Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Çok sevindim canım adına sağlıkla gelsin insalah

Ben de aralıkta düşük yaşamıştım o zaman da hamileliği hiç anlamamıştım hiç bir belirti yoktu akıntı haricinde

Ben de aralıkta düşük yaşamıştım o zaman da hamileliği hiç anlamamıştım hiç bir belirti yoktu akıntı haricinde
Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah canım
Şimdi 3 gün kaldı bugün bitti 2 gün kaldı :)
hiç bişey kalmamış canım inşallah hamilesindir ama olmazsada üzülme bidahaki ay tekrar haber ver mutlaka test yapınca

Aynen kafaya takmıyorum zaten:) akışına bıraktık zaten ilişki de adetten sonra bir hafta oldu yumurtlama gunu bile denk değildi belki :)) ondan sonra olmadı çocuk için ilişkiyi yaşamak istemiyorum istekle olsun istiyorum bu ay gelmezse hayırlısı önümüzde ki ay :)

Valla bel ağrısı gün de bir iki kere kaşık ağrısı oluyor bazen bakıyorum akıntı olmuş sabah birde akşam öyle başka goyusler sis ağrı yok ama
Anladim canim ins hamilesindir benim gunluk bir damla anca akinti geliyor gogusler sis bide ates basiyor o kadar belde kasikta hic agri yok

Anladim canim ins hamilesindir benim gunluk bir damla anca akinti geliyor gogusler sis bide ates basiyor o kadar belde kasikta hic agri yok
Hayırlısı olsun canım benim zten bu ay fazla beklentim yok önümüzdeki ay inşallah Yumurtalama günü olur ilişki:) ben anlamıyorum pek yumurta günlerini

Aslinda ben kasik agrisiyla ve akintiyla anliyorum ama bu ay telefondaki programla benim tahminim tutmadi bakalim hangimizin ki dogru

Aslinda ben kasik agrisiyla ve akintiyla anliyorum ama bu ay telefondaki programla benim tahminim tutmadi bakalim hangimizin ki dogru
Benim değil zaten takvim gösterdiği gün olmamıştı çünkü akıntı falan ben hiç dikkat etmedim bundan sonra bakarım ama dikkat ederim

Benim değil zaten takvim gösterdiği gün olmamıştı çünkü akıntı falan ben hiç dikkat etmedim bundan sonra bakarım ama dikkat ederim

Demek ki her ay yumurtlama gunu degisebiliyor onu belirtilerden kendimiz takip etmeliyiz bu ay bide sogan kurune baslayacam bakalim
Valla ben çocuk istediğimde doktora gittim rahim herşey temiz çıktı sadece yumurta tembeligi var dedi folik asit verdi onuda unutuyorum hep kullanmayı:))) akışına bırakıyorum birşey içmedim yumurta tembeligi için

Bende evlendikten bir ay sonra kontrol amacli herhangi bir sorun var mi diye gittim cok sukur bisey yok dedi allattan muayene etti hersey gayet guzel dedi bisey olsaydi soylerdi herhalde demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…