- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.721
iyim bende canım seni sormalı :) sen nasılsın ?iyiyz kuzuzm sen nasılsınnnn?????
""keçiboynuzu pekmezini süte karıştırıyorum içiyo, havuç suyu içiyo, keçiboynuzu da yiyo. bide çaksır otu varmış kaynatıp suyunu içiriyomuşsun sperm sayısını arttırıyomuş"" diye bi yazı aldım diğer topiklerden eşide senin eşinin rahatsızlığından varmış bunları kullanıyomuş aklında bulunsun tatlım :)
Gecmiş olsun canım Rabbim şifa versin,dün birazcık geldi kırmızı ama akşamdan beri bişe yokk bakalımm
şaol cnmmmmmmçakşırıda deniycemmmm havuçuda yedırım ben bırdahakı aya bomba gıbı hazırlanıcam ama bu topikte kalmak iştiorum burayı çok şevdimmmmm
sağolasın cnm. Allah allah neden öyle geldi ki acaba..inşallah devamı gelmez...idrar tesit yapmışmıydın sen?
hoşbuldduuukk.evet evte bugün o büyük ayın ilk günü hadi bakalım hepiniz için hayırlısı olur inşallah..inşallah bu ay o beklediğiniz mutlu haberi size getirir..
iyim bende canım seni sormalı :) sen nasılsın ?
dene dene kesin olcak bu ay hayırlısıyla... kal anacım kim git dedi sana.. :)
sevgililer gününü bırakında bu pazar benim kocamın doğum günü napiim pastadan başka :))
nesriinn sen c.tesi akşamımı çıkarmıştın pastayı hıı ??
Cumartesi günü kan testi yaptırdım enfeksiyon ilacına sonuca göre başlamak için beta 2.53 çıktı dr negatif ilacı kullanmaya başla dedi canım
allahım naşip etşin banada herkeşedeeee facede bir ark. vardı daha yaşı üçük 18 ama hamıleydı dun erken doğum yapmış annelık ne çok yakışmış onaaa allahım işyan emiyorum ama bızlerı bunla şınamaa
sevgililer gününü bırakında bu pazar benim kocamın doğum günü napiim pastadan başka :))
hmm o zaman devamı gelecek..ama olsun zaten burası şubat topiği sende bu ay kalacaksın demektir bu :))
ama lütfeeenn... Bizimde burda bi ablamız var kızı 18 yaşında hamile kaldı arkadaşımın kardeşi 18 yaşında hamile kaldı. Bu onların küçük yaşından kaynaklanıyo. Daha çabuk tutunuyolar.. Bizim bebelerimizde olur m.etme :)
cnm kaç aydr istiyosun denionuz siz
Ya bende bide pazar günü pembe-kahve karışık akıntı geldi hiç yerleşme kanaması diye bişeyin olduğunu bilmiyodum yazdım googleda baktım araştırdım aa dedim demekki yerleşme kanamasıydı bu çünkü ilk defa bu ay geldi böyle bi akıntı oldu dedim bu sefer sevindim falan filan eşimide ümitlendirdim boş yere bide..dün dedim kan testi yaptırıym en iyisi bu sabah bi aldım sonucu <2 yazıyoduu ağlicaktımmm nerdeysee.acaba kan testinimi erken yaptırdım çünkü adetime daha 2 hafta var nerdeyse erken yaptırdığım için negatif çıkmış olabilirmii ?
şimdide böyle avutuyorum işte kendimii :)
bana sormadın ama o kadar doluyumki konuşcak birini arıyorum
6 aylik evliyim daha 2 aydır deniyorum ama yok ben yanlış bişey yapıyorum heralde ya ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum sonra kalkıyorum kalktığım gibi ne var ne yok akıyo ondanmı acaba?nolur biri bişey söylesin yaa çok moral bozucu bi durummuş bu
günaydın kızlarrr sanırım dün benim yumurtlama günümdü sıkı çalıştık bakalım inşallah işe yarar :)
bugün şubat 1 ve yeni bir ay...bu tablo tamamen dolar inşallahböle olur her ismin karşıısnda inşallah...
mum yolu yap cnmmmbirde hediye al ama neeeee
çok güzel yemekler yapppp
gecelikkkkk yada SEXİ KIYAFETLERRR
BEN DART OYUNU ALMIŞTI D.GÜNÜNDE ÇOK ŞEVDİK OYNUYORUZ ÇOK EĞLENCELİ OLE DEĞİŞİK BİR HEDİYE OLABİLİR BAK
evet canım herkezden önce kutlamak istedim benden önce kimse kutlamasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?