olma belirtisi varmı canım karnın hiç belli olmaz belkide hamile kalırsın inşallah canım dua edelim birbirlerimize allahım inşallah hayırlı evlat verir en yakın zamanda tüm isteyenlereof ya kızlar yarın adet günüm ne olur dua edinde olmayayım yeterrrrrrr görmek istemiyorum kırmızıları
pardon 30 martmış kızlar ben 22 günde bir adet oluyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplıyacağım yani ben bu şekilde yapıyordum adetimin 14. günü diye
slm arkadaşlar birşey soracam yardımcı olurmusunuz gecen ay adetim 3gün önce lekelenme oldu aralıklı olarak 3günü tam olarak başladı ben şimdi hangi günü baza alacam fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr
o zaman yarın hiç bir belirti de yok dogrumu acaba ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var yada 1ne kadar bekleyecem normalde 28 29 günde bir olurum bakalım hayırlısı canım sen nasılsınLekelenmenin başladığı günü baz al canım...
etki olabilir canım neden az kalıyon ki yat kalkma sabahlarımı yapıyorsun akşam işlerini yap bidaha kalma işin cıkarsada eşin yapsınılişki sonrası en fazla bir saat bekleyebiliyorum hamile kalamamamda bu etkenmi acaba?
o zaman yarın hiç bir belirti de yok dogrumu acaba ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var yada 1ne kadar bekleyecem normalde 28 29 günde bir olurum bakalım hayırlısı canım sen nasılsın
kacında olacaksın belli olmaz ikisinin belirtileri aynı canım hiç farketmiyormuşBu ay ümidim yok adet belirtilerimde başladı zaten hayırlısı artık....
etki olabilir canım neden az kalıyon ki yat kalkma sabahlarımı yapıyorsun akşam işlerini yap bidaha kalma işin cıkarsada eşin yapsın
kızlar birşey sorucam bugünlerde ilişki sonrası hafif bir yanma hissediyorum benim gibi olan varmı acaba naden oluyor ki
doktora git canım devam ederse ihmal etme allah korusun mantar olabilir kaşintı yanma olur yada kuruluktandırkızlar birşey sorucam bugünlerde ilişki sonrası hafif bir yanma hissediyorum benim gibi olan varmı acaba naden oluyor ki
beklemeye calış benceBasınçlı bir mesanem var fazla bekleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?