Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Sağda 2 solda 1 tane yumurtam gelismis 19 16 12 mm pazara kadar bekle iğneni vurdur dedi pazar acile gidip iğnemi vurdurcam insallah biri tutar

Sağda 2 solda 1 tane yumurtam gelismis 19 16 12 mm pazara kadar bekle iğneni vurdur dedi pazar acile gidip iğnemi vurdurcam insallah biri tutar
Canım bugünü değerlendir bence çünkü 19 mm çatlayabilir Pazar'a kendiliğinden .. bide neden iğne oluyosun kendiliğinden çatlamaz mı ki canım..

Pazar geç geldi bana 16mm için uygun bi zaman da ne dedi doktor tam olarak canım bende takibe gidiyorum da bu ay ondan merak ettim ☺

Pazar geç geldi bana 16mm için uygun bi zaman da ne dedi doktor tam olarak canım bende takibe gidiyorum da bu ay ondan merak ettim ☺
Canm çatlasa bu zamana kadar çatlardı die düsünyrm 1 yıl olcak subatta bir dıs gebeliğim var doktor klomen kullanan hastalarda iğne için en az 20 mm olmasını istiyorz dedi
Pazara anca olur dedi ovu testiyle takipteyim zaten pazarda erken gidicem üstelik pazartesi aksamı denk gelsin 36 saat die bakalım kısmet bundan sonrası

Aynı belirtiler bende de vardı canım sol ağrıyordu hep..Normalde ben adet öncesi ağrı çeken biri değilim..Ama ilerleyen günlerde sağ kasık da sancılanınca dedim yok adet geliyor :)))) 3 gün kaldı benim bata da sivilcelerim de çıktı :)) zaten bu ayı saymıyorum ben ya bu çorbadandı..diğer aya başlayacaz inşallah...olmadı doktor yolları

D dcygs hayırlı si oldun hakkımızda bende kesin adet olurum 8 nde hiç umudum yok adetten sonra bir hafta ondan sonra hiç olmadı artık sayfayı okuya okuya herşeyi öğrendim 10 başlayıp 20 kdr 2 gün arayla değerlendircem diğer ay bakalım neler olcak

İnş hamilesin canım çok istiyorum senden bu haberi almayı bu ay
İnşallah inşallah şurda herkesin hamileyimm yazısını okumak istiyorum bende artık.bu aralar kenndimi hamileymiş gibi hissedip vücudumu pozitife yönlendirmeye çalışıyorum adete 1 hafta kala adet sendromları baş gösterdi aşırı iştah başıma bela olcak gibi

Kızlar ben predictor diye erken gebelik testi aldım şimdi mi yapmalıyım ilk idrarla mı? Baya da pahalı kıyamıyorum :))) adetime iki gün var

Kızlar ben predictor diye erken gebelik testi aldım şimdi mi yapmalıyım ilk idrarla mı? Baya da pahalı kıyamıyorum :))) adetime iki gün var
Erken gebelik testiyse sabah yap canım ilk idrarla:) 2 gün kalmış çünkü erken gebelik testi zaten çıkar:))

Merhaba bizde 3 aydır deniyoruz fakat olmadı bu ay tekrar deniycez hayırlısı bakalım fakat bişey sormak istiyorum kızlar öncesinde doktora gidip tahlil falan yaptırmak gerekli mi sizce
Canım bu yazıyı yazarken hamile oldugun belli değilmiş sanırım. Adet gecikmesi mi oldu da hamile oldugunu anladın

Bende 4 şubatta aşılama yaptırdım. İnşallah 13 gün sonrangüzel haber alırım. Pko luyum.Bu arada 3. Aşılamam. 2.si tutmuştu. Üçüzlerime hamileydim fakat 20. Haftada erken doğum yaptım ve kaybettim. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

Darısı bize. Nasıl sevindin kim bilir
Aminnn isteyen herkes anne olsun inşallah tabiki çok sevindim bide şöyle bişey söyliycem yardımcı olur belki arkadaşlara bende hiç bir belirti falan olmadı ve hafif göğüs acısı dışında hala yok gerçi kişiden kişiye farklı oluyormuş ama umutsuzluğa düşmesin kimse belirtim yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…