şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

şaol cnmmmmmm çakşırıda deniycemmmm havuçuda yedırım ben bırdahakı aya bomba gıbı hazırlanıcam ama bu topikte kalmak iştiorum burayı çok şevdimmmmm

sağolasın cnm. Allah allah neden öyle geldi ki acaba..inşallah devamı gelmez...idrar tesit yapmışmıydın sen?

Cumartesi günü kan testi yaptırdım enfeksiyon ilacına sonuca göre başlamak için beta 2.53 çıktı dr negatif ilacı kullanmaya başla dedi canım

sevgililer gününü bırakında bu pazar benim kocamın doğum günü napiim pastadan başka :))

nesriinn sen c.tesi akşamımı çıkarmıştın pastayı hıı ??

dene dene kesin olcak bu ay hayırlısıyla... kal anacım kim git dedi sana.. :)

allahım naşip etşin banada herkeşedeeee facede bir ark. vardı daha yaşı üçük 18 ama hamıleydı dun erken doğum yapmış annelık ne çok yakışmış onaaa allahım işyan emiyorum ama bızlerı bunla şınamaa

ama lütfeeenn... bizimde burda bi ablamız var kızı 18 yaşında hamile kaldı arkadaşımın kardeşi 18 yaşında hamile kaldı. bu onların küçük yaşından kaynaklanıyo. daha çabuk tutunuyolar.. bizim bebelerimizde olur m.etme :)

sevgililer gününü bırakında bu pazar benim kocamın doğum günü napiim pastadan başka :))

nesriinn sen c.tesi akşamımı çıkarmıştın pastayı hıı ??

mum yolu yap cnmmm birde hediye al ama neeeee
çok güzel yemekler yapppp
gecelikkkkk yada SEXİ KIYAFETLERRR
BEN DART OYUNU ALMIŞTI D.GÜNÜNDE ÇOK ŞEVDİK OYNUYORUZ ÇOK EĞLENCELİ OLE DEĞİŞİK BİR HEDİYE OLABİLİR BAK

inş.... Cnmmmm inş...................... :26:o bebek buraya geleceeeeeeeeeeeeeek

cnm kaç aydr istiyosun denionuz siz

Canım ben ağustos ayında ilacı bıraktım ama eylül-ekim kasım verimli geçmedi çünkü azıcık küstük eşimle onları saymıyorum Aralık-ocak yani 2 aydır ciddi çalışma yapıyoruz ama ben pkolu oldugum için zaman alacagını biliyorum,senin durumun nedir

canımmm sen daha yumurtlama dönemindesin gebelik testi yapıyosun o akıntı yumurtlama akıntısıymıs ne yerleşmesi:) 2 hafta sonra inşallah pozitif testle yüzün güler

ayyy nası bi cesaret varmış ben 4. senemdeyim evlilikte yeni cesaret edebildim, canım 1 saat yatmasan bile zaten sağlıklı hızlı olan çalışkan olan spermler çoktaaan yolunu bulmuş oluyo, stres yapma herşey olacagına varır ama 1 saat yat yinede
günaydın kızlarrr sanırım dün benim yumurtlama günümdü sıkı çalıştık bakalım inşallah işe yarar :)

inşallah canım güzel haberlerle
bugün şubat 1 ve yeni bir ay...bu tablo tamamen dolar inşallah böle olur her ismin karşıısnda inşallah...

amiiiiinnnnn

kızlar herkese günaydıııııııııııııın

yaa böle şipşak şaşırsın istiyorum.. Zaten c.tesi akşam 11 buçukta gelcek o arada pastayı içeri götürür gösteririm.. hediye istemiyo kendini mahcup hissediyo ben hediye alınca sevmiyo :)
gece için planlarım var zaten dart olabilir ama bak.. onu bi düşüniim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…