şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

günaydın bayanlar nihayet gelebildim dayak yemiş gibiyim valla..tabi siz en az bi 100 sayfa kadar kaynatmışsınız yokluğumda hadi beni yormayın da bir özet geçiverin...var mı güzel haberler yeni katılan arkadaşlar değişen durumlar vs. :))

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş elsin canım nasıl oldun

hala öksürük ve burun tıkanıklığı var ama daha iyiyim tabi..bir sürü ilaç kullanıyorum işte..aman salgın var ya çevremde bir sürü kişi hasta..sizler de çok dikkat edin kendinize bol bol vitaminlerinizi alın tam gebelik üstü hasta olmayın hee ..bu ay büyük ay biliyorsunuz :)

hoşgeldin canım geçmiş olsun. iyimisin biraz daha... :) ben hemen özet geçiyorum.. yeni katılan bir sürü arkadaş var çoğuyla konuşma fırsatı bile bulamadık daha.. dün yeni biri katılmıştı kendinden emin bir şekilde geldi kan vermeye gitti tekrar geldi hamileyim dedi ve gitti :) şimdi gözler Elif dedim'de. Dün Bat günüydü ama bat yattı galibaa sonra kaynanalardan bahsettik.. bebek isimlerinden bahsettik.. ÇArpmalar bölmeler derken derken çok konu konuştuk ama şimdilik bu kadar

soğan kürünü denedin mi canım.. sen...
bende pko yok ama bu ay eğer hamiş kalmazsam hem eşime hemde bana arı sütü yedirtcem bol bol...

kullancam cnm buay adet olayım hem bal tarçın klomen ıncır şoğan şuyu fulllll kullancam eşimede keçi boynuzuuu deniycemmm

inşallah devamı gelmez canım.. bakalım bekliyoruz :)

Günaydın en güzel Anneler nasılsınız ??

iyiyz kuzuzm sen nasılsınnnn?????

hoşgeldin cnm hadi coooook gecmiş olsun bidaha olmasınnnnyni arkiler var gelen cnm ama onun dışında bişi kaçırmadın şubt1 dedik bndan snraki hbrler önemli olanlarr

ohh süpersin harika bir özet oldu..ben biraz daha iyiyim öksürük hariç..ee hamile arkadaş kim o zaman topiğimizin bir müdavimi değil değil mi? ben tanımıyorum yani..olsun ne güzel müdavimi olmasa bile topiğimizde birisi hamile olduğu haberini vermiş işte..inşallah sizlerle birlikte de gerisi gelecek..Elifdedim cnm sende durumlar nedir belirti falan var mı gerçi her iki durumda da aynı belirtiler olabiliyor..ay hadi bakalım inşallah ilk haberi senden alırız..

iyiyz kuzuzm sen nasılsınnnn?????

hoşgeldin cnm hadi coooook gecmiş olsun bidaha olmasınnnnyni arkiler var gelen cnm ama onun dışında bişi kaçırmadın şubt1 dedik bndan snraki hbrler önemli olanlarr

hoşbuldduuukk.evet evte bugün o büyük ayın ilk günü hadi bakalım hepiniz için hayırlısı olur inşallah..inşallah bu ay o beklediğiniz mutlu haberi size getirir..

kullancam cnm buay adet olayım hem bal tarçın klomen ıncır şoğan şuyu fulllll kullancam eşimede keçi boynuzuuu deniycemmm

""keçiboynuzu pekmezini süte karıştırıyorum içiyo, havuç suyu içiyo, keçiboynuzu da yiyo. bide çaksır otu varmış kaynatıp suyunu içiriyomuşsun sperm sayısını arttırıyomuş"" diye bi yazı aldım diğer topiklerden eşide senin eşinin rahatsızlığından varmış bunları kullanıyomuş aklında bulunsun tatlım :)

Gecmiş olsun canım Rabbim şifa versin,dün birazcık geldi kırmızı ama akşamdan beri bişe yokk bakalımm

şimdiiiii şevgiler gününee az kaldııııı neler yapıyoruzzz hadı bakalım dagılşın konuuu

yokyok müdavimlerinden değil... hatta bizlerede burada fazla takılmayın psikolojiniz bozulur gibisinden bişey dedi ama akşam biraz kendi bakıp çıkmış buralara :) bize ışık oldu ama onun sonrasında sırasıyla dökülcez hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…