- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.681
günaydınlar herkese
güzel haberlerin bol olduğu bir gün olsun hepimize
elifdedimbebiş belirtisi var mı hiç ? değişik ağız tadı ,halsizlik yada başka bişiler
hayır olsun kuzuuuuuuummmmm,Rabbim gönlüne göre versin inş..(ozaman yarın ögleden snra iş cıkısı yne kan verrrrrrrrrrrrr)
Canım enfeksiyon tanısı koydu doktor ilaç kullanıyorum cmt test yaptım negatif çıktı zaten o yuzden bebiş düşüncesi yok kafamda,dün az bişe gördüm kırmızıları o kdr akşamdan beri bişe yok
akıntı demek yumurtan çatladı demek değil canım 3 gün içerisinde çatlayacak anlamına geliyor...o üç gün önemli... zaten çatladı mı akıntın kesilir...kızlar benim şimdi yumurta akı kıvamında akıntım geldi şimdi kaçırdım mı ben yarın dönecem :'(
akıntı demek yumurtan çatladı demek değil canım 3 gün içerisinde çatlayacak anlamına geliyor...o üç gün önemli... zaten çatladı mı akıntın kesilir...
akıntı demek yumurtan çatladı demek değil canım 3 gün içerisinde çatlayacak anlamına geliyor...o üç gün önemli... zaten çatladı mı akıntın kesilir...
benim umudum hiç kalmadı yaaa ben tüp bebeğe kadar gider bu görürşünüz bakkbugün şubat 1 ve yeni bir ay...bu tablo tamamen dolar inşallahböle olur her ismin karşıısnda inşallah...
Tamam tatlım dikkat ederim,çok düzenli bi adet dönemim vardır benim ilkkez böyle oldum,rüyamdada doktor hamilesin dedidiyorumki doktora değerim çok düşük yanılıosunuz,sonra başka bişeye bakıo bak burdan anlaşılıo dedi
sagol caney inşallah umutsuz vakayım bu ay ama biryanımda belki diyor neyse çok konustum çıkmam gerek dönünce okurum
benim umudum hiç kalmadı yaaa ben tüp bebeğe kadar gider bu görürşünüz bakk
inş. cnm vardır benıde ark. görmüş hamileruya bıle olşa güzel bir hiş :26:
seraaaappp dün nerdeydin sen bnde diorum bnmde agrım var ama akıntı yok catlamadı mı noldu ki diodum igne oldugumun aksamı ıslanmıstı camasır bida olmadı demek ki catladı ondan akıntım yokkk sadece agrım vr ohh be rahatladım saol tatlım
canım kaç arkadaş tüp bebek tedavisine gitmek için hazırlık yaparken normal yolla gebe kaldıklarını öğrendiler umutsuzluk yok kırarım kafanızıbenim umudum hiç kalmadı yaaa ben tüp bebeğe kadar gider bu görürşünüz bakk
valla şu bebek için kadın doğumda uzmanlaştık canım burada doktor bir arkadaş var sağolsun kafama bir soru takıldığı zaman hızır gibi yetişiyor..onun sayesinde uzmanlaştık diyebiliriz...çatladı da çatlamasına değerlendirebildin mi o önemli...
Kızlar benim birazdan çıkmam lazım 10 buçuk gibi okula geçmem lazım...yarın sınav varmış ne sınavıysa...gözetmenlik çıkmış imza atmam gerekiyormuş birden kaybolursam kusura bakmayın...
Yeni evliyim ama içimde bebek isteği baya bi arttıı,eşim benden daha istekli bir dahaki aya inşallahh[/QUOinş. rabbbım aratmaşın cnm
canım kaç arkadaş tüp bebek tedavisine gitmek için hazırlık yaparken normal yolla gebe kaldıklarını öğrendiler umutsuzluk yok kırarım kafanızı
çokzormuş onu anladım ama onceden korkardım ayy 1 kere içime gelşe hamıle kalcam dieeee şimdide yok yok yokkkkkk cnm çok şıkkın eşim tedavi olmak iştemiooooooooooocanım çok şıkkın buara bir tmm bir yokkk bekleeee dio offfffffffffff
olur canım olur...degerlendirmeye calıştım dielim pazartesi igne oldum bugüne kdr 2 kere oldu yetmez mi
tmm tatlım güle güle gelince grsrzz..
çokzormuş onu anladım ama onceden korkardım ayy 1 kere içime gelşe hamıle kalcam dieeee şimdide yok yok yokkkkkk cnm çok şıkkın eşim tedavi olmak iştemiooooooooooocanım çok şıkkın buara bir tmm bir yokkk bekleeee dio offfffffffffff
ne kadardır istiyorsunuz canım bebeği...
canımm kıyamam saqna kendimi gördümsende şimdi bende senn gbi 3 ay korundum sonra istedim hemen olmadı tabi bnde kalkınca akıyordu cnm kalkma calısmıosan sabah kalkınca duş alırsın ilk yarım saat ayaklarını dik duvara sonra cenin pozisyonun gec ayakklarını karnına doğru cek sonra uyu sabah guzül abdesti al cnm ben öle yapıorumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?