Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kizlar herkdse gunaydn
hepimiyin kandilh mubarek olsun Allahm hepimize hayirli ve saglikli evlatlar verşin

evet evet bendim o:) idrar testine ne gerek var.. bir de adet günü geçip bekleyenler var.. nasıl kızıyorum o zaman. negatif te olsa bir an önce görmek daha iyi valla..

günaydın canlar. okulumuz açıldı bugün.. şimdi tenefüs zamanı eve geldim bi bakmaya. lojmanda yaşıyorum okulun bahçesinde:) hepnize hayırlı kandiller diliyorum..Allah dualarınızı kabul etsin..

Günaydınnn herkesin kandili mübarek olsun, sevgililer gününüz kutlu olsun.. Rabbim kandil gününde dualarımızı kabul etsin inşAllah.... Dersteyim zil çalcak listeyi boş dersimde güncellerim... Bu arada okuldaki arkadaşım 4,5 aylık hamileydi tam cinsiyetini öğrendin mi diye yanına sormaya gittim bebeğini düşürmüş çok üzüldüm..Ben de hamile olduğumu söyleyemedim... Zil çaldı görüşürüz...

kızlarrr beni de listeye ekleyebilirmisinizz

canım hoş geldin ama beklenen adet gününü de yaz ona göre listeye ekleyim...

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar ben daha test falan yaptırmadım bikaç gün daha beklesemmi diyorum acaba
kaldım tuvaletlerde ya acaba adet oldummu olmadımmı diye beklemek ne zormuş ya

günaydın arkadaşlar mevlid kandiliniz mübarak olsun tüm dualarınız kabul olsun + sevgililer gününüz kutlu olsun

slm tatlım benimde batım 27 şubat yumurtlama haftam 8 şubatla 13 şubat arasıydı. 10-11-12-13şubatta yani adetimin 12-13-14-15 günlerinde ilişki yaşadım. dün öglen 1 civarında ilişki yaşadık. akşamada kasıklarımda acayip bi agrı oldu. 13.günden beride akıntım var. bu akıntının regliye kadar devammı etmesi lazım şimdi kesilirse gebe olmamış mı olacagım. bide spermle yumurta birleştikten 1 hafta sonra döllenme gerçekleşiyormuş. ozmaana kadar kesilirmi acaba akıntı yoksa sürekli devammı etmesi lazım?

herkese günaydın hayırlı kandiller Allahım herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah bu mübarek günde hepinize dua etcem özellikle hamiş ark. dua etsin onların duası cok kabul olur.

herkese günaydın...hayırlı kandiller...
rüyamda adet olmuştum kızlar

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar ben daha test falan yaptırmadım bikaç gün daha beklesemmi diyorum acaba
kaldım tuvaletlerde ya acaba adet oldummu olmadımmı diye beklemek ne zormuş ya

canım günün geçmiş nasılsa evde bi test yap ya da hemen kan testine git daha bekleme bence...İnşAllah hamilesindir..

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat Sonuç Bekliyor
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ------------------- 5 Şubat

Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA -----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos ------------------10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat Haber yok!
nelit --------------------11 Şubat Sonuç Bekliyor

pptya87 ----------------12 Şubat

polanegri --------------- 12 Şubat Haber yok!
shainy ------------------14 Şubat
ugrftma -----------------14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat

alisya01 ------------------ 16 Şubat

cute --------------------18 Şubat
aygunes ----------------19 Şubat
filiz_fidan ---------------19 Şubat
maehlmiekte -------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
denisss_ruj --------------22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ----------------26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ------------------- 10 Mart

sultang88 canım sonuç bekliyor diye düzelttim inşAllah beklentinin sonunda muradına erersin...

Son düzenleme:

ben halen beklemedeyım adette olmadım bıdaha test yapcam bırkac gun sonra

slm tatlım benimde batım 27 şubat yumurtlama haftam 8 şubatla 13 şubat arasıydı. 10-11-12-13şubatta yani adetimin 12-13-14-15 günlerinde ilişki yaşadım. dün öglen 1 civarında ilişki yaşadık. akşamada kasıklarımda acayip bi agrı oldu. 13.günden beride akıntım var. bu akıntının regliye kadar devammı etmesi lazım şimdi kesilirse gebe olmamış mı olacagım. bide spermle yumurta birleştikten 1 hafta sonra döllenme gerçekleşiyormuş. ozmaana kadar kesilirmi acaba akıntı yoksa sürekli devammı etmesi lazım?

canım inşallah gebelik olmuştur benim bi kuru dönemden sonra sürekli akıntım geldi ve halen geliyo, ama belli olmaz bu işler, bakarsın akıntı olmaz ama hamilesindir, günün geçtikten sonra akıntın başlar yani aslında herkesin değişiyo gibi, inşallah seninde gönlüne göre olur canım

inşallah cnm hayırlısı olsun.

cnm bende varsada yoksada artık akıntı hafif var çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…