Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

sağol canım teşekkür ederim.sen neler yapıyon çalışıyonmu? kaçıncı gündesin?offf bizde çalışma yok neolcak bu ay bilmiyom valla((((((

canım başladım çalışmalara dün doktora gittim 2 tane yumurta varmış birtanesi sağda diğeri soldaymış 14-15-16. günler çalışın dedi bende kafaya koydum bu hafta full çalışıcam birde hep ilşkiden sonra yarım saat sonra kakkıyordum ama bu sefer sabaha kadar kalkmıycam bakalım artık sende kendini zorla her fırsatı değerlendir:hulya:

Haaa karakaya çok alemsin he ben bugünde çalışcamda bir internede gireyim dedim sende çalışma yokmu
Askmesk sende hoş geldin inşallah sende çalışabilip tutturursun

ayyy çok sevindimhadibakalım hayırlısı ...kız nasıl fırsat değerlendirim kaynanamlarla kalıyoz eşimde gece işe gidiyo gece burda olsa bi kaçamakyapılır amaadam yok geceleri((inşallah çarşambadan itibaren evimde kalcam ozaman çalışırım ...

Kız kızım gündüz evinize gidip çalışsanıza nolcek bişey uydurun gidin

Kız kızım gündüz evinize gidip çalışsanıza nolcek bişey uydurun gidin

ya eve gidiyomda evde hep birilerioluyo yardım için daha bugün bittiişler yarında ankastreler fırın ocak falan takılcak ...doğalgaz yok ev buz gibi vallaaaaaaa....bide eşim gündüz ya annesinde uyuyo yada hep dışarda işlerini hallediyo valla bugün 20 dk gördüm yüzünü uyuyo 11 de işe gitcek neyse ya kısmet artıkkk....

canım valla bemn akşamdan yaptım ödevimi duşumuda aldım yani işlerimi hallettim ama yarından itibaren full kafaya taktım
Bende 21 inden beri 2 günde bir çalışıyorum valla gına geldi çalışmaktan ne zormuş ya şey yapmak sürekli bu yoldan para kazananlara allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2

Sende haklısın canımya yorgun yorgunda olmaz bu işler hem spermler sağlıklı olmaz dimi ama alkisalkisalkis

Bende 21 inden beri 2 günde bir çalışıyorum valla gına geldi çalışmaktan ne zormuş ya şey yapmak sürekli bu yoldan para kazananlara allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2

kız valla alemsin güldürdün beni...işin ucunda para olunca sıkıcı olmuyodur...sempatiksalakcinni delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

sorma ama ben bu ay çok hırslandım valla çalışma listesi Şeniz bile hazırladım

Canım sen kocaelinin neresinden ev aldın merak ettim bir mahsuru yoksa

iyi ya bundan birtek ben yoruluyorum ve sıkılıyorum sanıyordum hele çelışmanın son günlri hele çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…