan senın ıstedıgın ve fıkrın
adet olunca bırıncı gun ıtıbarıyle say 12. gun yumurtlama donemın o gun ıtıbarıyle ılıskıye gırmelısın cnm

olsun cnm sıkma canını onumuze bakalım dımı ama :d

bencede sonra ınsallah aynı topıkde bebıslerımıze neler qaldık dıye paylasırız cnm
sabır sadece

Valla Sedacim sordugumda istiyorum diyor ama bana bunu pek göstermiyor. Zaten ilk baslarda istememisti simdi ben istiyorum hep hayalini kuruyorum die oda istiyo gibi gözüküyor sanki. aman neyse iste caninizi sikmayayim sizinde simdi bunu kendi aramizda halletmemiz lazim yani umarim halledebilirz
Subat herkonuda bize ugur getirsin insallah hamis olalim gari :))

ben hele ben nasıl sabırsızlanıyorum normalde edetime 1 hafa varken benim ağrım olmaz inş hamileyizdir..

kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim tam 9 ay oldu neyse atlattım çok şükür o yüzden eşimde çok istiyor artık..

kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim tam 9 ay oldu neyse atlattım çok şükür o yüzden eşimde çok istiyor artık..

canım benimde geçen sene eylül ayında bi hamilelik oldu 9. haftada kalp atışları durdu, kürtajla aldılar dr 3 ay korun dedi, korunduk sonra bi süre kendimizi hazır hissetmedik, aradan 1 sene geçti duygularımız yine kabardı, ekimden beri deniyoruz, inşallah bu sefer sorunsuz hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız

canım hoşgeldin :79: herşeyin hayırlısı güzeli olur inşallah

herkese merhaba benimde sat 2 şubat
artık gelsin bebeğim 8 aydır bekliyorummmm

Cnm benım sıkma hıc kendını sen
hersey yoluna gırer ınsallah.

herkese merhaba benimde sat 2 şubat
artık gelsin bebeğim 8 aydır bekliyorummmm

inşallah gelır cnm bır an once su bebıslerımızzzz

seyma4
kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim tam 9 ay oldu neyse atlattım çok şükür o yüzden eşimde çok istiyor artık.. .

ınsallah en kısa zamanda olur cnm

bende sabırsızlanıyorum 1 subata az kaldı allah her ısteyene cocuk sevgısını tattırsın benım 1 kızım var ıkıncıyı ıstıyorum insallah

tünaydınlar herkese
ınşalah güzel haberlerinizi alırım şubatta valla banada moral olur..
İçime doğuyo şubat ayı çok bereketli olcak gelcek ler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…