şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

cnmm hamilelik düşündüğün sürece her gün kullanmanda fayda var... bazı gebeliklerde belirti olmadığı için gebelik sırasnda bi sakatlık yaşanmaması açısndan çok önemliymişşş

tşk.ler canm Allah razı olsun hepimizden benim dana ya okutiyim de rahatlasın bişeyi 3 ağızdan duymassa hayatta inanmaz oda böyle naparsın :9::9:

selam kızlar ben hamilyim galiba yaaaa
dün akşam durup dururken canım kek çekti, normalde üşenirim bir dünya düşünürüm yapsammı yapmasammı, bir baktım kekin yarısına gelmişim hiç farkında değilim nasıl bir istek nasıl bir hız :1:

insallah oyledir kuzum ya senin icin de bir halay cekeriz :64: :64:

sen yinede kendini fazla kaptirma cunku eger degilsende husrana kapilmayasin

selam kızlar ben hamilyim galiba yaaaa
dün akşam durup dururken canım kek çekti, normalde üşenirim bir dünya düşünürüm yapsammı yapmasammı, bir baktım kekin yarısına gelmişim hiç farkında değilim nasıl bir istek nasıl bir hız :1:

inşallah hamilesindir günün geçtimi benim dündü ama gelen giden yok

kizlar midem bulaniyor belim cok agriyor, karnim agriyor heran adet olcakmissim gibi bat 17 subat
benim regl belirtileri bunlar :14:

çok benzio belirtiler tatlım yaa:(( üzme kendini... daha 5 gün var bat a sıkıntı yok gelmicek o kırmızılaaarrrr o kadarrr:)))) dirayetli olmaya çalışalım kızlarr moral çok çok önemlii.. baksanızaa moral sayesnde ne hastalıklar atlatılıo... rahat olup bu konuda birbrimizi desteklemeye devam etmemz lasımmm.....

her gün heycan her gün atraksiyon:)) bat ı yaklaşanların heycanını paylaşıorz işte cnmmm sennde az kaldı bildğim kadaryla... bekleyiş nasıl gdio? sıkılıomusun? inşallah güzel haberler alırızzz umutlarımızz çoğalırrr:)

eet cnm az kaldı sn 5 gün falan ama bn iyiyim ara ara aklıma gelio bu ay rahat olucam dedm kendi kendime belirtide yok cok biras tatlı istegim basladı ve gögüslerim hassaslastı bunlar reglidede hamileliktede olur dediler bnde bekliyorum işte cnmm:16:

Kizlar adetim geceli 5 gun oldu demistim test aaldim ama sabah yapayim diyorum. daha iyi sonuc verir demislerdi. siz ne dersiniz

Kizlar adetim geceli 5 gun oldu demistim test aaldim ama sabah yapayim diyorum. daha iyi sonuc verir demislerdi. siz ne dersiniz

sabaha yapsan sonucun kesinliği artar;amma velakinnn ben olsam şimdiye çatlamıştım meraktan.ya şimdi de yap sabah da yap ne olacak?vee güzel haberler ver bizeee.

herkese merhaba ve en kısa zamanda hayırlı hamişlikler.bu arada sat 21 ocak beklenmeyen at 21şubat.istemiyorum seni kırmızı kışşşt gelme kışşşt!

herkese merhaba ve en kısa zamanda hayırlı hamişlikler.bu arada sat 21 ocak beklenmeyen at 21şubat.istemiyorum seni kırmızı kışşşt gelme kışşşt!

tabi ekleriz cnm hoşgeldin topigimize..
listeyle nesrin ilgileniyo oda gündüzleri burada olur yarın tekrr hatırlatırsan ekler seni o listemizee..enkısa zamanda bebegine kavusursun inş..:16:

sabah yaparım artık bakalım. ilk bebekte de 7 gün bekleyip yapmıştım. çift çizgiyi görünce çok ağladım duygulanmıştım.

tabi ekleriz cnm hoşgeldin topigimize..
listeyle nesrin ilgileniyo oda gündüzleri burada olur yarın tekrr hatırlatırsan ekler seni o listemizee..enkısa zamanda bebegine kavusursun inş..:16:

tşk tatlım.inşş rüyalarım gerçek olur.1,5 yıldır bekliyorum;ama eşimle 1 sene ayrı illerdeydik.pek verimli geçmedi yani çalışmalar:)5 aydır düzenli gidiyor diyelim.küsmezsek tabi:))inadına yumurtlama zamanında kavga çıkıyor yaa:((

tşk tatlım.inşş rüyalarım gerçek olur.1,5 yıldır bekliyorum;ama eşimle 1 sene ayrı illerdeydik.pek verimli geçmedi yani çalışmalar:)5 aydır düzenli gidiyor diyelim.küsmezsek tabi:))inadına yumurtlama zamanında kavga çıkıyor yaa:((

hoşgeldinnnnnn canım
küsme canım sende tut kendini yap çocuuu acısını sonra çıkartırsın :1:

bizimde öyle cnm yumurtlama zamanımda illa tartısmalar oluyo ama ynede degrlendirmek lazım hersey :emir_bebek::emir_bebek: için cnmm:16:
:16:

Back
X