- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Amin canım üzme tatlı canını bak oğlun varmış Allah bağışlasın ona yoğunlaş başka şeylerle ilgilen bende iki ay önce kimyasal geçirdim geçen ay dr umuz acayip umutluydu ama olmayınca olmuyor bu ay saldım derslere odaklandım kendime kıyafetler dikiyorum zaten bu ay çok yoğun yatılı misafir ağırlamakla geçti kafam hep doluydu ve ilk defa bebekle ilgili ağzımı bile açmadım hiçbir konuda kısmet deyip beklicem artık seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah ☺☺selam kızlar bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim geçen ayda bat beklenenden 3 gün önce gelerek beni üzdü bu ay bakalım sağlıkla kavuşuruz inşallahC CilekRecelim bende bu ay gün takip etmiyecem bu ay artık 10. ay oldu resmen işkenceye dönüşüyo yakınlaşmamız hep aklımda acaba bu sefer amaan demeye çalışacam moralim çok düşük toparlanmam gerekiyo bana ihtiyacı olan bir oğlum var bunu biliyorum ama işte bu sıralar böyle sıkıldım sanırım hayırlı haberler alalım inşallah
En güzelini yapmışsın beyinimizin boş olması lazım ilk önce sorma gelsin bebişlerBende bu ay herşeyi oluruna bıraktım doktora gitmedimmm soğan suyu içmeye çalıştımmmm şu şu günler önemli demedim ne zaman istersek o zaman yakınlaştık saatlerce yatmadım hatta hemen kalkıp içeri gidip tv izledimbat a 8 gün kaldı hayırlısı bakalım olmazsa da kafaya takmıicam artık bebeğimiz hayırlısıyla geleceği günü bekliyordur
Ay inşallah inşallllaaaaaaahhhhh☺En güzelini yapmışsın beyinimizin boş olması lazım ilk önce sorma gelsin bebişler
En güzelini yapıyorsun canım benim Allah gönlüne göre en tez zamanda verirBende bu ay herşeyi oluruna bıraktım doktora gitmedimmm soğan suyu içmeye çalıştımmmm şu şu günler önemli demedim ne zaman istersek o zaman yakınlaştık saatlerce yatmadım hatta hemen kalkıp içeri gidip tv izledimbat a 8 gün kaldı hayırlısı bakalım olmazsa da kafaya takmıicam artık bebeğimiz hayırlısıyla geleceği günü bekliyordur
Amin hepimize inşallahEn güzelini yapıyorsun canım benim Allah gönlüne göre en tez zamanda verir
Bat 10 şubat ama 10 şubatta olcanı hiç sanmıyorum mutlaka 2 yada 3 gün önce sonra olur
ay ne güzel sizin batlar gelmiş nerdeyse benim 20 şubatBenim 8 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?