şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

valla canım senin durumun benden de zormuş.Allah yardımcın olsun bebeğim.oyun istiyorlarsa oyuna devam et canım.nasıl daha mutluysan öyle yap.

randevum 9da canım eve gelir gelmez sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım, insallah güzel haberlerle gelirım,aslında biraz korkuyorum olumsuz olursa diye ama korkunun ecele faydası yok :)

korkunu anlıyorum canım.her ay ben de yaşadığım için (ve her ay ısrarla umudettiğim için.umut fakirin ekmeği ,napalım? ama inş seninki bu sefer iyi sonuçlanır.sabah okuldayım.akşama koşarak bakıcam sonuca.lütfen pozitiff olsun.yüzümüz gülsün...

yaw herkes bir şeyler mi okuyor da bu kadar hareketsiz topik hadi canlanın hatunlar

amin canum burdaki kardeslik. paylasim o kadar guzelki allahim hepimizin yuzunu guldursun

kızlar dualarınızı bekliyorum yarın doktordayım haberleri hemen ileteceğim inşallah hayırlısı olur ....

kızlar sonucumu aldım malesef hamile değilim. diğer aya inşallah.sağlık ocağındaki doktor erken yaptırdın testi dedi ama pek ümitli değilim zaten haftaya falan edtim gelmesse mecbur hastaneye gitçem artık

valla canım senin durumun benden de zormuş.Allah yardımcın olsun bebeğim.oyun istiyorlarsa oyuna devam et canım.nasıl daha mutluysan öyle yap.
amin canim,sagolasin.insallah Rabbim hepimizi mutlu etsin..
amin canum burdaki kardeslik. paylasim o kadar guzelki allahim hepimizin yuzunu guldursun
kesinlikle katiliyorum.burasi cok guzel,herkes sicacik
kızlar dualarınızı bekliyorum yarın doktordayım haberleri hemen ileteceğim inşallah hayırlısı olur ....

dualarim butun hamilelik isteyenlerle...insallah hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz canim.

uzulme canim hayirlisi olsun insallah...

ne bilim içimdeki his cok kötü derecede yanılttı beni normalde pek böyle şeyler hisstmem ama niyeyse allahım hayırlı zaman için bekletiyo heralde hep hayırlısıyla diye dua ediyorum ne zaman gelçekse inatçı bebişimiz ozamanı beklicez artık :)

Aynısı bir kaç gün öncede olmuştu canım.. Doktorumla konuştum silik çıkması olduğuna işaret edebilir dedi canım gebelik yeni ise kamdan atılıp değerin çıkması zaman alır eğer olmasaydı test tede çıkamazdı dedi canım umutlandım bi hafta sonra gel kan testi yapalım dedi.. Ay inşallah vardır.çok heyecanlandım ...

insallah hayirlisiyla cabuk gelir canim Rabbim hayirlisiyla versin insallah

Kızlar sanırım sizler daha bilgilisiniz benden bu konuda..
Benim SAT 25 ocak'tı. Tatilde olduğumuzdan 7-8-9 Şubatta birlikte olabildik.
Eşim de 3 gündür şehir dışında ve 10 gün yok. 2 gündür felaket bir sızı var artı pıhtılı kanama da oldu ara ara. Bunların yumurtlama belirtisi olduğunu düşünebilir miyiz?
Sanırım ben bu ayı teğet geçtim.. spermin 48 saate kadar rahimde canlı kaldığını duymuştum ama umudumuz Mart'a mı kaldı dersiniz

insallah hayirli haberini aliriz canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…