- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.781
valla canım bende alamamıştım gecen d. gününde, üstümde dantelli gecelikle elimde pastayla tam gece saat 12 de içeri girdim ki beni uyuyor sanıyordu:) işte en güzel hediye napıyım
sezggi cim inş bebişiniz d.günü çalışmasının güzel bi ürünü olarak gelir yanınıza..
çok teşekkür ederimm bu ay adet sonrasına kaldı işimiz yanii artıkk :)martta çok güzel haberler veririz inşallah hepimiz marttaki kırmızılar hiç gelmesiiiinnnn :):)
bide slayt hazırladım tüm resimlerimizle müzik eşliğinde :) inşallah güzel olur herşey beğenir.. :)
Bende oyle dua ediyorum canim hep hayirlisi ne zamansa o zaman diye ama o istek varya bi kere gelip seni ele geciren biran once olsun istegi ona engel olamiyorum ilk aylarda nasilsa bi dahaki ay olur diye hic problem yapmiyodum ama simdi gunu gelip kirmizilari gorunce icim bi tuhaf oluyo(isyan etmekte degil bu asla cok korkarim oyle isyanlardan falan ama bu tuhaf iste siz anlarsiniz benii (
amiinnn
sen hazırlarsın da begenmezmi begenir tabi..
canım isyan değil ama bişeyi çok fazla iseyince olmuyo işte kaçan balık büyük oluyo sen bırak bebek sana gelmek için çabalasınşaka bi yana buna odaklanınca aslında kendi hayatımızdan çalıyoruz etrafımzıdaki güzelliklerin farkına varamıyoruz kafalarımız hep mesgul belki eşimizi sadece bebek için işe yarayacak biri olarak görüyoruz, duygusallığımızı kaybediyoruz bi çoğunuz daha çok yeni evlisiniz nolur yanlış anlamayın beni tam olarak herkesin durumunu bilmediğim için ahkam kesiyormuş gibi olmayayım ama eşlerimiz bizim için çok önemli bebişimiz gelip aramıza yatana kadar onlarla vakit geçirelim bol bol çünkü yakın bi zamanda onları gözümüz bile görmeyecek
ben geldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm tam tersi birşeyi çok çok fazla istemen canı gönülden istemen gerekli olması için..pozitif düşünce gücü yani..bir şeyi çok istersen ve yürekten dilersen ve onunla ilgili asla olumsuz birşey getirmezsen aklına olur..buna inanın..
amiinnn
canım isyan değil ama bişeyi çok fazla iseyince olmuyo işte kaçan balık büyük oluyo sen bırak bebek sana gelmek için çabalasınşaka bi yana buna odaklanınca aslında kendi hayatımızdan çalıyoruz etrafımzıdaki güzelliklerin farkına varamıyoruz kafalarımız hep mesgul belki eşimizi sadece bebek için işe yarayacak biri olarak görüyoruz, duygusallığımızı kaybediyoruz bi çoğunuz daha çok yeni evlisiniz nolur yanlış anlamayın beni tam olarak herkesin durumunu bilmediğim için ahkam kesiyormuş gibi olmayayım ama eşlerimiz bizim için çok önemli bebişimiz gelip aramıza yatana kadar onlarla vakit geçirelim bol bol çünkü yakın bi zamanda onları gözümüz bile görmeyecek
ya arabayla gidiyorum canım 5-10 dakika sürüyor evle okul arası..gidip geldim yarın ehliye sınavı varmış...imza atıp geldim...istiyorsanız gideyimkız senin okul ne kadar yakın neredeyse pijamalarla gidip geleceksin daha yeni gitmemişmiydin sen :))
hoşbulduk canım...hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin
amiinnn
Canım isyan değil ama bişeyi çok fazla iseyince olmuyo işte kaçan balık büyük oluyo sen bırak bebek sana gelmek için çabalasınşaka bi yana buna odaklanınca aslında kendi hayatımızdan çalıyoruz etrafımzıdaki güzelliklerin farkına varamıyoruz kafalarımız hep mesgul belki eşimizi sadece bebek için işe yarayacak biri olarak görüyoruz, duygusallığımızı kaybediyoruz bi çoğunuz daha çok yeni evlisiniz nolur yanlış anlamayın beni tam olarak herkesin durumunu bilmediğim için ahkam kesiyormuş gibi olmayayım ama eşlerimiz bizim için çok önemli bebişimiz gelip aramıza yatana kadar onlarla vakit geçirelim bol bol çünkü yakın bi zamanda onları gözümüz bile görmeyecek
Cok haklisin canim o kadar dogru ki bugunlerimizin degerini bilemiyoruz su an hepsinin bilincinde olup kendine engel olamiyosun ya o daha da kotu ben surekli kendimle konusuyorum butun yanlislarimi biliyorum ama dusunmeden gun saymadan da duramiyorum dun esimde soyledi cok kafana takiyosun diye bende uste cikmak icin sacmalama cok takiyo olsam butun gun bunu konusurum dedim o da oyle zaten dedi(o an farkina vardim adamcagazi nasil bi duruma soktigumun ve bi daha asla bu konuyu ona acmamaya karar verdim olursada ona surpriz olsun unutturiyim azicikk:))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin
tabiki önce isteyeceksin canım katılıyorum asla olumsuz bişeyi kodlamayacaksın kendine bunlar evet ama ben saplantı haline getirilmesinden bahsediyorum sadece ona odaklanıp hayatımzıda diğer varolan şeylerin güzelliğini kaçırmadan bahsediyorum, yoks atabiki önce istenilecek sonra gelecek.
cnm tam tersi birşeyi çok çok fazla istemen canı gönülden istemen gerekli olması için..pozitif düşünce gücü yani..bir şeyi çok istersen ve yürekten dilersen ve onunla ilgili asla olumsuz birşey getirmezsen aklına olur..buna inanın..
Bende oyle canim yaa bide para biriktirmeyi de hic beceremiyorum ben ne var ne yoksa harciyorum offf(kasimda esimin dogum gunu o zamana kadar bebisim olmazsa (bi ise girer calisirim artik gecen sene calisiyodum tras makinesi almistim cok isine yariyo onunla bi 3 sene idare edicek artik bebis olursaaa:)))
canım bende 1 sene çalışmadığımda öyleydi şimdi çalışıyorumda noluyo aldıgım gibi eve gidiyo ben hiçbişey gormuyorumki herşey ortak oluyo , ayrı bütçeler olmadıgı için evin bütçesine kim katkı sağlarsa sağlasın evin bütçesi ortaktır o yuzden onun parasıyla hediye alıyorum dıye üzülme kendin çalışınca da aynı şey alıyo evin parası olarak düşün onu sen
ya arabayla gidiyorum canım 5-10 dakika sürüyor evle okul arası..gidip geldim yarın ehliye sınavı varmış...imza atıp geldim...istiyorsanız gideyim
hoşbulduk canım...
kocam benim herşeyiiim herşeyden önce enim için onu aşla çocuk için kullanmadım kullanmamHerşey işteyerek aşkla oluo ama bebek aşkımızın meyveşi olşun iştiorum yanı o bana uymuorr o benım paşam aşkım omrum herşeyiiiimmm Aşk damarlarımdan akıyorrrr foş foşşş dün gece çok şevgi doluydu kocam dizlerine uzattı şaçlarımı okşadı fılan ondan galıbaaa
hoşbuldukkk canımmm naptınız ben yokkennn
Dun gece uyuyamadim kalktim yataktan gecmisi okudum biraz senin pozitif dusunceyle hamileligin falan o kadar guzelki bende tekrar yatinca elimi karnima koydum hamile gibi hissetmeye calistim aileme hbr verisim falan birsuru hayal ama cok guzeldi dusuncesi bile insallah bu ayda ciktigim gokten yere cakilmam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?