- Konu Sahibi nesrin6868
selam kızlar...nasıl uykum var anlatamam...ne kadar erken yatsam o kadar uykum geliyor.
çok uyumakda iyi deyil gün boyu sersem gibi oluyorsun yattıkca yatası geliyor insanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...nasıl uykum var anlatamam...ne kadar erken yatsam o kadar uykum geliyor.
burdayım canım yedim sen yedinmi :)
yedim hemde 3 tabak dolusu :)))
ondan sonra çoraplarım sıkıyo sıkar tabi çoraplar ne yapsın :))
3 tabakmı :))) maaşallah
evet ama geç yedim zaten saat 9 buçuktu yediğimde :)
yaaa... 62 kiloyum ama daha :)) sadece birazcık ayva göbüşüm var :)) çorapların lastğini geniş yapsınlar banane :))
yaaa... 62 kiloyum ama daha :)) sadece birazcık ayva göbüşüm var :)) çorapların lastğini geniş yapsınlar banane :))
62 kiloyum ama daha derken sanki kilo lamda bir hedefi varda :))
hee boyun uzun o zaman ...
çok zayıftım ama biliyomusun.. 52 kiloydum evlenmeden önce :) 8 ayda 10 kilo nasıl ama :)))
süper :))) ama dikkat et sonrasında fazla kilolarını vermeye çalışmada
ben de evlenince kilo aldım kızlar. 34 bedenden 36 ya çıktım. neyse ki kötü durmuyor. boyum 1.60 kilom 52.
yapı olarak fazla almaya müsait değilim zaten artık bi kaç senede 62 kiloyla giderim heraldedikkat ediyorum inşallah aşırıya kaçmaz :)
herkes evlenince kilo almış demek ki ..ama 36 beden gayet ideal 34 de çok zayıfmış gerçekten..hem az kiloyla hamile kalmak her zaman iyidir vermesi çok kolay oluyo..ben hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 60...ama tabi ben biraz sırık sayılırım boyum 1.74 :))
belli belli çok dikkat ediyorsun gerçekten..dikkat etmeseydin 5 tabak giderdi o salata :))
29 canım daha batım benden önce siz varsınız sadece şimdi yumurtlama belirtim var :))) kendimi tavuk gibi hissettim
sen idealsin bence canım...ben az daha alsam balık ete doğru gidiyorum...çocukken bir sürü doktora gittik. hayatım boyunca hep zayıftım. hatta 1.60 boya 38 kilo olduğum dönemlerim oldu ünivdeyken. ama evlendiğimden bu yana düzenli alıyorum:)