şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

seninki çok erken öğrenildiği için öle çıkmıştır ben bat dan 3 gün sonra bu değeri gördüm , bakalım doktor cumartesi çağırdı beni ona göre belli olur o gün , Rabbim hayırlısını versin hepimize , Allah yardımcımız olsun ne diyelim .....

kalp atışlarını da sağ salim duyarız inşallah cnm...

Dun adet oldum canim
Kocise anlattim ruyayi tabiri de guzel bir kiz bebekmis dedim
Diyoki sen bu ruyalari kasitli goruyosun beni kandirmak icin
:)
Bisey sorcam ben bi kadin dogumcuya genel muayne icin gitmek istiyorum ne zaman gitmrliyim?

Canım adetin 2. günü hormaonlara bakılıyor bide çatlayan yumurta varmı yokmu vs. diye... ama smear testi kültür detaylı rahim muayenesi enfeksiyon vs. kontrolu yaptırcaksan adetli olmaman gerek..

güzel haber verirsin bugun halay çekesim var şöyleee doya doya

yapılıyo canım

akşama olmazsa test yaparım ... bugün adetim geçeli 5 gün oldu ... 31 gün periyodum. bakalım hayırlısı:1:

1. sınıfları da okutuyorum birz zor olacak ama eğer hamileysem.. olsun artık :)

Son düzenleme:
çiçeği burnunda hamiş arkadaşlar , benim kasıklarımda ağrı var normal mi sizd de oluo mu ?

Oluyor canım normall su iç bol bol hafifletiyor

bende de var cnm 3-4 gün adet olcak gibiyim.. solda da çatlamamış yumrta var taaa bacağıma vuruyor ağrısı.. kan glmedikçe korkma cnm doktorum öyle dedi kuşum normal herkeste olmuş

kalp atışlarını da sağ salim duyarız inşallah cnm...

insan huzursuz oluo ne garip bir duygu bu di mi :49: Allah hepimize sağlık kucağımıza almayıda nasip etsin....

güzel haber verirsin bugun halay çekesim var şöyleee doya doya

canım inşallah bi hayırlısıyla sonucu alsam halay roman havası ne varsa döktürürüz :)
yapılıyo canım

canım inşallah bi hayırlısıyla sonucu alsam halay roman havası ne varsa döktürürüz :)

kızlar selam geçmişi okuyamadım ama yeni hamile haberlerimiz varmış çook sevindim gözünüz aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah...hamile olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin..

Back
X