amanda aman ohhh belirtilere bak be bende istiyom belirti ama çok çalışmam lazım çokkkkkk :hulya: :hulya: :hulya:
bende de daha başka değşiklikler var ama psikolojikmidir acaba die kendimi pek kaptırmak istemiyorum canım ,mesela sabahları kalkınca bi halsizlik oluyo ellerim falan titriyo
askmesk sen ne zamandır deniosun?ya bende artık idrar testlerine para bayılmak istemiyorum yaaa
bendede bi halsizlik var ama böylee heryerim ağrıyo kollarım falan inş psikolojk deildir bunlar yaaa
benim hiyayem uzun ben behcet hastasıyım ilaç kullandığım için hamile kalmam yasaktı ilacı bıraktım şimdi içmiyorum.ben geçen ay ilk defa denedim ama olmadı ben adete 3 gün kala bulantı falan vardı hatta sabah yediğimi çıkarıyodum bide uyku hali vardı ki ben gündüz hayatta uyumam geç kalkarım ama bidaha uyumam yani geç saate kadar 5-6 dan sonra gözlerim kapanıyodu testlerde silik çıktı ama bişey yokmuş şimdide adetim 2 gün önce bitti yarın başlarım çalışmalara...
kızlar testlerinizin markası ne?
geçmiş olsun...ama daha yeni başlamışsın çalışmalara...belki kimyasal gbelk fln geçrmişsindir...inş hyrlı hberlerini alırız martta...kedi kadınlar iş başında:sm_cool:
askmesk bende hiç testlerin adına bakmıyorum valla alıyorum direk wc ye girip içindekiyle ilgileniyorum ama bende 3500 a alıyorum en son kullandığımın kutusunn rengi mordu bi onu htrlıyorum
kızlar birde bu gebelik testlerini sağlık ocaklarında da yapıyolarmış ,geçende eczaneye gidene kadar sağlık ocağına gideyim bari dedim ,ama adet tarihinden sonra 9 gün geçmeden yapmıyolarmış akannehir saçma geldi bana yapacakları 3 kuruşluk bi test 9 günde uzun bi vakit yanii 3 4 gün olsa neyse
bahane aramışonlar 3 günden sonra yapmaları lazım keşke sende 10 gün geçti deseydin nerden bilcekki?
ben zaten adetime 2 güna vardı ama 5 gün geçti dedim tutmadı delikafadulden
neyse kızlar ben kaçtım test sonucunu yarın akşama yazarım size öptm hepiniziiiiiii opuyorumnanaktan
aaaaaaaa
kızlar toplayın cesaretinizi yapın şu testleri dünyanın sonu deği ya çatlatmayın bizi bengece uyuyamazdım sizin yerinizde olsam boshayallersmile ben günüm gelmeden 2 test yapmıştım çok aceleciyim ben çokkkkk kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?