- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.821
çiçeği burnunda hamiş arkadaşlar , benim kasıklarımda ağrı var normal mi sizd de oluo mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sağlık ocağından geldim şimdi sonuçlar öğleden sonra çıkçak dua edin ne olur ihtiyacım var..
kızlar sağlık ocağında hamilelik testi yapılıyor mu
seninki çok erken öğrenildiği için öle çıkmıştır ben bat dan 3 gün sonra bu değeri gördüm , bakalım doktor cumartesi çağırdı beni ona göre belli olur o gün , Rabbim hayırlısını versin hepimize , Allah yardımcımız olsun ne diyelim .....
Dun adet oldum canim
Kocise anlattim ruyayi tabiri de guzel bir kiz bebekmis dedim
Diyoki sen bu ruyalari kasitli goruyosun beni kandirmak icin
:)
Bisey sorcam ben bi kadin dogumcuya genel muayne icin gitmek istiyorum ne zaman gitmrliyim?
güzel haber verirsin bugun halay çekesim var şöyleee doya doya
yapılıyo canım
eevt cnm süzüp öğünlerden 15 dk. iç inciri yemene gerek yok cnm at gitsin :))
çiçeği burnunda hamiş arkadaşlar , benim kasıklarımda ağrı var normal mi sizd de oluo mu ?
canım hormonlarına yumurtalıkların gelişimine baktırmak istiyosan adetinin 3 günü git
akşama olmazsa test yaparım ... bugün adetim geçeli 5 gün oldu ... 31 gün periyodum. bakalım hayırlısı![]()
kızlar sağlık ocağında hamilelik testi yapılıyor mu
Himm yani yarin gitmem lazim tesekkurler
canım benim Rabbim her isteyene nasib etsin ..... Güzel haberlerini bekliyoruz , hayırlısı olsun![]()
canım ınsallah hamılesın rabbım cabalarını dualarını bos cevırmez ınsallah
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Oluyor canım normall su iç bol bol hafifletiyor
bende de var cnm 3-4 gün adet olcak gibiyim.. solda da çatlamamış yumrta var taaa bacağıma vuruyor ağrısı.. kan glmedikçe korkma cnm doktorum öyle dedi kuşum normal herkeste olmuş
kalp atışlarını da sağ salim duyarız inşallah cnm...
güzel haber verirsin bugun halay çekesim var şöyleee doya doya
canım inşallah bi hayırlısıyla sonucu alsam halay roman havası ne varsa döktürürüz :)
yapılıyo canım
canım inşallah bi hayırlısıyla sonucu alsam halay roman havası ne varsa döktürürüz :)