Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Benim 8 yasinda bir cocugum var .. artik korunmayi birakmayi dusunuyorum hemen olur mu olmazmi oda belli degil sonucta ... sizleri okudukca heyecan yapiyorum :)) ozlemisim o duygulari o heyecani

Benim 8 yasinda bir cocugum var .. artik korunmayi birakmayi dusunuyorum hemen olur mu olmazmi oda belli degil sonucta ... sizleri okudukca heyecan yapiyorum :)) ozlemisim o duygulari o heyecani

Evet biz daha heyecanlıyız daha çocuk yok :)))) annelik duygusunu en içten yaşayamadık:)
Umarim siz de 2 çı çocuğunuza en kısa zamanda hamile kalırsınız:)

Evet biz daha heyecanlıyız daha çocuk yok :)))) annelik duygusunu en içten yaşayamadık:)
Umarim siz de 2 çı çocuğunuza en kısa zamanda hamile kalırsınız:)

Canim insallah sizde tadarsiniz bu dunyanin en guzel duygusunu ...ben ilk anneligimi cok kucuk yasta tattim .. ve baya uzun bir zaman oldu .. heyecan dediginiz gibi buyuk :)

Canim insallah sizde tadarsiniz bu dunyanin en guzel duygusunu ...ben ilk anneligimi cok kucuk yasta tattim .. ve baya uzun bir zaman oldu .. heyecan dediginiz gibi buyuk :)
Ne güzel inşallah bizde en kısa zamanda kucağımıza alıp kokusunu içimize çekeriz:)

Ben hep tam gununde gelir bugune kadar hic gec yada erken olmadi bakalim yarin gorecez
Ben bilmiyorum tam emin değilim düşük yaptım ya ilk adet ocakta oldum gecikmeli oldum 3 gün yoksa normalde bende hep günümde olurum şimdi tam emin değilim yarın olur mu diye

Bunu ben de düşünmeyen başladım kızlar.
10-12-14-16 deniyorduk biz de. Sonra Yok veya çok sık değil. Yumurtlama geç olabilir gerçekten dr takip yaparsa anlarız sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…