canım hayırlı olsun evin güle güle otur:dance:
sağol canım teşekkür ederim.sen neler yapıyon çalışıyonmu? kaçıncı gündesin?offf bizde çalışma yok neolcak bu ay bilmiyom valla((((((
canım teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun..inşallah bu ay olu canım ya artık beklemek istemiyorum bu ay 3.ayımız...hayırlısıyla gelsin bebişler...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
canım başladım çalışmalara dün doktora gittim 2 tane yumurta varmış birtanesi sağda diğeri soldaymış 14-15-16. günler çalışın dedi bende kafaya koydum bu hafta full çalışıcam birde hep ilşkiden sonra yarım saat sonra kakkıyordum ama bu sefer sabaha kadar kalkmıycam bakalım artık sende kendini zorla her fırsatı değerlendir:hulya:
Haaa karakaya çok alemsin he ben bugünde çalışcamda bir internede gireyim dedim sende çalışma yokmu
Askmesk sende hoş geldin inşallah sende çalışabilip tutturursun
Kız kızım gündüz evinize gidip çalışsanıza nolcek bişey uydurun gidinayyy çok sevindimhadibakalım hayırlısı ...kız nasıl fırsat değerlendirim kaynanamlarla kalıyoz eşimde gece işe gidiyo gece burda olsa bi kaçamakyapılır amaadam yok geceleri((inşallah çarşambadan itibaren evimde kalcam ozaman çalışırım ...
Ay yazmışsın pardon 14-15-16. günler diye
Kız kızım gündüz evinize gidip çalışsanıza nolcek bişey uydurun gidin
Bende 21 inden beri 2 günde bir çalışıyorum valla gına geldi çalışmaktan ne zormuş ya şey yapmak sürekli bu yoldan para kazananlara allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2canım valla bemn akşamdan yaptım ödevimi duşumuda aldım yani işlerimi hallettim ama yarından itibaren full kafaya taktım
Sende haklısın canımya yorgun yorgunda olmaz bu işler hem spermler sağlıklı olmaz dimi ama alkisalkisalkisya eve gidiyomda evde hep birilerioluyo yardım için daha bugün bittiişler yarında ankastreler fırın ocak falan takılcak ...doğalgaz yok ev buz gibi vallaaaaaaa....bide eşim gündüz ya annesinde uyuyo yada hep dışarda işlerini hallediyo valla bugün 20 dk gördüm yüzünü uyuyo 11 de işe gitcek neyse ya kısmet artıkkk....
Bende 21 inden beri 2 günde bir çalışıyorum valla gına geldi çalışmaktan ne zormuş ya şey yapmak sürekli bu yoldan para kazananlara allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2
Bende 21 inden beri 2 günde bir çalışıyorum valla gına geldi çalışmaktan ne zormuş ya şey yapmak sürekli bu yoldan para kazananlara allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2
Canım sen kocaelinin neresinden ev aldın merak ettim bir mahsuru yoksaya eve gidiyomda evde hep birilerioluyo yardım için daha bugün bittiişler yarında ankastreler fırın ocak falan takılcak ...doğalgaz yok ev buz gibi vallaaaaaaa....bide eşim gündüz ya annesinde uyuyo yada hep dışarda işlerini hallediyo valla bugün 20 dk gördüm yüzünü uyuyo 11 de işe gitcek neyse ya kısmet artıkkk....
Aynen bende hazırladım yaptıkça işaretliyorum acaba yumurtam çatladımı onuda bilmiyorum çünkü sürekli çalıştığımdan akıntıdan da anlamıyorumsorma ama ben bu ay çok hırslandım valla çalışma listesi Şeniz bile hazırladım
Öylemi diyosun o zaman bu işi zevkli hale getirmek için arada paramı istesek kocalardan haaaaadelikafaduldenkız valla alemsin güldürdün beni...işin ucunda para olunca sıkıcı olmuyodur...sempatiksalakcinni delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
:teytey:Yok sen olurmusun canım bana öhhh geldi kocama da öyle ama zorla yapıyoz işte 3 kere daha yapcaz daha nasıl bitcek ohhhhhhhhhhhiyi ya bundan birtek ben yoruluyorum ve sıkılıyorum sanıyordum hele çelışmanın son günlri hele çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?