- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.801
Günaydın anneler ve anne adayları...Nasılsınız bakalımm ..
Zeyneli tahlil sonuçlarına çok sevindim canım inşallah bu ay bebişin vardır :)
tazebahar seninle batlarımız aynıymış yahu.. :) şuan adetinin kaçıncı günündesin ? doktor bana 14ündesin dedi :)
günaydın tatlıımm :)
tamam kızma yicemm öğütülmüşünü aldım biraz önce akşam yapıcam yicemm :)
birazdanda inciri yapıcamm :)
Tabiki cnm hatta halayın başında ben olcambende halay çekceeeem burdaaa bak gör hamişiiim hamiiiş dieeeee
Tabiki cnm hatta halayın başında ben olcam
canım benimki 69 du...birbuçuk haftalık dediler. ama doktorum değer yüksek birbuçuk haftaya göre dedi..yarın gene kan testi yaptırcam..bakalım kaç çıkıcak.. normalde dün adet olmam gerekirdi..
aferinayrıca inciri de saf zeytinyağına koy bıçakla kesip...arada bir atıştır tamamı bu da faydalı
kaynanam kızın olacak dedi eşim hamile gördü evlenirken giydiğim gelinliğimi tekrar giydim rüyamda hamileydim ve eriğe aşerdim sonuç kiste hamileymişim
hayirliis olur insallah canim...insallah guzel haberler verirsi...
Dun bende ginligimi giydim ruyamda
kızlaaaaar kan testimin sonucu çıktııııııı
sonuç 367,4......
inanamıyorum ellerim titrio :)
aferinayrıca inciri de saf zeytinyağına koy bıçakla kesip...arada bir atıştır tamamı bu da faydalı
inşaşllah seninki hamilelikle sonuçlanır ona yoralım
canım benim hayırlı olsun ben bile sevindim nden bu kadar sevindim anlamış değilim ne güzel bi haber. bende az önce kan verdim sonucu beklicem öğleden sonraya dua et ne olur bende hamiş olayım ALLAHIN izniyle inşallah.
kızlar sağlık ocağından geldim şimdi sonuçlar öğleden sonra çıkçak dua edin ne olur ihtiyacım var..
canım hormonlarına yumurtalıkların gelişimine baktırmak istiyosan adetinin 3 günü gitDun adet oldum canim
Kocise anlattim ruyayi tabiri de guzel bir kiz bebekmis dedim
Diyoki sen bu ruyalari kasitli goruyosun beni kandirmak icin
:)
Bisey sorcam ben bi kadin dogumcuya genel muayne icin gitmek istiyorum ne zaman gitmrliyim?
kızlar sağlık ocağından geldim şimdi sonuçlar öğleden sonra çıkçak dua edin ne olur ihtiyacım var..
eevt cnm süzüp öğünlerden 15 dk. iç inciri yemene gerek yok cnm at gitsin :))tamamm teşekkürler aç karnınamı içmem lazım bu inciri canım kaynadıktan sonra süzüyorum dimi incirleride yemiyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?