arkadaslar bugun hastalandim maalesef
yeni adet tarihim 19 mart...
GÜNAYDIN BAYANLAR GECE Bİ RÜYA GÖRDÜM ONUN TABİRİNE BAKAYIM DİYE GİRDİM NETE tabiri okuyunca bi mutlu oldum ki sormayın..rüyamda kuluçkaya yatmış bi tavuk vardı ve 2 tane yumurta yumurtladı biri büyüktü biri daha küçüktü..tabirlerde evli bi bayanın bu rüyayı görmesi çocuğunun olması anlamına geliyomuş...inşşşşşşşşşşşşş
merhaba canım.. eşinin polis olduğunu okuyunca ben de yazayım dedim.. benim eşim de polis,ama biz malesef hakkaride şark görevindeyiz opuyorumnanaktan
canım rüyan hayırlara çıkar inşallah.. tez vakitte alırsın bebeğini kucağına inş. 2 yumurta acaba ikiz mi demek ki :uhm:
slm kızlar benim adet günüm 15 di ama daha hastalanmadım buğün test aldım yarın sabah yapacağım sonucu yazarım size :)
slm kızlar benim adet günüm 15 di ama daha hastalanmadım buğün test aldım yarın sabah yapacağım sonucu yazarım size :)
benimde 15ydi ama hala gemedi inş gelmez...ben test yapmaya korkuyorum biraz daha bekliyeyim diyorum...belirti çok ama..
canım hadi hayırlısı inş bebişin göbişindedir belirti falan varmı?günün geçmiş şimdi yapsan testi çıkmazmı 2 saat tut idrarını bişey içme yap tabi istersen çatlıycam valla ben meraktan eyvahedigeldismile
benimde 15ydi ama hala gemedi inş gelmez...ben test yapmaya korkuyorum biraz daha bekliyeyim diyorum...belirti çok ama..
valla canım böle son 3 gündür gece yatarken bacaklarımda bi yanma bi sıcaklık
var ,geceliklerimi falan çıkarıyorum o derece normalde çok üşüyen bir insanımdır ama bu bi hamilelik belirtisimi bilmiyorum:uhm: testi yarın sabah yapcam ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sonuç verir die yazıyo testte sabahı beklicez artık :)
bi yap bakalım canım ya sende ne gb belirtiler var peki
bi yap bakalım canım ya sende ne gb belirtiler var peki
aaaaaaaa
kızlar toplayın cesaretinizi yapın şu testleri dünyanın sonu deği ya çatlatmayın bizi bengece uyuyamazdım sizin yerinizde olsam boshayallersmile ben günüm gelmeden 2 test yapmıştım çok aceleciyim ben çokkkkk kaydirigubbakcemile
bendede senin gibi ateş çok gece uyuyamıyorum bu yüzden göğüslerimde çok hassaslaştı sızlıyoo bi de bende koyu kıvamlı akıntı varr kasıklarda ara sıra kasılma....bendede ne çok şey vrmşsempatiksalakcinni
ilk aylarda bende öyleydim ama 8. ayım bu benim test pozitif çıksada inanamayacağım sanki
bendede senin gibi ateş çok gece uyuyamıyorum bu yüzden göğüslerimde çok hassaslaştı sızlıyoo bi de bende koyu kıvamlı akıntı varr kasıklarda ara sıra kasılma....bendede ne çok şey vrmşsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?