- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.021
ağrı bir artıyo bir azalıyo galiba adet gibi(( şu ana kadar beyaz akıntım vardı anlamdım
sızı şeklinde tüm kasıklarımda ve belimde şimdi yine baktım pembe açık((
Bi çıktım neler olmuş. NESRİN'İM DURUMUN NE CANIM..:26:
Bi çıktım neler olmuş. NESRİN'İM DURUMUN NE CANIM..:26:
birden bir ağrı girdi karnıma bişeyim yoktu pembe akıntım oldu şimdide devam ediyo yine bakmaya gidiyorum
birden bir ağrı girdi karnıma bişeyim yoktu pembe akıntım oldu şimdide devam ediyo yine bakmaya gidiyorum
ayyy.. inşallah pembiş pembiş devam eder.. günündende önce geldi belki gerçekten fasulye yerleşmesidir. inşallaaahhhh yerleşmedir...
karnında ki sancı kasıkalrına batma şeklinde oluyorsa korkma canım olur o sancılar benim ayağıma bile vuruyordu ağrısı...
evet aynen serap bacaklarıma vuruyo şimdide açık kahve gelmiş ümitlenmek istemiyrumya
tamam canım haber ederim
Canım inşallah bu belirtiler bebiş içindir yeni gördüm yoktum pc de
inşallah canımya çok eerken geldi ve birden sancıyla oldu ümitlenmek istemiyorum en iyi sonuc sabah belli olur artarsa adet((
birden geldi dimi canım.. yoksa başlamadan önce ağrı filn oldumu..
Doğru sabaha artıkBu gece ismini anarak dua edicem sana canm Allah gönlüne göre versin
ağrı oldu birden karnıma bir sancı girdi hatta burayda yazdım tabloyla ilgili konuşurken birden karnım ağrıdı gitim baktım pembemsi leke şimdide açık kahve.bu zamana kadar adetim hiç böyle olmadı.önce kahve gelir sonra kırmızı ağrım olurdu pazar test yapacaktım güya
inşallah pazara kalmaz da yarına öğreniriz hamilelik haberini alırız kuzum.. Allah'ım şu mübarek günde versin bebeğini...
hadi bakalım hayırlısı adet ne zaman ?
nesrin nasıl hissediyosun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?