Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

1 nisanda olucam bu ay çalışamadım zannetmem hamile kalacağımı...
senle biz aynı oluyoruz gecen ayda öyleydi ben lekeyi gördüm düzen bozuldu bir arkadaşda da aynı durum oluyormuş 3aydan beri doktoruna sormuş lekelenmeyi sayma demiş bakalım şurda 1ne ne kaldı ki

bendeki adet düzensizliğide sendeki gibi en fazla 40 güne çıkıyor doktor banada doğal yollardan deneyin 6 ay olmazsa gel dedi bakalım bnm de inş doğal olur...

Nursa cığım kaç günde bir denedin,yumurtlama ve sonrasında hamilelik belirtileri yaşadınmı?

canım ben ovülasyon testi yapıyordum ve 15.ve 16.günleri pozitif çıkmıştı testim ve sadece 15-16 ve 17.günlerde üst üste üç kez denedik sadece tüm ay boyuncamafoldumben

yalnız o üç gün sabaha dek kalkmadım yataktan,sabah banyo yaptım ve yaklaşık 10 dk.ayaklarımı kaldırdım canım akannehir

olma belirtisi varmı canım karnın hiç belli olmaz belkide hamile kalırsın inşallah canım dua edelim birbirlerimize allahım inşallah hayırlı evlat verir en yakın zamanda tüm isteyenlere

inşallah canım dualarım hep bizim gibilere Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...Allah dilediklerimizi herzaman yerine getirir,o yüzden hiç kuşkulanmadan veya şikayet etmeden o'na inanmaya devam edelim.BUGÜNÜN DıKENı YARININ ÇıÇEĞıDıR

Önümüzdeki ay bende ovülasyon testini deniycem bendede işe yarar inşallah cevabın için teşekkürler...Kaç günde bir adet görüyorsun?

slm kızlar nursacım tebrik ederim cici anne hayırlı olsun ... bişey sorucam adetine yakın peki adet beliritlerin oldumu yoksa belli başlı hamilellik belişrtilerimi yaşadın yani idrarın koyu ren olması halsizlik falan...

canım ben adet dönemindeki belirtilerimin hepsini aynen yaşadım ve adet olmayı bekliyordum açıkçası,göğüslerim acıdı,karnım şişti ve ağrıdı,ruh halim değişti,sadece anormal derecede iştahım açılmıştı ve eşim her yemek yediğimde diyordu sende bu ay bişeyler var hadi hayırlısı diye ama onada kızıyordum adet olacağım diye.

of ya beklemek ne zor bende dün yaşadım bütün adet belirtilerini bugünse hiçbişe yok hamilelik belirtilerinde diyoya idrarda koyu renk ve halsizlik yaşadınmı peki

Benimde adet öncesi iştahım açılmıştı.Adet tarihimden sonrada göğüs uçlarımda sızlama olmuştu,karnımda adet olacak gibi ağrırdı hamileyken...

Hamile değilkende adet dönemine doğru bazı aylarda iştah çok açılabiliyorda bu ay ben mesela hiç doymuyorum...

Benimde adet öncesi iştahım açılmıştı.Adet tarihimden sonrada göğüs uçlarımda sızlama olmuştu,karnımda adet olacak gibi ağrırdı hamileyken...

tılsım canım varmı sende bebek ya benimde işhtahım açıldı sanki ama her adette böyle oluyo of ya ama diilim u ayda sinir oluyorum yaa ne gıcık bişi bu bebek insan bu kadar üzermi anneciğini:çok üzgünüm:

of ya beklemek ne zor bende dün yaşadım bütün adet belirtilerini bugünse hiçbişe yok hamilelik belirtilerinde diyoya idrarda koyu renk ve halsizlik yaşadınmı peki

Her ay adet dönemi yaşananlar aynı olmuyor ve gebe kalmayı çok istediğimiz için belirtiler psikolojik olabiliyor stres yapma inşallah hamilesindir.

Her ay adet dönemi yaşananlar aynı olmuyor ve gebe kalmayı çok istediğimiz için belirtiler psikolojik olabiliyor stres yapma inşallah hamilesindir.

inşallah ya bu ay olsun artık yoksa kafayı yicem yaa evet adet dönemi herşey hamilelik belirtisi diye yaşıyorum sonu fiyaskooo malesef yine aynı olucak ama sinir oluyoruum off Allahım yaaa noluuurrrrr:çok üzgünüm:

Şu an yok ama inşalah tekrar olucak Allahın izniyle hepimizin bebeği...Adet tarihin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…