Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

süpermiş hayırlısı inş bide ikiz olursa tam olur...

hadi yaaaaa çok sevindim canım kac yıllık evlisin ben temmuzda evlendim mersindeyiz esimin ilk tayin yeri ya sen nerelisin bu aradaaa

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
35. ay .................14 şubat ?????
pison ...................15 şubat ?????
too_be ..................15 şubat ??????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????

gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
dolunay... ............16 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart

slm kızlar benim adet günüm 15 di ama daha hastalanmadım buğün test aldım yarın sabah yapacağım sonucu yazarım size :)

slm kızlar benim adet günüm 15 di ama daha hastalanmadım buğün test aldım yarın sabah yapacağım sonucu yazarım size :)

canım hadi hayırlısı inş bebişin göbişindedir belirti falan varmı?günün geçmiş şimdi yapsan testi çıkmazmı 2 saat tut idrarını bişey içme yap tabi istersen çatlıycam valla ben meraktan eyvahedigeldismile

benimde 15ydi ama hala gemedi inş gelmez...ben test yapmaya korkuyorum biraz daha bekliyeyim diyorum...belirti çok ama..

aaaaaaaa
kızlar toplayın cesaretinizi yapın şu testleri dünyanın sonu deği ya çatlatmayın bizi bengece uyuyamazdım sizin yerinizde olsam boshayallersmile ben günüm gelmeden 2 test yapmıştım çok aceleciyim ben çokkkkk kaydirigubbakcemile

ben de çok zor dayanıyorum ama...yarın gidip kan testi yaptırcam...inş yarına kadar gelmezzz:Saruboceq:

valla canım böle son 3 gündür gece yatarken bacaklarımda bi yanma bi sıcaklık
var ,geceliklerimi falan çıkarıyorum o derece normalde çok üşüyen bir insanımdır ama bu bi hamilelik belirtisimi bilmiyorum:uhm: testi yarın sabah yapcam ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sonuç verir die yazıyo testte sabahı beklicez artık :)

ateş tablosu varmış ondan yaptınmı hiç sen hamileysen yumurtlamadan sonra yüksek çıkıp hep yüksek kalıyomuş.ayyy acayip heyecan yaptım ben

bi yap bakalım canım ya sende ne gb belirtiler var peki

bendede senin gibi ateş çok gece uyuyamıyorum bu yüzden göğüslerimde çok hassaslaştı sızlıyoo bi de bende koyu kıvamlı akıntı varr kasıklarda ara sıra kasılma....bendede ne çok şey vrmşsempatiksalakcinni

ilk aylarda bende öyleydim ama 8. ayım bu benim test pozitif çıksada inanamayacağım sanki

amanda aman ohhh belirtilere bak be bende istiyom belirti ama çok çalışmam lazım çokkkkkk :hulya: :hulya: :hulya:

ilk aylarda bende öyleydim ama 8. ayım bu benim test pozitif çıksada inanamayacağım sanki

haklısın valla ben ilk aydan testlere küstüm sayılır ama mecbur yapıcam napıyım ben silik çizgi gördüm adte 3 gün kala 2 test yaptım ama adet oldum maalesef 13 martta yaparım yine olmazsam dayanamam eyvahedigeldismile

bende de daha başka değşiklikler var ama psikolojikmidir acaba die kendimi pek kaptırmak istemiyorum canım ,mesela sabahları kalkınca bi halsizlik oluyo ellerim falan titriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…