şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben buna inanıorum ama aşla görv gibi görmedim ben cnmmm bu bnm için ii zaten daha 9 aylık evliyim ooo önümde 2 yıl 3 yıl var daha olurr ozamanaaaa dıe avutuorum kendımı

evet işte hayatın güzelliklerini kaçırmamak lazım

anlıyorum canım seni bende senin gibiydim çalışmadığım dönemlerde,çalışıyorum şimdi hala aynı hisleri yaşadıgım bile oluyo o insanın içinden gelen garip bi sorumluluk duygusu işte..allah hepimizin evinin bereketini artırsın

ben buna inanıorum ama aşla görv gibi görmedim ben cnmmm bu bnm için ii zaten daha 9 aylık evliyim ooo önümde 2 yıl 3 yıl var daha olurr ozamanaaaa dıe avutuorum kendımı

evet ilk zamanlarda pek görev gibi görünmüyor ama 4. senenin içinde olunca insan en azından kendi adıma konuşayım 2 gunde bir ilişki olmuyo yorgunluk vs. derken ama işin içine çocuk girince 2 güde bir olması gerekiyo diye ben kendimi şartlandırdım.ben hep kendi adıma konuşayımda artık herkes kendi şartlarında mutludur zaten

anlıyorum canım seni bende senin gibiydim çalışmadığım dönemlerde,çalışıyorum şimdi hala aynı hisleri yaşadıgım bile oluyo o insanın içinden gelen garip bi sorumluluk duygusu işte..allah hepimizin evinin bereketini artırsın[/QUOTE]

amin canım amin inş:))

hoş geldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım...

ay ne demek ufak bir latife yaptım öğretmenim sensiz olur mu :))
bensiz olmaz di mi? yok kız kırılmadım o smileyi çok seviyom ben her ne kadar bana urfayı hatırlatsada...

Napalim canimcim kaynattik biraz bebegi saplanti haline getirmeden pozitif dusunceyle istemenin dogruluguna karar verdik:)))
aynen canım aynen düşünmediğimiz ay teşrif edeceklerde biz düşünmeden duramıyoruz....

ohhh maşallah ömrünüz boyunca böyle kalın inşallah ne güzel oldu sabah sabah yalnız aşk damarlarımdan akıyor foş foş çok hoştu

SAOLLL CNMMM İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAZDIM SABAHTA ARAYIP SENİ ÇOK ÖZLEDİM DEDİ YA BENI YEDİ BİTİRDİİ
AKŞAM DEDİMKİ EVLENDİĞİN İÇİN SIKILIOMUSUN HER GÜN BENİ GÖRÜSUN DEDİM SEN BENİM PARÇAM GİBİ OLDUN UN GÖRMESEN HASTA OLURUM DİOOOO YAAAA BEN BU ADAMA NEAPMIYIMMMMM

Napalim canimcim kaynattik biraz bebegi saplanti haline getirmeden pozitif dusunceyle istemenin dogruluguna karar verdik:)))

çok güzel bi özet olmuş süper

kesinlikle..istediğiniz herşeyi gözünüzde canlandırın her ayrıntısını olmuş gibi ve daha sonra bırakın olsun..hayalinizdeki gibi..ben hayatım boyunca öyle yaptım ben de çok yararını gördüm..isadece insan oldugumuz için acelecilik var halbuki herşeyi zaman şart koşmadan düşleyip hayalini kurup istesek o en güzel zamanda hayatımıza griyor zaten..

Benim annemde bu konuda hep ayni seyi soyler kitaplar okur bize de pozitif dusunmenin yararlarini anlatir hep bu ay bende oyle yapicam canim negatif seye yer yok hep pozitif hep pozitiff:))hatta annem 2 gunde bir adacayini yakip butun evde dolastiriyo evdeki negatif elektrigi aliyomus psikolojik heralde ama gercekten aliyo sanki bi pozitiflik bi enerji geliyo onu yapinca evde olan herkese:)))

allah nazarlardan saklasın

Kizlaaaaar geldiler bana geldiler.... kirmizilarla beraber heyheylerim de geldiler :) saka bi yana,zaten buay umitsizdim.. saglik olsun napalim,3. deneme icin tam gaz ileriii :) ahh ahh insallah son denemem olur :) zaten buayda ovulasyon testiyle kalamazsam,yumurta takibine basliycam... hadii bakalim bat bekleyenlere sabir,yumurtlayanlara ask mesk aksiyon diliyorum :))) benim gibi ici kanayanlara ise önümüzdeki maclara bakalim diyorum... eeee uzattim artik,gidiyoruuum :)

olabılır cnm aman aslında hiç kasmıycan istedin zaman birlike olcan görev gibi yapınca olmuo bence

Allah bozmasin mutlulugunuzu canim ne kadar guzel seyler bunlar eslerimizin degerini bilelim en azindan bizi mutlu eden kocislerimiz var bebisler gelicek nasilsa onlarla gecirdigimiz zamanin tadini cikaralim :))

kızlar kitap mı arıyosunuz hem komik hem bişiler ögretici eglenceli bişi hemde eğitici (john c parkin s * ktir et )adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum hepinizeeeeee

süpermiş çok beğendim ...benim annemde her zaman negatif olan babamla yaşamasına rağmen inanılmaz pozitif bir insandır bana da ondan bulaştı herhalde :))

kızlar kitap mı arıyosunuz hem komik hem bişiler ögretici eglenceli bişi hemde eğitici (john c parkin s * ktir et )adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum hepinizeeeeee

Hemen alalim canim bende bu aralar dizustu edebiyatina taktim pucca serisini bitirdim yeni gulmekten oldum ama kitabi okurken sesli guldum bildigin:)))

kızlar merhaba,

bugün 29.günüm 30 günde bir oluyorum ama olucam galiba yaaa belim çok agrıyor midem bulanıyor ama memişlerde hiç ağrı yokk gene kaybettik maçı galiba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…