Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
35. ay .................14 şubat ?????
pison ...................15 şubat ?????
yabangül ..............15 şubat ?????
too_be ..................15 şubat ??????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
dolunay... ............16 mart
nurun ...................20 mart

Son düzenleme:
ya buarada benim bugun ara ara midem bulanıyor..ama ben çok takmış durumdayım bebek olayına psikolojik olabilir..yumurtlamam ayın 9u gibiydi hesaplara göre ve biz o günün öncesindede çalıştık ayın 10 unda da doktora genel muayeneye gittim muayenede belli olurmu hamileleik..ay ne takıntılı oldum ya dünde durup dururken ağladım durdum..

canım ya şimdi nedesem yalan olur inş bebiştir ..bende o mide bulantılarını yaşadım hatta 3 gün sabah ne yediysem çıkardım 3 testte silik çizgi gördümama adet oldum maalesef inş sen olmazsın bebiş gelir ..

ben doktora giittim demiştim ya doktor son adet gününü 1.gün olark say ondan sonraki 14.gün yumurtlama günün dedi..

ben doktora giittim demiştim ya doktor son adet gününü 1.gün olark say ondan sonraki 14.gün yumurtlama günün dedi..

hadi ya bu doktorlarda bi aceyip yani ben bi çok yerde adet tarihinden 14 gün çıkarıyosn ozaman yumurtlamış bitmiş olur yazıyor yani 30 günde bir adet oluyosan 30-14=16 oluyo 16 . günden önce ilişki olması gerekiyor 10. ve 16.günler arası şu yumurtlama hesaplama programlarına baktınmı hiç son 3 ay adet tarihlerini giriyosun hesaplıyo? ama 28 günde bir adet oluyosan yumurtlama 14.gün olur ama onun içinde 8. ve 15.günler arası ilişki gerekir

advanced calender diye bi programdan bakmıştım 12 si ile 20 si uygun günler diyor ama ne bileyim doktorda öyle söyledi hatta 14.günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası önemli dedi..ben 33-35 günde bi adet oluyorum o zmn 20 simi amaaan iyice kafam karıştı:))) artık hakkımızda hayırlısı...sana şimdiden kolay gelsin cnm ev taşımak zor iş..ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar...

senin adet aralıkların uzun benim gibi benimde 28-32 arası değişiyor. sen boşver bunları 2 günde bir çalış mutlaka denk gelir .sağol canım görüşürüz kendine dikkat et. iyi akşamlar.

senin adet aralıkların uzun benim gibi benimde 28-32 arası değişiyor. sen boşver bunları 2 günde bir çalış mutlaka denk gelir .sağol canım görüşürüz kendine dikkat et. iyi akşamlar.

benimkide 10 aralık sonra 12 ocak oldum sonra bu ay içinde adet düzenleyici ilaç aldım ve ilk defa 12 subat yani aynı gün adet oldum bugün dr.dediki bana senin yumurtlama dönemin 14 15 16 günler o halde dediiiii:lepi: :Saruboceq::sm_cool::teytey::dance:a.s.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanhihoyyytnaniknanikalkisalkisalkisyerimsenibenŞeniz

GÜNAYDIN BAYANLAR GECE Bı RÜYA GÖRDÜM ONUN TABıRıNE BAKAYIM DıYE GıRDıM NETE tabiri okuyunca bi mutlu oldum ki sormayın..rüyamda kuluçkaya yatmış bi tavuk vardı ve 2 tane yumurta yumurtladı biri büyüktü biri daha küçüktü..tabirlerde evli bi bayanın bu rüyayı görmesi çocuğunun olması anlamına geliyomuş...inşşşşşşşşşşşşş

hadı hayırlı olsun BSBIRKIN inş hamile kalırsın allah hepimize nasıp eder bende beklemedeyım vakıt gecmıo kızlar

inş hepimiz hayırlı mutlu haberler veririz birbirimize...gerçekten beklemek çok zormuş yaa

ben de yumurtlama günlerindeyim hesaplayıcıya göre siklus sıklığım 35 günde bir olduğu için bu hafta dönemim perşembe yumurtlama günüm olmalı eşimde klomen tedavisi görüyo inşallah diye umutla bekliyoruz

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
35. ay .................14 şubat ?????
pison ...................15 şubat ?????
too_be ..................15 şubat ??????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
dolunay... ............16 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…