- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.081
nasılsın cnm iyileştin mi bakalım artk gecti mi öksürügün..
canım bozma moralini,benim 15 gün geçti hala yok, adet belirtimde yok 4gün geçmisken kan testi de yaptırdım ondada çıkmadı, yarın doktora gidecegim dualarınızı eksik etmeyin lütfenİdrar testi yaptım negatif çıktı kızlar moralim çok bozuldu ama adette görmedim halen;((
yok ya inan hala öksürüyorum geçen gece öksürükten yatamadım gene bugün aile hekimine gittim ilaç verdi ama korkuyorum içmeye ilaç prospektüs te hamileler içmesin yazıyor doktor sorun olmaz dedi ama bilmiyorum tedirginim 10 gün oldu geçmedi ufff
hoşgeldinnnnnn canım
küsme canım sende tut kendini yap çocuuu acısını sonra çıkartırsın
Canım teste şimdi baktım çok hafif bi ikinci çizgi belirmiş ilki kadar değil ama biraz belirgin allahım hamile olabilir miyim acaba sabah tekrar yapıcım inşallah hamileyimdir.. Lütfen benim için dua edin..
yok ya inan hala öksürüyorum geçen gece öksürükten yatamadım gene bugün aile hekimine gittim ilaç verdi ama korkuyorum içmeye ilaç prospektüs te hamileler içmesin yazıyor doktor sorun olmaz dedi ama bilmiyorum tedirginim 10 gün oldu geçmedi ufff
aynen öle cnm ya ne virüsmüş seninkide dadandı gitmiyo sanki üstündenn..bebek varsada dha döllenme asamasındadr bnce cnm sen iç ilacını bişi olmaz sanırım dr da olmaz demiş ynede sen bilirsin tebi için rahat etmesse içe dogal yollara devm ..ıhlamur,pekmez..
ya valla canım aslında hep kafamda planlıyorum.ne olursa olsun tartışmıycam,kızmıycam diye.ama valla insanın sinirlerini ayağa kaldırıyor bu erkekler.sonra da sırt sırta uyuyoruz.tabi sinirden uyunursa.zaten içimden boğmak istediğim biriyle nasıl çalışayım yahu??? :))
Canım ikinci çizgi çok sonra çıktı yalnız nerden baksan iki saat sonra.. İnşallah dediğin gibi olur sabah tekrar yapacagım testi bakalım yine. Çıkacakmı ... Birde ben ayın 1 inde yumurtlama günümdü gebelik olsa bile çıkmaması normal dimi ?? Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum artıkcanım,çizgi silik de olsa pozitif demek.topikleri okursan görürsün.ikinci çizgi silik çıkan herkes hamişşş.valla bence sizin evde parti zamanıııı....vay bi de biz görsek silik milik 2.çizgiii.
gecmis olsun canim.ben bu arada ismimi degistirdim,dnizgulcin ben
canım bozma moralini,benim 15 gün geçti hala yok, adet belirtimde yok 4gün geçmisken kan testi de yaptırdım ondada çıkmadı, yarın doktora gidecegim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
biliyorum kuzucum keyfin nasıl iyisin inşallah
canım bozma moralini,benim 15 gün geçti hala yok, adet belirtimde yok 4gün geçmisken kan testi de yaptırdım ondada çıkmadı, yarın doktora gidecegim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hemen üzülme canım.ben topiklerde adeti geçtikten 5 gün sonra bile negatif çıkan ama hamileliğini daha sonra öğrenenler okudum.haaa okudum da iyi ettim?okumaz olaydım.yakın bir arkadaşımsa 1ay regl olmadı,test yaptı,pozitif.doktora gitti 3 aylık hamiş çıktı.farkında bile değilmiş.haa bunu duydum,iyi mi oldu.duymaz olaydım.şimdi test negatif çıksa bile bu okuduklarımı hatırlayıp 5-6-7-8-9... neredeyse diğer adetime kadar test yapacağım yani.olan benim test paralarına oluyor.ben onlara kaç tane kazak alırdım yaneyse bebişimmm sen de gel de testler,kazaklar feda olsun yavrucummmm.
sagol canim..3 gundur daha iyiym canim.sagolasin.umursamayinca insan bazi seyleri daha iyi oluyormus onu farkettim.cok sukur...hastalik disinda sen nasilsin?
anammm çok heyecanlı senin durumun.allah yardımcın olsun.güzel kokulu bebişinin haberini alalım tez elden.emi annesiii??
bende iyiyim canımcım ne yapayım öyle geçiyor günler bata az kaldı ya sayıyoruz işte
Canım ikinci çizgi çok sonra çıktı yalnız nerden baksan iki saat sonra.. İnşallah dediğin gibi olur sabah tekrar yapacagım testi bakalım yine. Çıkacakmı ... Birde ben ayın 1 inde yumurtlama günümdü gebelik olsa bile çıkmaması normal dimi ?? Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum artık(
kızlar trt 1 seksenler basladı süpper bi diziiiiiiiii
izleyin derimmm az güler kafanızı dagıtırsınız canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?