şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

nasılsın cnm iyileştin mi bakalım artk gecti mi öksürügün..

yok ya inan hala öksürüyorum geçen gece öksürükten yatamadım gene bugün aile hekimine gittim ilaç verdi ama korkuyorum içmeye ilaç prospektüs te hamileler içmesin yazıyor doktor sorun olmaz dedi ama bilmiyorum tedirginim 10 gün oldu geçmedi ufff

Son düzenleme:
İdrar testi yaptım negatif çıktı kızlar moralim çok bozuldu ama adette görmedim halen;((
canım bozma moralini,benim 15 gün geçti hala yok, adet belirtimde yok 4gün geçmisken kan testi de yaptırdım ondada çıkmadı, yarın doktora gidecegim dualarınızı eksik etmeyin lütfen

aynen öle cnm ya ne virüsmüş seninkide dadandı gitmiyo sanki üstündenn..bebek varsada dha döllenme asamasındadr bnce cnm sen iç ilacını bişi olmaz sanırım dr da olmaz demiş ynede sen bilirsin tebi için rahat etmesse içe dogal yollara devm ..ıhlamur,pekmez..

hoşgeldinnnnnn canım
küsme canım sende tut kendini yap çocuuu acısını sonra çıkartırsın

ya valla canım aslında hep kafamda planlıyorum.ne olursa olsun tartışmıycam,kızmıycam diye.ama valla insanın sinirlerini ayağa kaldırıyor bu erkekler.sonra da sırt sırta uyuyoruz.tabi sinirden uyunursa.zaten içimden boğmak istediğim biriyle nasıl çalışayım yahu??? :))

kızlar trt 1 seksenler basladı süpper bi diziiiiiiiii
izleyin derimmm az güler kafanızı dagıtırsınız canlarr

Canım teste şimdi baktım çok hafif bi ikinci çizgi belirmiş ilki kadar değil ama biraz belirgin allahım hamile olabilir miyim acaba sabah tekrar yapıcım inşallah hamileyimdir.. Lütfen benim için dua edin..

canım,çizgi silik de olsa pozitif demek.topikleri okursan görürsün.ikinci çizgi silik çıkan herkes hamişşş.valla bence sizin evde parti zamanıııı....vay bi de biz görsek silik milik 2.çizgiii.

gecmis olsun canim.ben bu arada ismimi degistirdim,dnizgulcin ben

aynen öyle ya ne virüsmüş anlamadım gittti bilmiyorum ki kuzum 19 bat bakalım artık hayırlısı beklemiyorum ama bi işte bi umut

canim cok zor;ben bir de anne ve babasiyla yasadigim icin daha da zor gunlerim oluyor.bir de almanyaya kurulu duzene geldik.artik sen dusun.ne ogrendim biliyor musun onlarin yuzune oynayacaksin.ben normalde icimdeki his ne ise onu hemen yansitan bir nsanim.icimdeki ofke,mutsuzluk,mutluluk ne varsa yuzumden belli olur yani.ama bunu onlar anlamiyor.bir de beni acik sozlu olmamakla sucladilar.ben de onlara karsi oynuyorum.3 maymunu oynuyorum.gulerek lafimi soyluyorum annesine.esime de hep guluyorum.bunu yapmaya baslayali daha 3 gun oldu.o kadar cok sey degisti ki anlatamam.kizginligini yansitma canim,bosver de gec bazi seyleri gorme.sonra yeri gelince guzel bir dille rahatsizligini anlatirsin.

canım,çizgi silik de olsa pozitif demek.topikleri okursan görürsün.ikinci çizgi silik çıkan herkes hamişşş.valla bence sizin evde parti zamanıııı....vay bi de biz görsek silik milik 2.çizgiii.
Canım ikinci çizgi çok sonra çıktı yalnız nerden baksan iki saat sonra.. İnşallah dediğin gibi olur sabah tekrar yapacagım testi bakalım yine. Çıkacakmı ... Birde ben ayın 1 inde yumurtlama günümdü gebelik olsa bile çıkmaması normal dimi ?? Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum artık(

canım bozma moralini,benim 15 gün geçti hala yok, adet belirtimde yok 4gün geçmisken kan testi de yaptırdım ondada çıkmadı, yarın doktora gidecegim dualarınızı eksik etmeyin lütfen

anammm çok heyecanlı senin durumun.allah yardımcın olsun.güzel kokulu bebişinin haberini alalım tez elden.emi annesiii??

İnşallah öyle okur Canım inşallah hamileyimdir Rabbim hepimize nasip eyler inşallah .. Dua edelim birbirinize lütfen kimin duasının kabul olacağını ancak Rabbim bilir...

anammm çok heyecanlı senin durumun.allah yardımcın olsun.güzel kokulu bebişinin haberini alalım tez elden.emi annesiii??

randevum 9da canım eve gelir gelmez sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım, insallah güzel haberlerle gelirım,aslında biraz korkuyorum olumsuz olursa diye ama korkunun ecele faydası yok :)

canım,umudunu kırmak istemem ama ben silik çizgi hemen çıktı sandım.silik çizgi ilk 10dk da çıksaydı kesin hamileydin ama seninki 2 saat geçmiş.bende de geçen aylarda olmuştu.önce negatif çıktı.sonra gece yatacakken testi vedalaşıp çöpe atim dedim.baktım 2.çizgi çok silik olarak belirmiş.o kadar heyecan yaptım.sabaha tırt oldum ( hüngür hüngür.şu da var daha senin için çok erken.bikaç gün daha bekle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…