Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Amin canım inşallahhhh ..sizlerinde kandili mübarek olsun..dualarla buluşmak dileğiyle...

canım 20 subat beklenen adet tarıhım yazmayı unutmusumm

ben folicplus kullanıyorum günde 3 tane alıyorum gebelik düşünülmeye başlandığı an itibariyle günde 400mcgr(3 adet) alınması gerekiyor diye biliyorum... alırken eczacıyada sordum o da aynı şeyi söyledi :)

ben de öyle biliyorum ve öyle kullanıyorum. kızlar 1'er tane içiyorlarmış...

arkadaşlar 3 tane biraz fazla degilmi bana fazla gıbı geldı ben 1 tane ıcıyorum dr sabah kahvaltı sonrası 1 tane almamı istedi simdi boyle duyunca sasırdım bende

ben doktora aralık ayı sonu, ocak başında gittim. şubat-mart aylarında gebelik planlıyoruz dedim. onlar da tarih yakın olduğu için kimi 2, kimi 3 tane dedi. benim de kafam karıştı. nasıl netleştiricez ki bunu...

canım doktorlar söylediyse dogrudur o zaman yani ben daha once hıc bu kadar alındıgını duymadıgım için şaşırdım ben folbiol kullanıyorum belki farklıdır ilaçlar ...

selam kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun inşallahh rabbim bu mübarek gecede dualarımız kabul eder...bir sorum olacaktı gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? batım belli olmamakla birlikte 18 şubat ..

canım doktorlar söylediyse dogrudur o zaman yani ben daha once hıc bu kadar alındıgını duymadıgım için şaşırdım ben folbiol kullanıyorum belki farklıdır ilaçlar ...

folbiol sa 1 tane.folicplus sa 3 tane gunluk alınacak mg ına göre deişio.bunlar esitmiş bu sekilde..

merhaba kızlarrrrrr..Canım arkadaşlarım size bişe sorcam yine,sormak değilde bişey paylaşmak istiyorum.benim bir haftadır felaket başım ağrıyor.acaba hamile kalırım diye ilaçta içmiyorum.bide bugün sabah saat 4 gibi felaket bir sancıyla uyandım.karnımın içini deşiyorlardı sanki.biraz sıktım kendimi bekledim bekledim sonra geçti.ben kalktım elimi yüzümü yıkadım,üstüne bide baş ağrısı tuttu valla zor uyudum.bide uyuduktan sonra sabaha karşı güzel rüyalr gördüm.acaba bu sancı nedendi ki kızlar,bide baş ağrısı belirti olabilirmi ki.gerçi benim daha çok erken ama,ne bileyim neden ki bu sabah sabah ağrılar.ne dersiniz kızlar...

inşallah hamilesindir canım..bu gece hem sizler hemde kendim hem de bebiş isteyen herkes için dua edicem....sizlerde dualarınızı eksik etmeyin....rabbimm gönlümüze göre versin inşallahhh ..

inşallah hamilesindir canım..bu gece hem sizler hemde kendim hem de bebiş isteyen herkes için dua edicem....sizlerde dualarınızı eksik etmeyin....rabbimm gönlümüze göre versin inşallahhh ..

amin canım ,inşallah kabul olacak bugün dualarımız.içime doğuyor ya.bugün çooookkk güzel bir gün:)

canım ben adet oldum 13 marta yazarsın beni...bu arada doktora gittim rahim agzında yara varmış onun tedavisini olcam bazı testler yaptı onları bekliyorum inş iyi cıkar hormon testlerim normalmiş allaha şükür...hepinizin mevlüt kandili mubarek olsun bu güzel günde rabbim dualarımızı kabul eder inş...

kızlar yokmu başka cevapp

canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir... cünkü belli olmuyo belirtiden belirtiye degişiyo bende de bu ay mide bulantası falan oldu ama adet oldum...sen yinede umudunu yitirme allah büyüktür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…