şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

evet cnm gayet doğru anlamışsın hadi yarasın :)

cnm adetine daha 10 gün varmış bu belirtiler yumurtlama belirtisi de olabiliyor..iyi değerlendirin derim ben :)

yapma ya öff be neyse cnm hayırlısı ne ise o olsun yapacak birşey yok denemeye devam elbet olacak...

GÜNAYDIN CANIM... yani hala kırmızıya dönmediyse umut var diyebilirmiyiz. sen dikkat et bak kendine yormamaya çalış kendini ani hareketler yapma.. geçen gebeliktede erken gelmiş aynı bugün ki gibi belkim yine aynısı olur bunu bilemeyiz ki.. İnşallahta öyle olur.. zaten bugün rengi belli olur .. Hadi hayırlısı kuzum...

senden sonra benimde umudum kesildi ama birlikteydi ya yumurtlama günlerimiz çok heveslendiydim ben bu ay.. dün de sağ kasığımda sızlama gibi ağrı oldu.. benimkide gelir gibi belkii

senin gününm yarın deyilmi canım umudunu yitirme bak sen ben gördümde yitirdim sen niye şimdiden karamsarlığa düşüyoeun kız

senin gününm yarın deyilmi canım umudunu yitirme bak sen ben gördümde yitirdim sen niye şimdiden karamsarlığa düşüyoeun kız

evet yarın ama pazar günü yapcaktık ya beraber.. artık ben kendim c.tesi yaparım.. sizler yoksunuz demi c.tesi günü
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…