inşallah ya bu ay olsun artık yoksa kafayı yicem yaa evet adet dönemi herşey hamilelik belirtisi diye yaşıyorum sonu fiyaskooo malesef yine aynı olucak ama sinir oluyoruum off Allahım yaaa noluuurrrrr:çok üzgünüm:
Şu an yok ama inşalah tekrar olucak Allahın izniyle hepimizin bebeği...Adet tarihin ne?
inşallah rabbim hepimize nasip etsinn...29 mart adet tarihim çok az kaldı yaaa çok heycanlanıyorum bebeğim olucak düşüncesiyle ama sonra .....:çok üzgünüm:
Anlıyorum seni...Bende her adet görüşümde ağlıyorum ne olucak bizim halimiz...klava:
ya aslında inan hiç aklıma getirmiyorum düşünmüyorum ne zamanki adetim yakşalıyo bende başlıyo ay sinir oluyorum bu seferde yoksa rahatım
Anlıyorum seni...Bende her adet görüşümde ağlıyorum ne olucak bizim halimiz...klava:
ya aslında inan hiç aklıma getirmiyorum düşünmüyorum ne zamanki adetim yakşalıyo bende başlıyo ay sinir oluyorum bu seferde yoksa rahatım
Adet dönemleri zaten sıkıntılı oluyor ondandır.
Adet dönemleri zaten sıkıntılı oluyor ondandır.
evet hayırlısı artık neyse biraz sakinledim arada geliyolar bana düşünmicem fazla ...
Geçen ay çok karnım ağrımıştı bu ay ağrımıyo mesela...Her ay farklı...
acaba evde kendi kendimize anlayabileceğimiz bişey yokmu mesela herkeste idrarın koyu renk olması herkeste olurmu
Yediklerinlede alakalı olabilir idrarının koyuluğu,geçen ay benimde koyuydu.Bekle canım az kalmış inşallah hamile kalırsın.
kızlar dün sabah idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. dayanamadım gittik kan testi yaptırmaya ordada çıktı. henüz okadar minikki doktor nasıl anladın dedi. daha 13 gün oldu. benide ekleyin listeye yupi......... çok mutluyum ya nasıl bişi bu..............
oy oyy ne güzel ya tebrik ederim canım benim hayırlı olsun ne güzel bi haberdi bu sabah sabha yaşasın hamilelerimiz artıyo inş. bi gün bizde hamile kalırız....:çok üzgünüm:
sağol canım benim. isteyen herkese allahım nasip eder inşallah.
kızlar dün sabah idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. dayanamadım gittik kan testi yaptırmaya ordada çıktı. henüz okadar minikki doktor nasıl anladın dedi. daha 13 gün oldu. benide ekleyin listeye yupi......... çok mutluyum ya nasıl bişi bu..............
muhakkak müthiş birşeydir bu alllah hayırlısı ile kucagına almayı nasıp etsin
hayırlı evlat olur inşallah
nasıl anladın derken insanın içine doğuyor mu hissedersin dimi
tuhaf bi duygu daha önce kötü sonuclanan bir gebeliğim vardı
aynı duyguyu yaşamıştım allah tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
inş. dua et bize artık bizimle paylaşırsın hamileleik belirtilerini...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?