- 28 Eylül 2016
- 308
- 515
- 53
- 35
Büyük ihtimal tutmamıştır yumurtlama ya denk gelmiyor gibi ama bilemeyiz ki.. Bebekler tuhaflarBenimde 7 gün kaldıpek umudum yok akışına bıraktım çünkü adetten sonra ilk bir hafta yaptık ondan sonra yapmadık bu zamana kadar hahahaha o yüzden bilmem denk gelmismidir gelmemismidir :)
bende bilmiyorum doktor bana adetin den 12 gün sonra dene demişti:) 5 gun içinde fln tam o zamana denk geliyorBüyük ihtimal tutmamıştır yumurtlama ya denk gelmiyor gibi ama bilemeyiz ki.. Bebekler tuhaflarummadık an da geliyorlar
İnşallah canımİnşallah denk gelmiştir canım
Yumurtalamayı nasıl hesaplayacaz peki canım testsiz?Büyük ihtimal tutmamıştır yumurtlama ya denk gelmiyor gibi ama bilemeyiz ki.. Bebekler tuhaflarummadık an da geliyorlar
Yumurtalamayı nasıl hesaplayacaz peki canım testsiz?
Tatlıııım ovülasyon testi yaptın mı bu ay
oturup beklicez zaten şöyle birşey de var yumurtlama gunu olsa bile o şans yine bize gelmez tuturmus olsak bile o günü
Canım test alıp kullanabilirsin alamazsanda gün aşırı yap 10 ile 20 günler arasındaKızlar ben hiç yumurtlama gününü anlayamıyorum valla yada kaçırıyorum o anda dikkat edemiyorum çok sıvı gelmediği için belki de doktor 12 günden sonra başla demişti sadece adetten sonra
Ovilasyon testini merak ettim eğer olmazsa bu önümüzdeki ay alcamCanım test alıp kullanabilirsin alamazsanda gün aşırı yap 10 ile 20 günler arasında
Ben burdayım canım nasıl gidiyo ☺Kızlar burda misiniz ??
İyi valla 8 şubatı bekliyorumBen burdayım canım nasıl gidiyo ☺
Ay az kalmış deli gönül demiyo mu erken gebelik testi alıp yapsam mı diyeİyi valla 8 şubatı bekliyorum
Hahahaha ya pek ümidim yok aralıkta düşük yapmıştım Ocak ayı ni es geçtim şimdi bu ayda adetten sonra bir haftayı değerlendirdim o yüzden olmamıştır diye düşünüyorum çocuk için akışına bırakıyoruz ne zaman olursa diye ilişki bu ay böyle oldu o bir hafta denk gelmismidir onu bilmiyorum işteAy az kalmış deli gönül demiyo mu erken gebelik testi alıp yapsam mı diyeben de o zamana ancak yumurtamı çatlatırım herhalde
Hım allah istedikten sonra tek ilişkiyle veriyo canım sen olumlu düşün olur inş sana bana isteyen herkese bekletmeden versin rabbimHahahaha ya pek ümidim yok aralıkta düşük yapmıştım Ocak ayı ni es geçtim şimdi bu ayda adetten sonra bir haftayı değerlendirdim o yüzden olmamıştır diye düşünüyorum çocuk için akışına bırakıyoruz ne zaman olursa diye ilişki bu ay böyle oldu o bir hafta denk gelmismidir onu bilmiyorum işte
Amin canım allah sesimizi duysun ve bütün bebis bekleyen anneleriHım allah istedikten sonra tek ilişkiyle veriyo canım sen olumlu düşün olur inş sana bana isteyen herkese bekletmeden versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?