- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.701
cnm 9 aylık evliyim 7-8 aydır korunmuoruz ama eşimde varikoşel bende pko varrr
Canım dün az bişe kırmızıları gördüm ama o kdr
günaydın canım hoşgeldinnnGünaydınnn bu aradaaa herkeseee :)
inşallah devamı gelmez canım.. bakalım bekliyoruz :)
Günaydın en güzel Annelernasılsınız ??
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş elsin canım nasıl oldun
günaydın bayanlar nihayet gelebildim dayak yemiş gibiyim valla..tabi siz en az bi 100 sayfa kadar kaynatmışsınız yokluğumda hadi beni yormayın da bir özet geçiverin...var mı güzel haberler yeni katılan arkadaşlar değişen durumlar vs. :))
soğan kürünü denedin mi canım.. sen...
bende pko yok ama bu ay eğer hamiş kalmazsam hem eşime hemde bana arı sütü yedirtcem bol bol...
inşallah devamı gelmez canım.. bakalım bekliyoruz :)
Günaydın en güzel Annelernasılsınız ??
günaydın bayanlar nihayet gelebildim dayak yemiş gibiyim valla..tabi siz en az bi 100 sayfa kadar kaynatmışsınız yokluğumda hadi beni yormayın da bir özet geçiverin...var mı güzel haberler yeni katılan arkadaşlar değişen durumlar vs. :))
hoşgeldin canım geçmiş olsun. iyimisin biraz daha... :) ben hemen özet geçiyorum.. yeni katılan bir sürü arkadaş var çoğuyla konuşma fırsatı bile bulamadık daha.. dün yeni biri katılmıştı kendinden emin bir şekilde geldi kan vermeye gitti tekrar geldi hamileyim dedi ve gitti :) şimdi gözler Elif dedim'de. Dün Bat günüydü ama bat yattı galibaasonra kaynanalardan bahsettik.. bebek isimlerinden bahsettik.. ÇArpmalar bölmeler derken derken çok konu konuştuk ama şimdilik bu kadar
İnşallah canımiyiyizz sen nasılsınn ??
iyiyz kuzuzm sen nasılsınnnn?????
hoşgeldin cnm hadi coooook gecmiş olsun bidaha olmasınnnnyni arkiler var gelen cnm ama onun dışında bişi kaçırmadın şubt1 dedik bndan snraki hbrler önemli olanlarr
kullancam cnm buay adet olayım hem bal tarçın klomen ıncır şoğan şuyu fulllll kullancam eşimede keçi boynuzuuu deniycemmm
ohh süpersin harika bir özet oldu..ben biraz daha iyiyim öksürük hariç..ee hamile arkadaş kim o zaman topiğimizin bir müdavimi değil değil mi? ben tanımıyorum yani..olsun ne güzel müdavimi olmasa bile topiğimizde birisi hamile olduğu haberini vermiş işte..inşallah sizlerle birlikte de gerisi gelecek..Elifdedim cnm sende durumlar nedir belirti falan var mı gerçi her iki durumda da aynı belirtiler olabiliyor..ay hadi bakalım inşallah ilk haberi senden alırız..
ohh süpersin harika bir özet oldu..ben biraz daha iyiyim öksürük hariç..ee hamile arkadaş kim o zaman topiğimizin bir müdavimi değil değil mi? ben tanımıyorum yani..olsun ne güzel müdavimi olmasa bile topiğimizde birisi hamile olduğu haberini vermiş işte..inşallah sizlerle birlikte de gerisi gelecek..Elifdedim cnm sende durumlar nedir belirti falan var mı gerçi her iki durumda da aynı belirtiler olabiliyor..ay hadi bakalım inşallah ilk haberi senden alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?