kızlar mart başlığı açılmış bile haberiniz ola adet olan arkadaşlarım...
mrb cnm,ben solgarın folık asıdını gunde bır kere alıyorum..ve bu sekılde devam edıcem..tam olarak sorunun cevabı olmasa da paylaşmak istedimm:)
buradaki tüm kardeşlerimin mevlid kandili mübarek olsun..bugünün hürmetine bütün yaptığınız dualar kabul olsun.Rabbim hepimize merhametiyle muamele eylesin....günahlarımızı affeylesin..
ve arkadaşlar bugün listedeki tüm kardeşlerimize dua edelim.Rabbim bize tüm isteyenlere;
annesine babasına hayırlı
vatana millete faydalı,
sağlıklı,
güzel huylu,
güzel yüzlü evlatlar nasip etsin...AMİNNNN...
Günaydınnn herkesin kandili mübarek olsun, sevgililer gününüz kutlu olsun.. Rabbim kandil gününde dualarımızı kabul etsin inşAllah.... Dersteyim zil çalcak listeyi boş dersimde güncellerim... Bu arada okuldaki arkadaşım 4,5 aylık hamileydi tam cinsiyetini öğrendin mi diye yanına sormaya gittim bebeğini düşürmüş çok üzüldüm..Ben de hamile olduğumu söyleyemedim... Zil çaldı görüşürüz...
canım hoş geldin ama beklenen adet gününü de yaz ona göre listeye ekleyim...
ben iki tane doktora gittim gebelik düşünmeye başlayınca. biri iki tane iç dedi, biri üç. ben de kutunun prospektüsünde yazan dozda, yani 3 tane kullanıyorum. fazla gibi geliyor bana da. kırmızı görürsem 2'ye düşürücem o zaman. 3 çok galiba. yine de sorayım doktora.
ayyyy! maşallah çok bereketli bu ayşubat ayını severdim hamileee kalırsam daha da çok seveceğimmm
listedeki herkes hamiş olsun inşallah(aminnnnn)
ben folicplus kullanıyorum günde 3 tane alıyorum gebelik düşünülmeye başlandığı an itibariyle günde 400mcgr(3 adet) alınması gerekiyor diye biliyorum... alırken eczacıyada sordum o da aynı şeyi söyledi :)
ben de öyle biliyorum ve öyle kullanıyorum. kızlar 1'er tane içiyorlarmış...
arkadaşlar 3 tane biraz fazla degilmi bana fazla gıbı geldı ben 1 tane ıcıyorum dr sabah kahvaltı sonrası 1 tane almamı istedi simdi boyle duyunca sasırdım bende
ben doktora aralık ayı sonu, ocak başında gittim. şubat-mart aylarında gebelik planlıyoruz dedim. onlar da tarih yakın olduğu için kimi 2, kimi 3 tane dedi. benim de kafam karıştı. nasıl netleştiricez ki bunu...
canım doktorlar söylediyse dogrudur o zaman yani ben daha once hıc bu kadar alındıgını duymadıgım için şaşırdım ben folbiol kullanıyorum belki farklıdır ilaçlar ...
merhaba kızlarrrrrr..Canım arkadaşlarım size bişe sorcam yine,sormak değilde bişey paylaşmak istiyorum.benim bir haftadır felaket başım ağrıyor.acaba hamile kalırım diye ilaçta içmiyorum.bide bugün sabah saat 4 gibi felaket bir sancıyla uyandım.karnımın içini deşiyorlardı sanki.biraz sıktım kendimi bekledim bekledim sonra geçti.ben kalktım elimi yüzümü yıkadım,üstüne bide baş ağrısı tuttu valla zor uyudum.bide uyuduktan sonra sabaha karşı güzel rüyalr gördüm.acaba bu sancı nedendi ki kızlar,bide baş ağrısı belirti olabilirmi ki.gerçi benim daha çok erken ama,ne bileyim neden ki bu sabah sabah ağrılar.ne dersiniz kızlar...
inşallah hamilesindir canım..bu gece hem sizler hemde kendim hem de bebiş isteyen herkes için dua edicem....sizlerde dualarınızı eksik etmeyin....rabbimm gönlümüze göre versin inşallahhh ..
İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 --------------- 1 ŞubatSonuç Bekliyor
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ------------------- 5 Şubat
Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 ŞubatHaber yok!
civciv89 ----------------- 8 ŞubatHaber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 ŞubatHaber yok!
FLZARDA -----------------9 ŞubatSonuç Bekliyor
aborjinos ------------------10 Şubat
hatcag ------------------11 ŞubatHaber yok!
nelit --------------------11 ŞubatSonuç Bekliyor
pptya87 ----------------12 Şubat
polanegri --------------- 12 ŞubatHaber yok!
shainy ------------------14 Şubat
ugrftma -----------------14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ------------------ 16 Şubat
cute --------------------18 Şubat
aygunes ----------------19 Şubat
filiz_fidan ---------------19 Şubat
maehlmiekte -------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
denisss_ruj --------------22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ----------------26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ------------------- 10 Mart
sultang88 canım sonuç bekliyor diye düzelttim inşAllah beklentinin sonunda muradına erersin...
merhaba kızlarrrrrr..Canım arkadaşlarım size bişe sorcam yine,sormak değilde bişey paylaşmak istiyorum.benim bir haftadır felaket başım ağrıyor.acaba hamile kalırım diye ilaçta içmiyorum.bide bugün sabah saat 4 gibi felaket bir sancıyla uyandım.karnımın içini deşiyorlardı sanki.biraz sıktım kendimi bekledim bekledim sonra geçti.ben kalktım elimi yüzümü yıkadım,üstüne bide baş ağrısı tuttu valla zor uyudum.bide uyuduktan sonra sabaha karşı güzel rüyalr gördüm.acaba bu sancı nedendi ki kızlar,bide baş ağrısı belirti olabilirmi ki.gerçi benim daha çok erken ama,ne bileyim neden ki bu sabah sabah ağrılar.ne dersiniz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?