Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

bende de daha başka değşiklikler var ama psikolojikmidir acaba die kendimi pek kaptırmak istemiyorum canım ,mesela sabahları kalkınca bi halsizlik oluyo ellerim falan titriyo

bendede bi halsizlik var ama böylee heryerim ağrıyo kollarım falan inş psikolojk deildir bunlar yaaa

askmesk sen ne zamandır deniosun?ya bende artık idrar testlerine para bayılmak istemiyorum yaaa

benim hiyayem uzun ben behcet hastasıyım ilaç kullandığım için hamile kalmam yasaktı ilacı bıraktım şimdi içmiyorum.ben geçen ay ilk defa denedim ama olmadı ben adete 3 gün kala bulantı falan vardı hatta sabah yediğimi çıkarıyodum bide uyku hali vardı ki ben gündüz hayatta uyumam geç kalkarım ama bidaha uyumam yani geç saate kadar 5-6 dan sonra gözlerim kapanıyodu testlerde silik çıktı ama bişey yokmuş şimdide adetim 2 gün önce bitti yarın başlarım çalışmalara...

geçmiş olsun...ama daha yeni başlamışsın çalışmalara...belki kimyasal gbelk fln geçrmişsindir...inş hyrlı hberlerini alırız martta...kedi kadınlar iş başında:sm_cool:

geçmiş olsun...ama daha yeni başlamışsın çalışmalara...belki kimyasal gbelk fln geçrmişsindir...inş hyrlı hberlerini alırız martta...kedi kadınlar iş başında:sm_cool:

valla ben kimyasal gebelikle ilgili bişey bilmiyom ama adet olduğum günsabah kan verdim test için sonucu almadan adet oldum sonuç 3.67 falandı 5 ten büyük olması gerekiyor sanırım?

askmesk bende hiç testlerin adına bakmıyorum valla alıyorum direk wc ye girip içindekiyle ilgileniyorum ama bende 3500 a alıyorum en son kullandığımın kutusunn rengi mordu bi onu htrlıyorum

kızlar birde bu gebelik testlerini sağlık ocaklarında da yapıyolarmış ,geçende eczaneye gidene kadar sağlık ocağına gideyim bari dedim ,ama adet tarihinden sonra 9 gün geçmeden yapmıyolarmış akannehir saçma geldi bana yapacakları 3 kuruşluk bi test 9 günde uzun bi vakit yanii 3 4 gün olsa neyse

bahane aramışonlar 3 günden sonra yapmaları lazım keşke sende 10 gün geçti deseydin nerden bilcekki?

neyse kızlar ben kaçtım test sonucunu yarın akşama yazarım size öptm hepiniziiiiiii opuyorumnanaktan

arkadaşlar güzel haberlarinizi bekliyoruz yapın artık şu testleri biri kırsın şu şeytanın bacağını listemizin ilk hamişi olsun bizde arkasından gelelim

bende erken yapmıycam diyorum ama yine dayanamayıp 2 -3 gün kala yapıyorum

ya arkadaşlar birşey sorucam çalışma taktiğiniz nasıl hep yumurtlama gününümü bekliyorsunuz yoksa adetten hemen sonra başlıyormusunuz çünkü biz ilk denediğimizde adetten hemen sonra başladık ve 2 günde bir çalıştık 19. güne kadar o ay hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu doktor ise bize 12-13-14-15. günler hergün çalışın dedi olmadı o yüzden sizin çalışma taktiklerinizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…