Hadi bakalımYumurtalarımı göstermeye geldimAllahmı söyletti ne çoğul kullandım
Kaçıncı günü adetin kuzumYumurtalarımı göstermeye geldimAllahmı söyletti ne çoğul kullandım
Bugn 12. Günümdü tam canımKaçıncı günü adetin kuzum
Canım bugünü değerlendir bence çünkü 19 mm çatlayabilir Pazar'a kendiliğinden .. bide neden iğne oluyosun kendiliğinden çatlamaz mı ki canım..Sağda 2 solda 1 tane yumurtam gelismis 19 16 12 mm pazara kadar bekle iğneni vurdur dedi pazar acile gidip iğnemi vurdurcam insallah biri tutar
Pazar geç geldi bana 16mm için uygun bi zaman da ne dedi doktor tam olarak canım bende takibe gidiyorum da bu ay ondan merak ettim ☺Sağda 2 solda 1 tane yumurtam gelismis 19 16 12 mm pazara kadar bekle iğneni vurdur dedi pazar acile gidip iğnemi vurdurcam insallah biri tutar
Canm çatlasa bu zamana kadar çatlardı die düsünyrm 1 yıl olcak subatta bir dıs gebeliğim var doktor klomen kullanan hastalarda iğne için en az 20 mm olmasını istiyorz dediPazar geç geldi bana 16mm için uygun bi zaman da ne dedi doktor tam olarak canım bende takibe gidiyorum da bu ay ondan merak ettim ☺
Aynı belirtiler bende de vardı canım sol ağrıyordu hep..Normalde ben adet öncesi ağrı çeken biri değilim..Ama ilerleyen günlerde sağ kasık da sancılanınca dedim yok adet geliyor :)))) 3 gün kaldı benim bata da sivilcelerim de çıktı :)) zaten bu ayı saymıyorum ben ya bu çorbadandı..diğer aya başlayacaz inşallah...olmadı doktor yollarıHahahaha ya pek ümidim yok aralıkta düşük yapmıştım Ocak ayı ni es geçtim şimdi bu ayda adetten sonra bir haftayı değerlendirdim o yüzden olmamıştır diye düşünüyorum çocuk için akışına bırakıyoruz ne zaman olursa diye ilişki bu ay böyle oldu o bir hafta denk gelmismidir onu bilmiyorum işte
İnş hamilesin canım çok istiyorum senden bu haberi almayı bu ayEşim geçen gün kendiliğinden elini habire karnımda gezdirip karnın ne kadar şiş dedi ☺☺
İnşallah inşallah şurda herkesin hamileyimm yazısını okumak istiyorum bende artık.bu aralar kenndimi hamileymiş gibi hissedip vücudumu pozitife yönlendirmeye çalışıyorum adete 1 hafta kala adet sendromları baş gösterdi aşırı iştah başıma bela olcak gibiİnş hamilesin canım çok istiyorum senden bu haberi almayı bu ay
Erken gebelik testiyse sabah yap canım ilk idrarla:) 2 gün kalmış çünkü erken gebelik testi zaten çıkar:))Kızlar ben predictor diye erken gebelik testi aldım şimdi mi yapmalıyım ilk idrarla mı? Baya da pahalı kıyamıyorum :))) adetime iki gün var
Canım bu yazıyı yazarken hamile oldugun belli değilmiş sanırım. Adet gecikmesi mi oldu da hamile oldugunu anladınMerhaba bizde 3 aydır deniyoruz fakat olmadı bu ay tekrar deniycez hayırlısı bakalım fakat bişey sormak istiyorum kızlar öncesinde doktora gidip tahlil falan yaptırmak gerekli mi sizce
Ben adetime 2 gün kala öylesine bir idrar testi yaptım canım ikinci çizgi silik çıktı sonrasında aynı gün kan testi yaptırdım ve kan testinde çıktıCanım bu yazıyı yazarken hamile oldugun belli değilmiş sanırım. Adet gecikmesi mi oldu da hamile oldugunu anladın
Darısı bize. Nasıl sevindin kim bilirBen adetime 2 gün kala öylesine bir idrar testi yaptım canım ikinci çizgi silik çıktı sonrasında aynı gün kan testi yaptırdım ve kan testinde çıktı
Aminnn isteyen herkes anne olsun inşallah tabiki çok sevindim bide şöyle bişey söyliycem yardımcı olur belki arkadaşlara bende hiç bir belirti falan olmadı ve hafif göğüs acısı dışında hala yok gerçi kişiden kişiye farklı oluyormuş ama umutsuzluğa düşmesin kimse belirtim yok diyeDarısı bize. Nasıl sevindin kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?