- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.521
insallah gonlune gore haber alirsin. bir de ben bisey soracagim. bat e anlama geliyor.ben hic bunlari ogrenmedim![]()
Beklenmeyen Adet Tarihi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah gonlune gore haber alirsin. bir de ben bisey soracagim. bat e anlama geliyor.ben hic bunlari ogrenmedim![]()
ama babane bır kadını hamama goturdu 10 yıl çoçugu olmadı ondan snra hamiş kaldııı![]()
aynen aynen kesinlikle fazla sıcak olmasın duş ...
kesinlikle hiçbir farkı olmuyo..ısıtacağım zaman tencereyle ısıtmıyorum yiyeceğimiz kadar ısıtıyorum o yüzden tenceredeki taze kalıyor aksi halde akşam eve gidince yapmam mümkün değil kızdan dolayı..valla çok rahat oluyor tavsiye ederim..akşam bir de yorgun argın yemek düşünmek zorunda kalmazsınız..
bunu sölim eşime acaba birlikte olmadan soğuk suyla duş alsa fayda edermiiii![]()
ben ilac kullanamiyordum korunmak icin.esim dikkat ediyordu.biraz zaman gecince cocuk dusunuyorduk cunku.ona gore cok minik bir ihtimal.emin de olamiyor aslinda.benim de pek bilgim yoktu.ben de emin olamadim o yuzden.:26:
bunu sölim eşime acaba birlikte olmadan soğuk suyla duş alsa fayda edermiiii![]()
tesekkur ederimBeklenmeyen Adet Tarihi canım
bat beklenen adet tarihi,bende burda duydum ilk bilmezdim böle şeyleri
inş cnm saol
sende benim gibi ilk ay umutla test yaptım 0 goruncebole kaldım 6 aydır bendede yokkk
![]()
Evt ya eve gidip her akşam yemek zor oluyor,bende bu yöntemi yapayım
hmm şu anda düşünmüyorsunuz yani korundunuz hep anladım..acaba olmuş olabilir mi eşimin korunmasına rağmen diyorsun..ya olabilir bazen bir damlası bile yetebiliyor :)) her ne kadar bize uğramadıysa öyle ihtimaller :)
ya kadına zararı olup olmadığını bilmiyorum ama erkeğe kesinlikle zararlı netten de bakabilirsin spermleri öldürdüğü ve kısırlığa sebep olduğu bilimsel bir gerçek yani...
2 saat önce kahve içir :))
Bu kahve icme meselesini bende burda ogrendim:))gece calismalar varsa 2 saat once icicek dimi canim?:))sekerli sekersiz farkeder mi kiii:)))
sen git de eşin girmesin cnm sıcak kesinlikle spermleri öldürüyor bilginiz olsun..çok sıcak duş almasınlar ve kesinlikle diz üstü bilgisayarları adı üstünde diye kucaklarında tutmasınlar :)
Bu kahve icme meselesini bende burda ogrendim:))gece calismalar varsa 2 saat once icicek dimi canim?:))sekerli sekersiz farkeder mi kiii:)))
kahve sevmiokiii içmezzz ama muz yedırıorum bol bol badem fındık kecı boynuzu pekmezi2 saat önce kahve içir :))
hehehehe olurmu olurrrkız bu sefer de üşütme adamı :)) sıcaktan kaçınsın yeter :)
aynen, benden çok eşim aslında
olur cnm 5-6 ay neki,
ama keşke diyorum bu kadar ertelemeseydım,
2,5 yıllık evliyız gezelim tozalım dedık düşünmedik hiç,
eşimde bende bi sorun yok alhtan butun testleri yaptırdık o yönden içim rahat,
bekliyoruz bakalım, allahım ne zaman kısmet ederse![]()
evet biz de ondan supheleniyorum ve ben cok heyecanliyim.adet olursam uzulecegim gercekten![]()