şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

elifdedim bebiş belirtisi var mı hiç ? değişik ağız tadı ,halsizlik yada başka bişiler

Canım enfeksiyon tanısı koydu doktor ilaç kullanıyorum cmt test yaptım negatif çıktı zaten o yuzden bebiş düşüncesi yok kafamda,dün az bişe gördüm kırmızıları o kdr akşamdan beri bişe yok

kızlar benim şimdi yumurta akı kıvamında akıntım geldi şimdi kaçırdım mı ben yarın dönecem :'(

kızlar benim şimdi yumurta akı kıvamında akıntım geldi şimdi kaçırdım mı ben yarın dönecem :'(
akıntı demek yumurtan çatladı demek değil canım 3 gün içerisinde çatlayacak anlamına geliyor...o üç gün önemli... zaten çatladı mı akıntın kesilir...

akıntı demek yumurtan çatladı demek değil canım 3 gün içerisinde çatlayacak anlamına geliyor...o üç gün önemli... zaten çatladı mı akıntın kesilir...

sagol caney inşallah umutsuz vakayım bu ay ama biryanımda belki diyor neyse çok konustum çıkmam gerek dönünce okurum

seraaaappp dün nerdeydin sen bnde diorum bnmde agrım var ama akıntı yok catlamadı mı noldu ki diodum igne oldugumun aksamı ıslanmıstı camasır bida olmadı demek ki catladı ondan akıntım yokkk sadece agrım vr ohh be rahatladım saol tatlım

bugün şubat 1 ve yeni bir ay...bu tablo tamamen dolar inşallah böle olur her ismin karşıısnda inşallah...
benim umudum hiç kalmadı yaaa ben tüp bebeğe kadar gider bu görürşünüz bakk

inş. cnm vardır benıde ark. görmüş hamile ruya bıle olşa güzel bir hiş :26:

benim umudum hiç kalmadı yaaa ben tüp bebeğe kadar gider bu görürşünüz bakk

inş. cnm vardır benıde ark. görmüş hamile ruya bıle olşa güzel bir hiş :26:

Yeni evliyim ama içimde bebek isteği baya bi arttıı,eşim benden daha istekli bir dahaki aya inşallahh

valla şu bebek için kadın doğumda uzmanlaştık canım burada doktor bir arkadaş var sağolsun kafama bir soru takıldığı zaman hızır gibi yetişiyor..onun sayesinde uzmanlaştık diyebiliriz...çatladı da çatlamasına değerlendirebildin mi o önemli...

Kızlar benim birazdan çıkmam lazım 10 buçuk gibi okula geçmem lazım...yarın sınav varmış ne sınavıysa...gözetmenlik çıkmış imza atmam gerekiyormuş birden kaybolursam kusura bakmayın...

degerlendirmeye calıştım dielim pazartesi igne oldum bugüne kdr 2 kere oldu yetmez mi

tmm tatlım güle güle gelince grsrzz..

ne kadardır istiyorsunuz canım bebeği...

Onuda yapıyorum canım ya ama bi gülsem bile akıyo yattığım haldee neyse gülmiyim bidaha bari öyle deneyelim bidee :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…