Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

pardon 30 martmış kızlar ben 22 günde bir adet oluyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplıyacağım yani ben bu şekilde yapıyordum adetimin 14. günü diye

of ya kızlar yarın adet günüm ne olur dua edinde olmayayım yeterrrrrrr görmek istemiyorum kırmızıları
olma belirtisi varmı canım karnın hiç belli olmaz belkide hamile kalırsın inşallah canım dua edelim birbirlerimize allahım inşallah hayırlı evlat verir en yakın zamanda tüm isteyenlere

pardon 30 martmış kızlar ben 22 günde bir adet oluyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplıyacağım yani ben bu şekilde yapıyordum adetimin 14. günü diye

11. gün o zaman yumurtlama tarihin cnm 14 olmaz:sm_confused:
inşallah olmazsın kırmızıları görmezsin

slm arkadaşlar birşey soracam yardımcı olurmusunuz gecen ay adetim 3gün önce lekelenme oldu aralıklı olarak 3günü tam olarak başladı ben şimdi hangi günü baza alacam fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr

Kızlar selammmopuyorumnanaktan

yaaa valla bir yere kaçmadım aşk olsun hamile kalıp unutur muyum hiç sizleri :bbo: yalnız günlerdir foruma giremiyorum hata veriyor sürekli CADIARZU neyse ki girebildim nihayet :Saruboceq:

dün tekrar bhcg yaptırdım çünkü doktorum iki günde bir kat artması gerektiğini ve iki gün sonra tekrar baktırmamı söylemişti ve ilk değerim 107 ikinci değerim ise 248 çıktı doktorum maşallah çok güzel dedi alkisalkisalkis

şimdilik gece ateş basmaları dışında herşey normal çok şükür :Saruboceq: bir kaç gün sonra ilk ultrasonumuza gireceğim inşallah.

bu arada asenamm çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah topiğimizdeki herkese de nasip etsin anne olmayı :Saruboceq: kızlar dualarım hep sizlerle inanın.

merak ettiğiniz,sormak istediğiiz her şeyi sorabilirsiniz aynı zamanda a.s

Lekelenmenin başladığı günü baz al canım...

kızlar birşey sorucam bugünlerde ilişki sonrası hafif bir yanma hissediyorum benim gibi olan varmı acaba naden oluyor ki

o zaman yarın hiç bir belirti de yok dogrumu acaba ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var yada 1ne kadar bekleyecem normalde 28 29 günde bir olurum bakalım hayırlısı canım sen nasılsın

Bu ay ümidim yok adet belirtilerimde başladı zaten hayırlısı artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…