slm kızlar hala adet olmadım hiçde olacak gibi değilim.dün gece test yaptım yine negatif acaba hamile olduğm halde test negatif çıkabilirmi varmı böyle bildiğinz örnekler
kızlar kızlar kızlar nasılsınız canlarım ben test yaptım pozitif çıktı yarın kan testi verecemm pzaman tam haberdar ederim siziii
canım tebrik ederim inşallah yarında hayırlı haberlerle gelirsin..:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.
canımm çookk teşekkür ederim darısı isteyen herkese çift çizgiyi görmek bile beni mutlu etti eğer hamile değilsem bile eminim her ay daha çok yaklaşıyorumm miniğimee:asigim:
mutlu pazarlar anne adayları :lepi:
kızlar kızlar kızlar nasılsınız canlarım ben test yaptım pozitif çıktı yarın kan testi verecemm pzaman tam haberdar ederim siziii
kızlar sag tarafımda hafiften ağrı var... bugun 11. gun.. acaba yumurta mı oluşuyordur...
olabilir canım adet aralığına bağlı 25-28 günde bir adet oluyosan olabilir...
hıç geçikme olmazdı.. 29. gun olurdum.. ancak bu ay 32. gun oldu... anlayamadım. ya.. kafama iyice takıldı....
hangısı dogru acaba karar veremedım..
canım adetim dün bitti yarın başlasammı soğan kürüne ne dersin olurmuyumurtlama hesaplayıcısından bak canım onlar 3 ayın ortalamasını veriyor..ayrıca adet bitimi rahim kendini hazırlıyor olabilir...
canım adetim dün bitti yarın başlasammı soğan kürüne ne dersin olurmu
canım adetim dün bitti yarın başlasammı soğan kürüne ne dersin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?