- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.041
kötüüü ağrım var ayyy kesin adet bu birazdan bakacam yine birden şok oldum görünce beklemiyordum öncesinde belirtide vermedi dur bi gidp bakayım
kötüüü ağrım var ayyy kesin adet bu birazdan bakacam yine birden şok oldum görünce beklemiyordum öncesinde belirtide vermedi dur bi gidp bakayım
ins bebektir adet degildir canim. Bu mubarek gunde bu topikteki tum umutla bekleyen bayanlar ve digerleri icin dua edelim. Ellerimizi goge hayirli evlat, saglikli evlat icin kaldiralim bence hepimiz..
ben kaçar canlar herkeze dua edecm bu gece allahım gönlünüze göre versin iyi akşamlar öptüm
ben kaçar canlar herkeze dua edecm bu gece allahım gönlünüze göre versin iyi akşamlar öptüm
canım sana sebep girdim ama girmemişsin var mı bir gelişme yaz olur mu?evet aynen serap bacaklarıma vuruyo şimdide açık kahve gelmiş ümitlenmek istemiyrumya
şimdi rombikcim bu karışımın bende şöyle bir hikayesi var ; ben 5.tedavimde hamile kalabildim. 5.tedaviye kadar hiçbirşey denemedim yani tıbbi olmayan..sonra bu sitede bu karışımı duydum ve son tedavimde denemeye karar verdim..Tedaviye adetimin 2.ya da 3.günü başlanacaktı bende bu karışıma o gün başladım. Ufak bir kahvaltı tabağına balı doldurdum. Göz kararı çörek otu ekledim..sonra 1 çay kaşığına yakındı sanırım tarçın ekledim. Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı transfer günüme kadar yedim..ilk tüp bebekde dondurulacak sayıda embriyom kalmazken bu sefer 12 tane dondurulacak embriyom kalmıştı. Yumurta kalitesini ve embriyo kalitesini inanılmaz arttırmıştı. Bence sizde adetinizle birlikte başlayın bu karışıma..daha sonra yumurtlama gününüzden sonra da 1 hafta kadar ananas yiyin..ben onu da ymiştim..ananasda da embriyoların tutunmasına yardımcı olan bir madde varmış ve sonuç harikaaaa...işte böyle bana ikisinin de çok faydası oldu..doğanın mucizeleri işte..denemekten birşey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız ben kazandım..
beni dee eklermisinzzz..inş bu tablodaki herkes hamiş olur yazıyorum bat 23 Şubat[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]29 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hadi kızlar bol bebeiş topiği olsun hayırlısıyla
günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı((
Günaydın canım hayırlısı olsun üzülme lütfen vakti saati vardır bekliyodur bebiş
üzülmüyorum canım sadce gününden önce oldu beklemiyordum tuhaf başladı
Hayırlısı canm,kaç yıllık evlisin
6 aylık canımda benim hikayem farklı bu 2 ci evliliğim 5 sne çocuk tedavisi gördüm olmadı 4 ay önce bir düşük yaptım.kendiliğinden oldu doktorların olmaz raporu vermelerine karşı.
Hmm Rabbim tez vakitte nasip etsin canım bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?