Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Benimde 7 gün kaldı pek umudum yok akışına bıraktım çünkü adetten sonra ilk bir hafta yaptık ondan sonra yapmadık bu zamana kadar hahahaha o yüzden bilmem denk gelmismidir gelmemismidir :)
Büyük ihtimal tutmamıştır yumurtlama ya denk gelmiyor gibi ama bilemeyiz ki.. Bebekler tuhaflar ummadık an da geliyorlar

Hayır yapmadım ama yumurtlama zamanlarımı hissedebiliyorum sol kasığım sancır afedersiniz akıntılarım artar sanırım o günlerin sonundayım ovülasyon testi kullanmadım hiç yani benim adet bwlirtilerim bir iki gün önceden başladı ama çatlatma iğnesi ve klomen kullandıktan sonra bu tür belirtiler kendini gösteriyo nedense bu ay hiç bişey kullanmadım ama kendi haline bıraktım göğüalerimdeki acıyı dün farkettim
Tatlıııım ovülasyon testi yaptın mı bu ay

Kızlar ben hiç yumurtlama gününü anlayamıyorum valla yada kaçırıyorum o anda dikkat edemiyorum çok sıvı gelmediği için belki de doktor 12 günden sonra başla demişti sadece adetten sonra

Kızlar ben hiç yumurtlama gününü anlayamıyorum valla yada kaçırıyorum o anda dikkat edemiyorum çok sıvı gelmediği için belki de doktor 12 günden sonra başla demişti sadece adetten sonra
Canım test alıp kullanabilirsin alamazsanda gün aşırı yap 10 ile 20 günler arasında

Sol kasigimda bir kaç gündür ara ara ağrı oluyor dünde ayağa kalkarken çok şiddetli bir ağrı vurdu sol kasıkdan belim de ağrımaz di hiç ama ağrıyor uyurken hele hiç siyamıyorum yataga gariplik dönüyor bu hafta ve sıvı geliyor azar azar her zamann iç çamaşırım kirleniyor 7 gün kaldı bakalım neler olcak

Ay az kalmış deli gönül demiyo mu erken gebelik testi alıp yapsam mı diye ben de o zamana ancak yumurtamı çatlatırım herhalde
Hahahaha ya pek ümidim yok aralıkta düşük yapmıştım Ocak ayı ni es geçtim şimdi bu ayda adetten sonra bir haftayı değerlendirdim o yüzden olmamıştır diye düşünüyorum çocuk için akışına bırakıyoruz ne zaman olursa diye ilişki bu ay böyle oldu o bir hafta denk gelmismidir onu bilmiyorum işte

Umarım senin iyi geçer canım tutar olmazsa önümüzdeki aya odaklancam Şubat ortası marta kalır olmazsa :))))

Hım allah istedikten sonra tek ilişkiyle veriyo canım sen olumlu düşün olur inş sana bana isteyen herkese bekletmeden versin rabbim

Birşey sorcam adete şimdi 6 gün kaldı akıntı oluyor bende 6 gündür falan sanırım tam günü saymadım ama normal mi bir daha bir günde bir kere veya 2 kere sol kasıkda batmalar da yaşıyorum goyusler sis bel ağrısı birde kafam da deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…