şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

iyi gecelr kızlar topigimizi sabaha kadr kapatıyorum..
sbh görüşmek üzere ....

Son düzenleme:
Gunaydin hatunlar en erkenci benim galiba, benim yeni bat 9 mart
Dun kocise dedim ki sevgiler gununde adetim dogum gunumde adetli olcam sonra baktim takvimden evlilik yildonumu tam yumurtlama donemime denk giyo
Evlik yildonimunde baslayalim mi bizde calismalara dedim
2. Yil baslariz diyo ablan kac yillik evli o niye yapmiyo diyo
Hep bahane hep bahane nasil ikna etcem bu adami ya

Gunaydin nesrin
Ya ben adet dongumun kisalmasindan sikayet ediyodum ya sumdi arastirdim cok moralim bozuldu

Kadınlarda Menopoza Geçişin İlk Belirtileri Nelerdir?

- Adetler düzenli olabilir ancak adet döngüsü giderek kısalır. - Döngüler arasındaki zaman farkları azalır. - Bu ilk işaretler ortaya çıkmadan önce bile yumurtalıktaki yaşlanma bir miktar ilerlemiştir. - Yumurtlamanın daha nadir ve düzensiz olmasıyla adet döngüleri giderek uzamaya ve düzensizleşmeye başlar.

günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eşimin sonuçları çok iyi çıktı kızlaaarrrrr sperm sonucu 44 milyon kaliteli olanlar benimde hormon sonuçlarımda iyi sadece pko var onuda halledicezz inş. bitkişe filaaan
gel bebişim geeelllllll batımada şon 5 günnnn belkide geldiiii

canımya internete fazla takılma derim çünküğ araştırıkenn kafan karışabiliyor .adet düzensizliği yaşıyor olabilirsin menopozla alakası yoktur.

canımya çok sevindim gözün aydın

günaydın kızlar,,

dün gece hastalandım aniden,çaktırmadan neyse bugün başladım yine küre, aktara gidip eşimede bişeyler alcam bu sefer kendi araştırmış we kendi istiyor.dışardan nekadar umutsuz we mutsuz görünüyorsam artık oda kendi kendine çabalamaya başladı.bakalım mart ayı nasıl geçecek :) Allahım isteyen herkese versin...banada tabi

Günaydın herkese yeni hamileleleri kutluyorum
BAT dündü ama hala bişey yok karnım ağrıyo ama adet ağrısı gibi değil sanki
günaydın canım inşallah gelmez kırmızılar

günaydın canımm

inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

bikaç aydır annem benim bebekliğimi görüyormuş rüyasında
bende geçen hafta rüyamda doğum yaptım sezeryanla sonra ayıldım ve bebeğimi emzirdim o kadar gerçekti ki hiç uyanmasaydım keşke

bikaç aydır annem benim bebekliğimi görüyormuş rüyasında
bende geçen hafta rüyamda doğum yaptım sezeryanla sonra ayıldım ve bebeğimi emzirdim o kadar gerçekti ki hiç uyanmasaydım keşke

kaynanam kızın olacak dedi eşim hamile gördü evlenirken giydiğim gelinliğimi tekrar giydim rüyamda hamileydim ve eriğe aşerdim sonuç kiste hamileymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…