- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.761
kiz toplasan findik kabugunu doldurmaz
can sIkintisi batim yaklasti ya adam elimde kaldi
Gunaydin nesrin
Ya ben adet dongumun kisalmasindan sikayet ediyodum ya sumdi arastirdim cok moralim bozuldu
Kadınlarda Menopoza Geçişin İlk Belirtileri Nelerdir?
- Adetler düzenli olabilir ancak adet döngüsü giderek kısalır. - Döngüler arasındaki zaman farkları azalır. - Bu ilk işaretler ortaya çıkmadan önce bile yumurtalıktaki yaşlanma bir miktar ilerlemiştir. - Yumurtlamanın daha nadir ve düzensiz olmasıyla adet döngüleri giderek uzamaya ve düzensizleşmeye başlar.
günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşimin sonuçları çok iyi çıktı kızlaaarrrrrsperm sonucu 44 milyon kaliteli olanlar benimde hormon sonuçlarımda iyi sadece pko var onuda halledicezz inş. bitkişe filaaan
gel bebişim geeelllllll batımada şon 5 günnnn belkide geldiiii
Günaydın herkese yeni hamileleleri kutluyorum
BAT dündü ama hala bişey yok karnım ağrıyo ama adet ağrısı gibi değil sanki
günaydın canım inşallah gelmez kırmızılarGünaydın herkese yeni hamileleleri kutluyorum
BAT dündü ama hala bişey yok karnım ağrıyo ama adet ağrısı gibi değil sanki
günaydın kızlar,,
dün gece hastalandım aniden,çaktırmadanneyse bugün başladım yine küre, aktara gidip eşimede bişeyler alcam bu sefer kendi araştırmış we kendi istiyor.dışardan nekadar umutsuz we mutsuz görünüyorsam artık oda kendi kendine çabalamaya başladı.bakalım mart ayı nasıl geçecek :) Allahım isteyen herkese versin...banada tabi
Günaydın başka bi belirtin varmııı :44:
günaydın kızlar,,
dün gece hastalandım aniden,çaktırmadanneyse bugün başladım yine küre, aktara gidip eşimede bişeyler alcam bu sefer kendi araştırmış we kendi istiyor.dışardan nekadar umutsuz we mutsuz görünüyorsam artık oda kendi kendine çabalamaya başladı.bakalım mart ayı nasıl geçecek :) Allahım isteyen herkese versin...banada tabi
günaydın canım inşallah gelmez kırmızılar
günaydın canımm
göğüslerim acıyo ama koyulaşma ve büyüme yok dünden beri baş dönmem var
bikaç aydır annem benim bebekliğimi görüyormuş rüyasında
bende geçen hafta rüyamda doğum yaptım sezeryanla sonra ayıldım ve bebeğimi emzirdim o kadar gerçekti ki hiç uyanmasaydım keşke
kaynanam kızın olacak dedi eşim hamile gördü evlenirken giydiğim gelinliğimi tekrar giydim rüyamda hamileydim ve eriğe aşerdim sonuç kiste hamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?