kolay gelsin cnm..
ya buarada benim bugun ara ara midem bulanıyor..ama ben çok takmış durumdayım bebek olayına psikolojik olabilir..yumurtlamam ayın 9u gibiydi hesaplara göre ve biz o günün öncesindede çalıştık ayın 10 unda da doktora genel muayeneye gittim muayenede belli olurmu hamileleik..ay ne takıntılı oldum ya dünde durup dururken ağladım durdum..
sağol cnm ya iyidir nolsun sen nasılsın
ben doktora giittim demiştim ya doktor son adet gününü 1.gün olark say ondan sonraki 14.gün yumurtlama günün dedi..
advanced calender diye bi programdan bakmıştım 12 si ile 20 si uygun günler diyor ama ne bileyim doktorda öyle söyledi hatta 14.günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası önemli dedi..ben 33-35 günde bi adet oluyorum o zmn 20 simi amaaan iyice kafam karıştı:))) artık hakkımızda hayırlısı...sana şimdiden kolay gelsin cnm ev taşımak zor iş..ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar...
senin adet aralıkların uzun benim gibi benimde 28-32 arası değişiyor. sen boşver bunları 2 günde bir çalış mutlaka denk gelir .sağol canım görüşürüz kendine dikkat et. iyi akşamlar.
GÜNAYDIN BAYANLAR GECE Bİ RÜYA GÖRDÜM ONUN TABİRİNE BAKAYIM DİYE GİRDİM NETE tabiri okuyunca bi mutlu oldum ki sormayın..rüyamda kuluçkaya yatmış bi tavuk vardı ve 2 tane yumurta yumurtladı biri büyüktü biri daha küçüktü..tabirlerde evli bi bayanın bu rüyayı görmesi çocuğunun olması anlamına geliyomuş...inşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?