şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben de evlenince kilo aldım kızlar. 34 bedenden 36 ya çıktım. neyse ki kötü durmuyor. boyum 1.60 kilom 52.

ben de evlenince kilo aldım kızlar. 34 bedenden 36 ya çıktım. neyse ki kötü durmuyor. boyum 1.60 kilom 52.

herkes evlenince kilo almış demek ki ..ama 36 beden gayet ideal 34 de çok zayıfmış gerçekten..hem az kiloyla hamile kalmak her zaman iyidir vermesi çok kolay oluyo..ben hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 60...ama tabi ben biraz sırık sayılırım boyum 1.74 :))

herkes evlenince kilo almış demek ki ..ama 36 beden gayet ideal 34 de çok zayıfmış gerçekten..hem az kiloyla hamile kalmak her zaman iyidir vermesi çok kolay oluyo..ben hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 60...ama tabi ben biraz sırık sayılırım boyum 1.74 :))

sen idealsin bence canım...ben az daha alsam balık ete doğru gidiyorum...çocukken bir sürü doktora gittik. hayatım boyunca hep zayıftım. hatta 1.60 boya 38 kilo olduğum dönemlerim oldu ünivdeyken. ama evlendiğimden bu yana düzenli alıyorum:)

29 canım daha batım benden önce siz varsınız sadece şimdi yumurtlama belirtim var :))) kendimi tavuk gibi hissettim

merhabalar bende beklıyorum allahım isteyen herkese o güzel duyguyu nasıp etsın dıyorum ve bırsey danışcam yumurtlama belirtılerınden bahsetmıssın canım nasıl anlıyorsun o dönemi banada yardımcı olurmusun benım adetlerım duzensız o yuzden tarıhlere pek guvenemıyorum :(

sen idealsin bence canım...ben az daha alsam balık ete doğru gidiyorum...çocukken bir sürü doktora gittik. hayatım boyunca hep zayıftım. hatta 1.60 boya 38 kilo olduğum dönemlerim oldu ünivdeyken. ama evlendiğimden bu yana düzenli alıyorum:)

aynen çocukken bende hep vitaminler falan içerdim hatta üniversiteye giderken bende kilo yapıcı şeyler aldığımı hatırlıyorum eczaneden..aman sonradan da işte doğumdan sonra da biraz olan göbeğim gitsin diye spora bile gittim :) kendime şaşırıyodum hayatım boyunca kilo almaya çalıştım şimdi de spora gidiyorum diye..gerçi ben spora göbeğimi biraz eritip sıkılaşma amaçlı gittim yine de öyle fazla bir kilom yoktu..ama ne varsa şu evlilikte varmış gerçekten ondan sonra kilo eldım bende :))

Back
X