- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Test yap mutlaka hatta hemen yap öğrenSevgilimle aylardir birlikteyiz ve 6 ay önce ne olduysa Nefsimize yenilip birlikte olduk . Haftalardır mide bulantısı kusma oluyor 1 haftadirda akıntım var netten araştırdığım kadarıyla hamileliktede boyle seyler olurmus doğru mu
Yaptım ama negatif çıktıTest yap mutlaka hatta hemen yap öğren
O zaman enfeksiyon olabilir bir dr a görün derim benYaptım ama negatif çıktı
Görünucem bunu sevgilime söyledim 3-4 tane test al 2 bnde bir yap ddi . Eğer hamile değilsem benden ayrılacakmışO zaman enfeksiyon olabilir bir dr a görün derim ben
:)) bekliyorsan hamilelik inşallah olmazsınÇalışmaları bekliyoruz canım ben de olmadım daha
Miden mi bulanıyor hadi ya normalde oluyor mu yoksa bu ay mı olduBugun du adetim olmadim daha ama midem cok kotu yaniyor mide bulantim var epey uskufra yaptim suan cok halsizim ve yatiyorum bakalim olacak miyim
Dune kadar hic biseyim yoktu hic bir belirti hatta adet olmayi bekliyordum daha olmadim bugun 2. Gun bugunde olmazsam test alacam ama midem cok kotu yaniyor cok hafifte kasim agrim var bakalim ne olacakMiden mi bulanıyor hadi ya normalde oluyor mu yoksa bu ay mı oldu
Üzülme canım bu ay iyi calisiriz dersimize olur ben geçen ay tembellik yaptım hep hahahaha bu ay yapmicam yumurta dönemi ni kacirmicam kendi sayfamdada bat günü mü yazayım şans getirsin bana totem yapcam bu ay hiç girmicem 9 Mart bat hayırlısı olsun hepimiz için.Kizlar bende adet oldum
İnşallah önümüzdeki ay olur canımAhh bat geldi
Nasip birdahaki aya..
Benim de 9 Mart canımBenimde mart 9 ınş olmayız arkadaslar
2 gün kaldı demek ne güzel bekle istersen az kalmış zatenBat 20 şubat bugün çatlatma iğnemin 14. Günü ne zaman test yapsam sizce
Bugün 13. Günümdü negatifi gördüm malesef inş hamişsindir canımBat 20 şubat bugün çatlatma iğnemin 14. Günü ne zaman test yapsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?