Evet bende baslamak istiyorum ne zaman baslamaliyiz ne kadar yapmaliyizBu küre soğan kürüne ne zaman başlamak lazım acaba?
Canım sen adet oldun mu ?Evet bende baslamak istiyorum ne zaman baslamaliyiz ne kadar yapmaliyiz
Benim 8 yasinda bir cocugum var .. artik korunmayi birakmayi dusunuyorum hemen olur mu olmazmi oda belli degil sonucta ... sizleri okudukca heyecan yapiyorum :)) ozlemisim o duygulari o heyecani
Evet biz daha heyecanlıyız daha çocuk yok :)))) annelik duygusunu en içten yaşayamadık:)
Umarim siz de 2 çı çocuğunuza en kısa zamanda hamile kalırsınız:)
Ne güzel inşallah bizde en kısa zamanda kucağımıza alıp kokusunu içimize çekeriz:)Canim insallah sizde tadarsiniz bu dunyanin en guzel duygusunu ...ben ilk anneligimi cok kucuk yasta tattim .. ve baya uzun bir zaman oldu .. heyecan dediginiz gibi buyuk :)
Yok canim daha olmadim senCanım sen adet oldun mu ?
Yok canım bende olmadım bazen bir gün önce olunuyor ya ondan sordum :)Yok canim daha olmadim sen
Ben bilmiyorum tam emin değilim düşük yaptım ya ilk adet ocakta oldum gecikmeli oldum 3 gün yoksa normalde bende hep günümde olurum şimdi tam emin değilim yarın olur mu diyeBen hep tam gununde gelir bugune kadar hic gec yada erken olmadi bakalim yarin gorecez
Normal gebelik yaşadım da geç gelişiyor du kesede fazla görünmedi geç gelişiyor dedi doktor sonra düştü zaten bir gün sonraKimyasal yasamistin demi bende kasimda yasadim rabbim bi daha yasatmasin
Bunu ben de düşünmeyen başladım kızlar.Ya ben çok hevesliyim inşallah güzel olacak bu ay .. ben yumurtlama zamanımı hep kaçırıyormuşum biliyo musun 10-12-14-16. Günleri ilişkide bulun demişti geçen ayki doktorum ben de yapıp bırakmıştım meğer 20-21 arası çatlıyomuş benim yumoşMeryem duasını 41 kere okuyalım canım Allah okuyanın kucağını boş bırakmaz derler...
Aynen canım tavsiye ederim muhakkak:)Bunu ben de düşünmeyen başladım kızlar.
10-12-14-16 deniyorduk biz de. Sonra Yok veya çok sık değil. Yumurtlama geç olabilir gerçekten dr takip yaparsa anlarız sanırım :)
Ben olmadim daha ilk defa boyle oldu bakalim ins olmamHasta oldum bugün sonunda başlasın çalışmalar bittikden sonra :))))) çok iyi caliscam bu ay hahah
Kaç gün geçti canım?Ben olmadim daha ilk defa boyle oldu bakalim ins olmam
Çalışmaları bekliyoruz canım ben de olmadım dahaHasta oldum bugün sonunda başlasın çalışmalar bittikden sonra :))))) çok iyi caliscam bu ay hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?