- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Ya ben çok hevesliyim inşallah güzel olacak bu ay .. ben yumurtlama zamanımı hep kaçırıyormuşum biliyo musun 10-12-14-16. Günleri ilişkide bulun demişti geçen ayki doktorum ben de yapıp bırakmıştım meğer 20-21 arası çatlıyomuş benim yumoşBizim yaslar ayni ya hatta yaklasik 1 yas esim küçükben 26 o 25 senle de ayni yastayiz bu arada Valla bende yumurtladigimda oyle yapiyordumda 3 gün üstüste olmasi lazim valla onu yapmakta zorlaniyoruz ya erken.yada gec oluyordu herhalde yada yumurtamin boyutu yetersiz oldugu icin bosa gidiyordu
Tatlıııım ovülasyon testi yaptın mı bu ayBat a son 12 ve benim göğüslerim olmasada göğüs uçlarım koyulaştı ve dokununca çok acıyo bu sefer aklımahiç bişey getirmicem umutlandırmicam kendimi salcam gitcek...
Canım senin durumuna göre randevu tarihini doktorunun belirlemesi gerekmiyor mu?? Bide değerlendirdik dediğin gün doktorun yumurtayı göremediği gün mü yoksa öncesi miKızlar size birsey sorcam daha öncede bahsetmisimdir belki bu ay klomeni 2. Kullanmam geçen ay ilk kullandımda 13. Gün yumurta takibine gittim geç kaldım iğne için yumurta göremedi doktor değerlendirdik ama olmadı bu ayda kullandım klomeni kaçırmamak için randevumu 11. Gün aldım yani persembe ve isten zar zor izin alıp farklı bir ile gidiyorm simdi sorun şu ki az önce ovu testi yaptım ve silik çizgi bile çıkmadı arada 1 gün var persembeye yumurtam tam gelismis olmicak büyük ihtimal ve ben cumaya tekrar çağrır die korkuyrm izin alıp gidemem cumayada geç kalırım die korkuyrm napcamı şaşırdım
Ayni canim benimde okuyorum canim hatta gecen ay okutturmustum da simdi kendim okuyorum okumaya calisiyorumYa ben çok hevesliyim inşallah güzel olacak bu ay .. ben yumurtlama zamanımı hep kaçırıyormuşum biliyo musun 10-12-14-16. Günleri ilişkide bulun demişti geçen ayki doktorum ben de yapıp bırakmıştım meğer 20-21 arası çatlıyomuş benim yumoşMeryem duasını 41 kere okuyalım canım Allah okuyanın kucağını boş bırakmaz derler...
Doktormla beraber karar verdik zaten ben farklı bir il e gidiyorm o yüzden sürekli sürekli gidemiyorum geçen ay 13. Gün geç kalınca 11 ya da 12 de gelirsin demisti öncesinide sonrasını da değerlendirdik ama yine olmadı yineCanım senin durumuna göre randevu tarihini doktorunun belirlemesi gerekmiyor mu?? Bide değerlendirdik dediğin gün doktorun yumurtayı göremediği gün mü yoksa öncesi mi
Acaba çatlamadan söndümü canım yumurta kaç mm olmuştu? Bide eşin test yaptırdı mı canım bence 11. Gün gitmen daha iyi olmuş ne olur ne olmaz değil miDoktormla beraber karar verdik zaten ben farklı bir il e gidiyorm o yüzden sürekli sürekli gidemiyorum geçen ay 13. Gün geç kalınca 11 ya da 12 de gelirsin demisti öncesinide sonrasını da değerlendirdik ama yine olmadı yine
Geçen ay olmadına göre ters bisiler oldu demek ama anlıyamdım yumurtayı hiç göremedi çatlamıs olabilr demisti sıvı görüyorm demisti ama olmadı esimde yptırdı bi sıkıntı çıkmadı onda ama bendede bi sıkıntı yok bu 8. DenememAcaba çatlamadan söndümü canım yumurta kaç mm olmuştu? Bide eşin test yaptırdı mı canım bence 11. Gün gitmen daha iyi olmuş ne olur ne olmaz değil mi
Adet olursan eğer 3. Günü bi doktora git artık bebek düsündüğünü tüm hormon tahlillerini yaptırmak istedi söyle canım artık tahlil sonucuna göre bisiler şekillenir bir sorun çıkmazsa denemelere devam edebilirsin 14. Gün biraz geç kalmıs olabilirsin baslamak için senin yerinde olsam 10 11. gün filn baslar gün aşırı devam ederdimYani ilk kez denedik bile denilemez belki. Tam bir deneme süreci olmadığı için doktora da gitmedim bu konuyla ilgili.Tek bildiğim artık çocuk istediğimiz Nelere dikkat etmek lazım? Ve doktora ne zaman gitmek lazım? şubata daha iyi çalışalım tam anlamıyla deneyelim
Benim doktor adetin 1 gününden say 12 gününde sonra ilk bir 5 .6 günü değerlendir demiştiMerhaba kızlar biz de bebek istiyoruz.Bu ay adetimin 14. ve 20. Günleri arasını baya iyi değerlendirdik.Batım da 6 şubat.Ya biz istiyoruz lakin formu okudum biraz o kadar bilmediğimiz şey varmış ki. gerçi bu ay adet olucam gibi kasık ağrılarım başladı.Ben açıkcası hamilelik konusunda çok Fransız hissediyorum kendimi. İnşallah gönlümüze göre olur
İnşallah canım güzel haberler alırsın şubattaBenimde adetim yeni bitti bakalim bu ay insallah olur calismalara basliycaz
İnşallah denk gelmiştir canımBenimde 7 gün kaldıpek umudum yok akışına bıraktım çünkü adetten sonra ilk bir hafta yaptık ondan sonra yapmadık bu zamana kadar hahahaha o yüzden bilmem denk gelmismidir gelmemismidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?