kacında olacaksın belli olmaz ikisinin belirtileri aynı canım hiç farketmiyormuş
senle biz aynı oluyoruz gecen ayda öyleydi ben lekeyi gördüm düzen bozuldu bir arkadaşda da aynı durum oluyormuş 3aydan beri doktoruna sormuş lekelenmeyi sayma demiş bakalım şurda 1ne ne kaldı ki1 nisanda olucam bu ay çalışamadım zannetmem hamile kalacağımı...
kaydirigubbakcemile3yok tedavi falan olmadım.dr. 6 ay deneyin doğal yollardan kalamazsan tedaviye başlarız dedi.4 ay sonra hamile kaldım.bizimki kaza kurşunu oldu yani.çünkü ben hiç adet olmuyor değildim ama adet aralığım 40-45 güne falan çıkabiliyordu.ama o hamile kaldığım ay her seferinden sonra ayaklarımı dikmiştim.bi de belki komik gelebilir ama, ilişkiden once rabbi yesir duasını okudum
Nursa cığım kaç günde bir denedin,yumurtlama ve sonrasında hamilelik belirtileri yaşadınmı?
nursaaaaaaaaa canım güzel anne nasılsın herşey yolunda dimi
11. gün o zaman yumurtlama tarihin cnm 14 olmaz:sm_confused:
inşallah olmazsın kırmızıları görmezsin
olma belirtisi varmı canım karnın hiç belli olmaz belkide hamile kalırsın inşallah canım dua edelim birbirlerimize allahım inşallah hayırlı evlat verir en yakın zamanda tüm isteyenlere
canım ben ovülasyon testi yapıyordum ve 15.ve 16.günleri pozitif çıkmıştı testim ve sadece 15-16 ve 17.günlerde üst üste üç kez denedik sadece tüm ay boyuncamafoldumben
yalnız o üç gün sabaha dek kalkmadım yataktan,sabah banyo yaptım ve yaklaşık 10 dk.ayaklarımı kaldırdım canım akannehir
nursacım ovülasyon testini nerden aldın???
Önümüzdeki ay bende ovülasyon testini deniycem bendede işe yarar inşallah cevabın için teşekkürler...Kaç günde bir adet görüyorsun?
slm kızlar nursacım tebrik ederim cici anne hayırlı olsun ... bişey sorucam adetine yakın peki adet beliritlerin oldumu yoksa belli başlı hamilellik belişrtilerimi yaşadın yani idrarın koyu ren olması halsizlik falan...
canım ben adet dönemindeki belirtilerimin hepsini aynen yaşadım ve adet olmayı bekliyordum açıkçası,göğüslerim acıdı,karnım şişti ve ağrıdı,ruh halim değişti,sadece anormal derecede iştahım açılmıştı ve eşim her yemek yediğimde diyordu sende bu ay bişeyler var hadi hayırlısı diye ama onada kızıyordum adet olacağım diye.
canım ben adet dönemindeki belirtilerimin hepsini aynen yaşadım ve adet olmayı bekliyordum açıkçası,göğüslerim acıdı,karnım şişti ve ağrıdı,ruh halim değişti,sadece anormal derecede iştahım açılmıştı ve eşim her yemek yediğimde diyordu sende bu ay bişeyler var hadi hayırlısı diye ama onada kızıyordum adet olacağım diye.
Benimde adet öncesi iştahım açılmıştı.Adet tarihimden sonrada göğüs uçlarımda sızlama olmuştu,karnımda adet olacak gibi ağrırdı hamileyken...
of ya beklemek ne zor bende dün yaşadım bütün adet belirtilerini bugünse hiçbişe yok hamilelik belirtilerinde diyoya idrarda koyu renk ve halsizlik yaşadınmı peki
Her ay adet dönemi yaşananlar aynı olmuyor ve gebe kalmayı çok istediğimiz için belirtiler psikolojik olabiliyor stres yapma inşallah hamilesindir.
tılsım canım varmı sende bebek ya benimde işhtahım açıldı sanki ama her adette böyle oluyo of ya ama diilim u ayda sinir oluyorum yaa ne gıcık bişi bu bebek insan bu kadar üzermi anneciğini:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?