- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.061
aminn canım 23 şubat oldu bat :)[/QUOT
İlgimiz artık sıradaki en yakın Bat olan kişiye :)
aminn canım 23 şubat oldu bat :)[/QUOT
İlgimiz artık sıradaki en yakın Bat olan kişiye :)
ilgimiz derken yanlış anlamada bu sanki şey gibi oldu sen oldun sıradaki gelsin
ilgimiz derken yanlış anlamada bu sanki şey gibi oldu sen oldun sıradaki gelsin
Hayır öyle demek istemedim yani sevincini paylaşacağımız anlamında
Elsinore yanıtın için teşekkür ediyorum..doğru anlamışmıyım şimdi benim bugün adetimin 1.günü, yarın yani 2.günü bu ballı tarçınlı çörek otunu aç karna yiycem yumurtlama günüme kadar,yumurtlama döneminden sonrada ananas yiyorum demi..ayy kusura bakma mala bağladım bugün öyle sinir bozucu şeyler yaşadaımki anlatamam yol boyu sinirden ağladım şekerini kaybetmiş çocuklar gibi..o yüzden oku oku basmıyo kafam aptallaştım doğru anlamışım demi böyle yapıyorum? inş banada yardımı olur..
kızlar adetime 10 gün var. ancak bende 3-4 gündür aşırı bir ateş hali var genelde çok üşürdüm, şimdi üşümüyorum hatta yanıyorum :) belimin ve kasıklarımın sol tarafında genel olarak bi ağrı var... aşırı bi şişkinlik hissi, kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum, çok nadirde yemekten sonra mide bulantısı oluyor... sizce bunlar belirti olabilir mi, umutlanmak istemesem de içimdeki sese engel olamıyorum... ama eğer olmazsa diye de çok korkuyorum...
günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı((
cnm adetine daha 10 gün varmış bu belirtiler yumurtlama belirtisi de olabiliyor..iyi değerlendirin derim ben :)
günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı((
benim umudum kalmadı sesgi inşallah sen mutlu haberi verirsin
benim umudum kalmadı sesgi inşallah sen mutlu haberi verirsin
Nesrin umudunu kaybetme arkadaşım elbet rabbim bize de güzel bebekler verecek.
senden sonra benimde umudum kesildi ama birlikteydi ya yumurtlama günlerimiz çok heveslendiydim ben bu ay.. dün de sağ kasığımda sızlama gibi ağrı oldu.. benimkide gelir gibi belkii
senin gününm yarın deyilmi canım umudunu yitirme bak sen ben gördümde yitirdim sen niye şimdiden karamsarlığa düşüyoeun kız
evet yarın ama pazar günü yapcaktık ya beraber.. artık ben kendim c.tesi yaparım.. sizler yoksunuz demi c.tesi günü
?
yokuz canım pazartesi ögrenirim anca inşallah güzel haber veririsin
inşallah ama belkide direk pazar günü yaparım belli mi olur gelir filn beklemiş olurum.. eğer varsa da zaten c.tesi günü yaptığımdada çıkar demi
adetinde gecikme yoksa çıkar canım artık topikde bir hamile adayımız olsun
aaaa hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?