Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Bende evlendikten bir ay sonra kontrol amacli herhangi bir sorun var mi diye gittim cok sukur bisey yok dedi allattan muayene etti hersey gayet guzel dedi bisey olsaydi soylerdi herhalde demi
Yok canım olsaydı söylerdi tabiki bende tembellik var işte yumurta başka birşey yok :)

Bende evlendikten bir ay sonra kontrol amacli herhangi bir sorun var mi diye gittim cok sukur bisey yok dedi allattan muayene etti hersey gayet guzel dedi bisey olsaydi soylerdi herhalde demi
Yok canım olsaydı söylerdi tabiki bende tembellik var işte yumurta başka birşey yok :)

Çalışmalara başlayan varmı şuan?? Şubat ı değerlendirmek isteyenler bende adet olsamda baslasam bu ay çok ümitliyim

Ben varım bugün başladım :)
Oooo hadi bakalım inşallah güzel geçer degerlendirirsin birbirimize destek olalım bu ay :) Bilmediğimiz bilgileri paylaşalım inşallah uğurlu olur benimde çarşamba adet günüm geçen ay doğrusu dürüst ilişki olmadı adetten sonra oldu oda yumurtlama günleri değildi:) bu ay okudum baya şey öğrendim o yüzden baya ozentiliyim bu ay :))

Bana da söyleyebilirsin tecrübelerini
Canım valla 9 aylık evliyim bir kaç ay önce düşündük çocuk için Aralık düşük yaşadım ama bu zamana kadar yumurta günlerini hiç bilmiyordum bu ay baya okudum burdan 10 la 20 li günleri bu ay baya değerlendircem 2 gün arayla birde yumurta ovilasyon günü çok akıntı oluyor mus o gün:) benim hep olurdu ama anlamazdım hahaha hiç değerlendirmedm şansa hep ilişki yaşıyorum:)

Biz evde duramıyoruz ki sürekli şehir dışına çıkmak zorunda kalıyoruz işlerimiz için o da düzenimi bozuyor hem ovulasyon günlerimi takip edemiyorum hemde hava değişimi stres adet düzenimi bozuyor geçen ay bende baya uğraştım ama kısmet değilmiş olmadı bu ay bakalım fazla da umutlanmak istemiyorum

Hadi ya neyse sen yine de canını sıkma olur inşallah en azından kafa dağıtıyorsun düşünunce daha kötü oturduğun yerden .

Kızlar merabalar, ben de şuan kimyasal gebelik yaşıyorum, yarin yine kan tahlili var,inşallah hcg değerlerim bir an önce sıfırlanır da doktor da izin verirse bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara.

Kızlar merabalar, ben de şuan kimyasal gebelik yaşıyorum, yarin yine kan tahlili var,inşallah hcg değerlerim bir an önce sıfırlanır da doktor da izin verirse bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara.
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın yine

Kızlar ben işe başlayınca 15 tatil sonrası yoğunluktan yazamadım..sabah ilk idrarla değil akşam yaptım koca bir tek çizgiyi gördüm :)))) bugün adet olmam lazımdı olmadı..bugün yarın gelir ama geç yumurtladımsa demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…