Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Oluruna bırak canım sakin ol hiç beklemediğin anda gelir bebeğin...

Şu an yok ama inşalah tekrar olucak Allahın izniyle hepimizin bebeği...Adet tarihin ne?

inşallah rabbim hepimize nasip etsinn...29 mart adet tarihim çok az kaldı yaaa çok heycanlanıyorum bebeğim olucak düşüncesiyle ama sonra .....:çok üzgünüm:

Yediklerinlede alakalı olabilir idrarının koyuluğu,geçen ay benimde koyuydu.Bekle canım az kalmış inşallah hamile kalırsın.

inş. canım ya sende inş.. neyse ben çıkıym sabah erken kakıcam öptm senii...sohbet için saola.s.

kızlar dün sabah idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. dayanamadım gittik kan testi yaptırmaya ordada çıktı. henüz okadar minikki doktor nasıl anladın dedi. daha 13 gün oldu. benide ekleyin listeye yupi......... çok mutluyum ya nasıl bişi bu..............

oy oyy ne güzel ya tebrik ederim canım benim hayırlı olsun ne güzel bi haberdi bu sabah sabha yaşasın hamilelerimiz artıyo inş. bi gün bizde hamile kalırız....:çok üzgünüm:

oy oyy ne güzel ya tebrik ederim canım benim hayırlı olsun ne güzel bi haberdi bu sabah sabha yaşasın hamilelerimiz artıyo inş. bi gün bizde hamile kalırız....:çok üzgünüm:

sağol canım benim. isteyen herkese allahım nasip eder inşallah.

muhakkak müthiş birşeydir bu alllah hayırlısı ile kucagına almayı nasıp etsin
hayırlı evlat olur inşallah
nasıl anladın derken insanın içine doğuyor mu hissedersin dimi
tuhaf bi duygu daha önce kötü sonuclanan bir gebeliğim vardı
aynı duyguyu yaşamıştım allah tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım

inş. dua et bize artık bizimle paylaşırsın hamileleik belirtilerini...a.s.

dualarım sizinle. belirtilerimide olunca tabiki paylaşırım. şuan çok erken ama biraz göğüslerimde acı var. artık pisikolojikmidir gerçekmidir bilemiyorum.....

gözünaydın cnm saglıkla kucagına al inş tebrikler:1hug:
erkenden yapmışın testi cidden nasıl anladın içinemi dogdu ?
darısı hepimizin başına inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…