- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.801
evet canım yazık adamcagızlara, ben 4. Seneme giricem evliliğimde şimdiye kadar istemedim artık istiyorum şimdiye kadar eşimle çok guzel vakit geçirdim koskoca 3bucuk sene o kadar zaman geçti de şidmdi mi geçmeyecek.bende ilk denediğim ay başladım incir-bal-tarcın kaynatmalar kafayı yedim sonra bana dediki saplantı haline getirisen olmaz bunu bir görev gibi yapacaksak hiç olmasın dedi.haklı.sadece onu bebek olması için aracı gibi görüyoruz bir müddet sonra.o yüzden aşkımızı yaşayalım eşimizle aşkımızın meyvesi de kendiliğinde gelir inşallah..
tabi cnm saplantının zaten pozitiflikle bir alakası yok tam tersi saplantı olursa kendine çok fazla stres yüklersin bu da olumsuz şeyleri çeker..sadece çok fazla isteyin zamanı gelince mutlaka olacak bunu unutmayın yeter..dediğin gibi hayatınızı zindana çevirmeyin..
ayy canım ya gelen bi şekilde gidio bende 2 ileri bi 1 geri gidiyorum bu konuda(
canım inş hepimiz bu ay hayırlısı ile hamile kalırız da kasım da çoktan doğmuş olur öyle hediye vermiş olursun..inş bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebikler gelsin inş
haklısın canım aslında..eşim bu konuda beni çok rahatlatır tek kelime etmez ama işte bazen üzülüyorum bişiy alsam ikinciye çok mu oluyorum die el uzatamam
ooff ne biliyim garip bi psikoloji işte(
ben buna inanıorum ama aşla görv gibi görmedim ben cnmmm bu bnm için ii zaten daha 9 aylık evliyim ooo önümde 2 yıl 3 yıl var daha olurr ozamanaaaa dıe avutuorum kendımı
hoşbulduk canım...hoş geldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
bensiz olmaz di mi? yok kız kırılmadım o smileyi çok seviyom benay ne demek ufak bir latife yaptım öğretmenim sensiz olur mu :))
aynen canım aynen düşünmediğimiz ay teşrif edeceklerde biz düşünmeden duramıyoruz....Napalim canimcim kaynattik biraz bebegi saplanti haline getirmeden pozitif dusunceyle istemenin dogruluguna karar verdik:)))
ohhh maşallahömrünüz boyunca böyle kalın inşallah ne güzel oldu sabah sabah yalnız aşk damarlarımdan akıyor foş foş çok hoştu
Napalim canimcim kaynattik biraz bebegi saplanti haline getirmeden pozitif dusunceyle istemenin dogruluguna karar verdik:)))
bununla ilgili kitaplar var ben okumanızı tavsiye ederim hayata bakışınız tamamen değişiyor..olumlu düşünmenin hayatınızı ne kadar değiştirebileceğini görüyorsunuz..ben bunu başardım umarım sizde başarırsınız...ama sakın yanlış anlaşılmasın çocuk fikrini kafanızdan atın sakın düşünmeyin demiyorum böyle birşey mümkün değil zaten..aksine düşünün fakat hep olumlu düşünün düşündüğünüzde yüzünüzden mutluluk aksın yüzünüz asla asılmasın bunu düşünürken...
bununla ilgili kitaplar var ben okumanızı tavsiye ederim hayata bakışınız tamamen değişiyor..olumlu düşünmenin hayatınızı ne kadar değiştirebileceğini görüyorsunuz..ben bunu başardım umarım sizde başarırsınız...ama sakın yanlış anlaşılmasın çocuk fikrini kafanızdan atın sakın düşünmeyin demiyorum böyle birşey mümkün değil zaten..aksine düşünün fakat hep olumlu düşünün düşündüğünüzde yüzünüzden mutluluk aksın yüzünüz asla asılmasın bunu düşünürken...
SAOLLL CNMMM İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAZDIMSABAHTA ARAYIP SENİ ÇOK ÖZLEDİM DEDİ YA BENI YEDİ BİTİRDİİ
AKŞAM DEDİMKİ EVLENDİĞİN İÇİN SIKILIOMUSUN HER GÜN BENİ GÖRÜSUN DEDİM SEN BENİM PARÇAM GİBİ OLDUN UN GÖRMESEN HASTA OLURUM DİOOOO YAAAA BEN BU ADAMA NEAPMIYIMMMMM
evet ilk zamanlarda pek görev gibi görünmüyor ama 4. Senenin içinde olunca insan en azından kendi adıma konuşayım 2 gunde bir ilişki olmuyo yorgunluk vs. Derken ama işin içine çocuk girince 2 güde bir olması gerekiyo diye ben kendimi şartlandırdım.ben hep kendi adıma konuşayımda artık herkes kendi şartlarında mutludur zaten
SAOLLL CNMMM İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAZDIMSABAHTA ARAYIP SENİ ÇOK ÖZLEDİM DEDİ YA BENI YEDİ BİTİRDİİ
AKŞAM DEDİMKİ EVLENDİĞİN İÇİN SIKILIOMUSUN HER GÜN BENİ GÖRÜSUN DEDİM SEN BENİM PARÇAM GİBİ OLDUN UN GÖRMESEN HASTA OLURUM DİOOOO YAAAA BEN BU ADAMA NEAPMIYIMMMMM
Benim annemde bu konuda hep ayni seyi soyler kitaplar okur bize de pozitif dusunmenin yararlarini anlatir hep bu ay bende oyle yapicam canim negatif seye yer yok hep pozitif hep pozitiff:))hatta annem 2 gunde bir adacayini yakip butun evde dolastiriyo evdeki negatif elektrigi aliyomus psikolojik heralde ama gercekten aliyo sanki bi pozitiflik bi enerji geliyo onu yapinca evde olan herkese:)))
yoklama yapıyorummmm folik asitler içildi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben gece yatmadan önce içiyorum...yoklama yapıyorummmm folik asitler içildi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kitap mı arıyosunuz hem komik hem bişiler ögretici eglenceli bişi hemde eğitici(john c parkin s * ktir et )adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum hepinizeeeeee
kızlar kitap mı arıyosunuz hem komik hem bişiler ögretici eglenceli bişi hemde eğitici(john c parkin s * ktir et )adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum hepinizeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?