Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Ins olursun canim ama kendini cok dinleme cunku ben gecen ay anladim ki belirtiler tamamen dinlemeyle alakali kimyasal gebelik gecirdigimde hic belirtim olmamisti hamilesin dediklerinde sok olmustuk gecen ay butun belirtileri yasadim uskufra bel kasik ve bas agrisi halsizlik yataga sigamamk ama normal gunumde adet oldum butun belirtiler gitti

T Tekirdagli4259
Yok canım sadece olan şeyleri söyledim takıntılı bir insan değilim valla öyle olsa ilişkiyi ay sonuna kadar denerdim ama adet bitince sadece bir hafta degerlendirdik oda istekle ondan sonra hiç olmadı valla :) o yüzden şansa tutmussa tutmuştur

T Tekirdagli4259 umarım insalah canım
Bende aralıkta düşük yapmıştım bende o zaman hiç belirti yaşamamıştım birde cenaze vardı bide uzun yolculuk yaptım ordan gelince geçmişti günüm 4 gün hava değişimi sanmıştım ama gebelikmis ama düştü işte bir hafta sonra

Bende bu ay herşeyi oluruna bıraktım doktora gitmedimmm soğan suyu içmeye çalıştımmmm şu şu günler önemli demedim ne zaman istersek o zaman yakınlaştık saatlerce yatmadım hatta hemen kalkıp içeri gidip tv izledim bat a 8 gün kaldı hayırlısı bakalım olmazsa da kafaya takmıicam artık bebeğimiz hayırlısıyla geleceği günü bekliyordur

selam kızlar bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim geçen ayda bat beklenenden 3 gün önce gelerek beni üzdü bu ay bakalım sağlıkla kavuşuruz inşallah C CilekRecelim bende bu ay gün takip etmiyecem bu ay artık 10. ay oldu resmen işkenceye dönüşüyo yakınlaşmamız hep aklımda acaba bu sefer amaan demeye çalışacam moralim çok düşük toparlanmam gerekiyo bana ihtiyacı olan bir oğlum var bunu biliyorum ama işte bu sıralar böyle sıkıldım sanırım hayırlı haberler alalım inşallah

Amin canım üzme tatlı canını bak oğlun varmış Allah bağışlasın ona yoğunlaş başka şeylerle ilgilen bende iki ay önce kimyasal geçirdim geçen ay dr umuz acayip umutluydu ama olmayınca olmuyor bu ay saldım derslere odaklandım kendime kıyafetler dikiyorum zaten bu ay çok yoğun yatılı misafir ağırlamakla geçti kafam hep doluydu ve ilk defa bebekle ilgili ağzımı bile açmadım hiçbir konuda kısmet deyip beklicem artık seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah ☺☺

Bir iki gün öncesine kadar aol kaşığı da hafif hafif sancı oluyodu ama ilk defa bugün sağ kasığımda da oldu bende pko vardı ilk defa geçen ay klomenle sağda da yumurta oluştu sanırım bu ayda oldu o kadar mutluyum ki tek tarafta oluşan yumurtalarla işim çok zor diyodum iki tarafta da olması umutlarını sağlamlaştırmak için bir sebep oldu☺☺☺

En güzelini yapmışsın beyinimizin boş olması lazım ilk önce sorma gelsin bebişler

En güzelini yapıyorsun canım benim Allah gönlüne göre en tez zamanda verir

Bat 10 şubat ama 10 şubatta olcanı hiç sanmıyorum mutlaka 2 yada 3 gün önce sonra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…