- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.001
çokkkk üzgünüm karnıma agrı girdi ve devam ediyo çok çokk hafifi pembe bir akıntı selpak koydum bakcam yine ama benim adet böyle başlamazdıki ve erken
yapma ya dur bakalım gerisi gelmez belki hemen üzme kendini..
çalışıyorum canım öğretmenimokuldayım ama öğrenci yok ve öğrencisiz bir sınıfta oturuyorum...sen çalışıyor musun serap ..gerçi ben çalışıyorum ama bende patlayacağım sıkıntıdan :)
ayy böyle başlamaz adetim hiç böyle olmadıki önce muhakkak kahve gelir benden ve 3 yada 2 gün önce gelirdi.karnım çok ağrıyo acayip bir sancı bakacam tekrar birazdan
çalışıyorum canım öğretmenimokuldayım ama öğrenci yok ve öğrencisiz bir sınıfta oturuyorum...
reglinde düzensizlik yoksa canım yerleşme kanaması olabilir bilgine...veya yumoşların çatlamasında da gelebiliyormuş. biliyor musun yumurtalarının çatladığı zamanı...geçti mi yumoş zamanın...
ayy böyle başlamaz adetim hiç böyle olmadıki önce muhakkak kahve gelir benden ve 3 yada 2 gün önce gelirdi.karnım çok ağrıyo acayip bir sancı bakacam tekrar birazdan
tatil moduna erken girmişler...
yımırtladığın tarihi biliyor musun farkettin mi? bak kişiden kişiye değişir bu tarih kanamam pembe ve lekelenme şeklindeyse ve devam etmezse yerleşme olabilir...bebişin yer ediyordur rahminde temizliyor yerini yani...ağrı birden girdi hiç bişeyim yokken düzenlidir en fazla 2 gün önce gelir ama böyle gelmez önce kahve sonra kırmızılar ve ağrı
:)))) anaokulu değil o zaman değil mi ?
yok sınıfçıyım ben...
yımırtladığın tarihi biliyor musun farkettin mi? bak kişiden kişiye değişir bu tarih kanamam pembe ve lekelenme şeklindeyse ve devam etmezse yerleşme olabilir...bebişin yer ediyordur rahminde temizliyor yerini yani...
[/QU
17 siydi öyle hatırlıyorum pembe çok acık renkde çok az
yımırtladığın tarihi biliyor musun farkettin mi? bak kişiden kişiye değişir bu tarih kanamam pembe ve lekelenme şeklindeyse ve devam etmezse yerleşme olabilir...bebişin yer ediyordur rahminde temizliyor yerini yani...
[/QU
ayy hadi inşallah yerleşmedir..karın ağrın ne durumda onun olmaması lazım aslında..sızı şeklinde mi şiddetli mi?
ayy hadi inşallah yerleşmedir..karın ağrın ne durumda onun olmaması lazım aslında..sızı şeklinde mi şiddetli mi?
sızı şeklinde tüm kasıklarımda ve belimde şimdi yine baktım pembe açık((
sorma beterler...ama seviyorum mesleğimi...hee ilkokul anladım ne güzel bir mesleğin varmış..gerçi şimdiki öğrenciler bizim öğrenciliğimizdeki gibi değil gördüğüm kadarıyla ...zor yani işiniz..Allah kolaylık versin..
pembe olmasına birşey diyemem ama benim diğer hamişlikte battan 2 gün önce lekelenmem oldu rüya gördüm kalktım tetst yaptım ikinci çizgi çıkmıştı. dr yerleşme kanaması dedi.
sızı şeklinde tüm kasıklarımda ve belimde şimdi yine baktım pembe açık((
hmm anladım cnm bekleyeceksin yapacak bişey yok eğer adetse bugün sökülür zaten eğer değilse bu şekilde devam eder kan testi falan yaparsın olmadı..inşallah gerisi gelmez..
pembe olmasına birşey diyemem ama benim diğer hamişlikte battan 2 gün önce lekelenmem oldu rüya gördüm kalktım tetst yaptım ikinci çizgi çıkmıştı. dr yerleşme kanaması dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?