şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

tabiii canım bizden güzel hediye mi var :) inşallah gelir bebeğimizde o gün canım inşallahhh :)

çok teşekkür ederimm bu ay adet sonrasına kaldı işimiz yanii artıkk :)martta çok güzel haberler veririz inşallah hepimiz marttaki kırmızılar hiç gelmesiiiinnnn :):)

amiinnn
bide slayt hazırladım tüm resimlerimizle müzik eşliğinde :) inşallah güzel olur herşey beğenir.. :)

sen hazırlarsın da begenmezmi begenir tabi..

canım isyan değil ama bişeyi çok fazla iseyince olmuyo işte kaçan balık büyük oluyo sen bırak bebek sana gelmek için çabalasınşaka bi yana buna odaklanınca aslında kendi hayatımızdan çalıyoruz etrafımzıdaki güzelliklerin farkına varamıyoruz kafalarımız hep mesgul belki eşimizi sadece bebek için işe yarayacak biri olarak görüyoruz, duygusallığımızı kaybediyoruz bi çoğunuz daha çok yeni evlisiniz nolur yanlış anlamayın beni tam olarak herkesin durumunu bilmediğim için ahkam kesiyormuş gibi olmayayım ama eşlerimiz bizim için çok önemli bebişimiz gelip aramıza yatana kadar onlarla vakit geçirelim bol bol çünkü yakın bi zamanda onları gözümüz bile görmeyecek

cnm tam tersi birşeyi çok çok fazla istemen canı gönülden istemen gerekli olması için..pozitif düşünce gücü yani..bir şeyi çok istersen ve yürekten dilersen ve onunla ilgili asla olumsuz birşey getirmezsen aklına olur..buna inanın..

ben geldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tabiki önce isteyeceksin canım katılıyorum asla olumsuz bişeyi kodlamayacaksın kendine bunlar evet ama ben saplantı haline getirilmesinden bahsediyorum sadece ona odaklanıp hayatımzıda diğer varolan şeylerin güzelliğini kaçırmadan bahsediyorum, yoks atabiki önce istenilecek sonra gelecek.

Cok haklisin canim o kadar dogru ki bugunlerimizin degerini bilemiyoruz su an hepsinin bilincinde olup kendine engel olamiyosun ya o daha da kotu ben surekli kendimle konusuyorum butun yanlislarimi biliyorum ama dusunmeden gun saymadan da duramiyorum dun esimde soyledi cok kafana takiyosun diye bende uste cikmak icin sacmalama cok takiyo olsam butun gun bunu konusurum dedim o da oyle zaten dedi (o an farkina vardim adamcagazi nasil bi duruma soktigumun ve bi daha asla bu konuyu ona acmamaya karar verdim olursada ona surpriz olsun unutturiyim azicikk:))

kocam benim herşeyiiim herşeyden önce enim için onu aşla çocuk için kullanmadım kullanmam Herşey işteyerek aşkla oluo ama bebek aşkımızın meyveşi olşun iştiorum yanı o bana uymuorr o benım paşam aşkım omrum herşeyiiiimmm Aşk damarlarımdan akıyorrrr foş foşşş dün gece çok şevgi doluydu kocam dizlerine uzattı şaçlarımı okşadı fılan ondan galıbaaa

evet canım yazık adamcagızlara, ben 4. seneme giricem evliliğimde şimdiye kadar istemedim artık istiyorum şimdiye kadar eşimle çok guzel vakit geçirdim koskoca 3bucuk sene o kadar zaman geçti de şidmdi mi geçmeyecek.bende ilk denediğim ay başladım incir-bal-tarcın kaynatmalar kafayı yedim sonra bana dediki saplantı haline getirisen olmaz bunu bir görev gibi yapacaksak hiç olmasın dedi.haklı.sadece onu bebek olması için aracı gibi görüyoruz bir müddet sonra.o yüzden aşkımızı yaşayalım eşimizle aşkımızın meyvesi de kendiliğinde gelir inşallah..

tabi cnm saplantının zaten pozitiflikle bir alakası yok tam tersi saplantı olursa kendine çok fazla stres yüklersin bu da olumsuz şeyleri çeker..sadece çok fazla isteyin zamanı gelince mutlaka olacak bunu unutmayın yeter..dediğin gibi hayatınızı zindana çevirmeyin..

Dun gece uyuyamadim kalktim yataktan gecmisi okudum biraz senin pozitif dusunceyle hamileligin falan o kadar guzelki bende tekrar yatinca elimi karnima koydum hamile gibi hissetmeye calistim aileme hbr verisim falan birsuru hayal ama cok guzeldi dusuncesi bile insallah bu ayda ciktigim gokten yere cakilmam:))))

ayy canım ya gelen bi şekilde gidio bende 2 ileri bi 1 geri gidiyorum bu konuda(
canım inş hepimiz bu ay hayırlısı ile hamile kalırız da kasım da çoktan doğmuş olur öyle hediye vermiş olursun..inş bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebikler gelsin inş

haklısın canım aslında..eşim bu konuda beni çok rahatlatır tek kelime etmez ama işte bazen üzülüyorum bişiy alsam ikinciye çok mu oluyorum die el uzatamam
ooff ne biliyim garip bi psikoloji işte (

ohhh maşallah ömrünüz boyunca böyle kalın inşallah ne güzel oldu sabah sabah yalnız aşk damarlarımdan akıyor foş foş çok hoştu

bununla ilgili kitaplar var ben okumanızı tavsiye ederim hayata bakışınız tamamen değişiyor..olumlu düşünmenin hayatınızı ne kadar değiştirebileceğini görüyorsunuz..ben bunu başardım umarım sizde başarırsınız...ama sakın yanlış anlaşılmasın çocuk fikrini kafanızdan atın sakın düşünmeyin demiyorum böyle birşey mümkün değil zaten..aksine düşünün fakat hep olumlu düşünün düşündüğünüzde yüzünüzden mutluluk aksın yüzünüz asla asılmasın bunu düşünürken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…